Dostum yaş kaç? Ehliyet var mı? Korumaların var mı? Motosiklet almakla bitmiyor iş.
Daha o konuya gelemedik bile..
Dostum yaş kaç? Ehliyet var mı? Korumaların var mı? Motosiklet almakla bitmiyor iş.
yaş 14 ehliyot yok bidfe 4 sene bekleyemem ayrıca benden küçükler 10 yaşında bebekler bile srüüyorarDostum yaş kaç? Ehliyet var mı? Korumaların var mı? Motosiklet almakla bitmiyor iş.
Aynalar sökük değil resim küçük diyorum indirip öyle baksanıza ayna sökmek ztn deli işi onlar öle bişey yapmazlarLafı ağzımdan aldın..
Arada bir basıyorlar.. Aman ne büyük fark!
Bi gün sökmezsin, iki gün sökmezsin, şanslıysan bi hafta sökmezsin..
Sende böyle arkadaşlar olduğu sürece o aynalar her türlü sökülür..
arkadaşlar ailem bana sıfırmotor alıcaklar fakat ruhsat ve plaka parası sanırım 350 tl tutuyor fakat Ailem baya büyükbi fiyat olarak görünce motor almyorlar
X muro nasıl cocuksun kardesim.
Beyazit abi demiş ehliyet?yas,ekipman vamrı,motor almakla bitmiyor iş.. Bunu beyeniyorsun..
Sonra yorum yazarken neler yazıyorsun 2.zinmi var senin yoksa biri bizle alaymı ediyor..
Ben herkezin agzından yazayım..Yasın 14 Motor alma daha akıl yasın cok gelişmemiş.. Reflekslerin gelişmemiş olabilir.Bi durumda napıcagını sasırırsın.. Bekle 3 sene daha olgunlas paranı biriktir sonra al.
yaş 14 ehliyot yok bidfe 4 sene bekleyemem ayrıca benden küçükler 10 yaşında bebekler bile srüüyorar
Bu durumda biz nabıcaz ki konu açtın ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:49 ----------
Ayna takmayanlara 1000TL ceza vermeleri lazım öyle değilmi İzzet![]()
X muro nasıl cocuksun kardesim.
Beyazit abi demiş ehliyet?yas,ekipman vamrı,motor almakla bitmiyor iş.. Bunu beyeniyorsun..
Sonra yorum yazarken neler yazıyorsun 2.zinmi var senin yoksa biri bizle alaymı ediyor..
Emre özelden konusalım bunları acmayalım böyle yerlereDöverim heee :cherry:
En iyisi bu konulara giremeyelim.![]()
bence şu ehliyet işini biraz zorlaştırmalılar
Sözlü mülakat eklemeliler bence..
Sözlü mülakatta bazı sorular sorulmalıOda olmaz 6 soruda kalıplasırsa kurslar onlarıda anlatır söyle cevap verin gecersiniz..Der
Sözlü mülakatta bazı sorular sorulmalı
Örneğin:
Sollama yapacağın zaman yapacağın adımları söylemesini ister falan filan böyle iyi olur .)
Sınavda soruyorlar onları..
Bence söyle sormalılar..
Yolda gidion.. Yanan 4 tane mini etekli cıvır geciyor..Ön kaldırmanı istediler.Kaldırırmısın...
Arkayı bile kaldırırım diye cevap gelirse kalsın![]()
Benim fikirlerim daha iyi sanırımBakan olur bendn