- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar ben yk 100-7 motoruma egzoz takmak ıstıyorum pekı bu nasıl oluyor bana detaylı bır sekılde anlatacak bırısı varmı (Detaylı bır sekılde dedıysem takılma seklı felan dedim.)
Yeni egzozla yakıt tüketimim bile düştü, acaba olumsuz nasıl etkileyecek ?egzosu hiç kurcalama derım motora her türlü olumsuz etkiliceği kesin onun yerine egzosa delik aç
Benim gösterdiğim egzoz açık egzoz değilki, sabit gazla 4-5 bin devirde giderken hiç rahatsız edici bir ses yok. Mondial Hyena 100'ün orjinal egzozu tam gaz giderken daha çok ses çıkartıyor. Cub'ların geneli çok sessiz motorlar değil zaten.gözünü seveyim takma egzoz. bizim burda takıyolar ama arkasından edilen küfürün haddi hesabı yok. 2 gün önce saat sabah 6.00 gibi uyandım bu egzoz sesi yüzünden. aga sabah 6.00 diyorum bak sabahın 6 sında kime hava atıyolar amaçları ne anca milletin kafasını ''sseviyolar''. beni böylesine rahatsız eden birinin arkasından onlarca beddua okuyorum eminim benim gibi binlerce insan vardır.
Benim gösterdiğim egzoz açık egzoz değilki, sabit gazla 4-5 bin devirde giderken hiç rahatsız edici bir ses yok. Mondial Hyena 100'ün orjinal egzozu tam gaz giderken daha çok ses çıkartıyor. Cub'ların geneli çok sessiz motorlar değil zaten.