Kulbütör Kapak Vida Yuvası Yalama Olmuş - Ne Yapılabilir?

abi sunfix'in civata sabitleyicisi değil de macununa bir bak. +200 derece direnç noktası var bence gayet yeterli.

Linikinide vereyeyim tam olsun. Sahibindende 2-3 gün içinde gelir arama sağda solda. Son kullanma tarihi maks 3 sene önce üretilmiş olanı almaya dikkat et.

http://www.sun-fix.com/product.php?ProductID=43

Son düzenleme:
Yapısının teflon olduğunu hatırlatayım :)

evde vardı, denedim şimdi, ısıyınca eridi büzüştü hemen. ismi teflon ama kendisi naylon:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:50 ----------

abi sunfix'in civata sabitleyicisi değil de macununa bir bak. +200 derece direnç noktası var bence gayet yeterli.

Linikinide vereyeyim tam olsun. Sahibindende 2-3 gün içinde gelir arama sağda solda. Son kullanma tarihi maks 3 sene önce üretilmiş olanı almaya dikkat et.

http://www.sun-fix.com/product.php?ProductID=43

bulunduğum yere kargolar haftanın bir günü geliyor sadece ve zaten açık bir adresim olmadığı için o da bizim eve gelemiyor:) o yüzden kargo ile alabileceğim birşey zor.

evde vardı, denedim şimdi, ısıyınca eridi büzüştü hemen. ismi teflon ama kendisi naylon:)

Aleve karşı değil, ısıya karşı dayanıklı. Üzerinde -260 \ + 260 dereceye dayanıklı yazıyor. Çalıştığım fabrikada birçok yerde kullanıyorum. Okuyunca denedim gerçekten çakmak alevinde eriyor. Bir de sıcak yüzeyde dene istersen (alevsiz ama sıcak) :)

IMG_20120806_143950.jpg

yapacak birşey bulamayınca vlad1462nin dediğin gibi tel sardım, üstünede teflon bantı dolayıp taktım, eskisine göre biraz tuttu vida ama tam sıkılmıyor tabiki ve yağ kaçırmaya devam ediyor

aynı dertten benimde başım belada vidanın biri yalama olmuş yağ kaçırıyor vida yapıştırıcı aldım deniycem onu olmazsa biraz daha uzun vida ile sıkacam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar