Cup motor egzoz.

Merhaba arkadaşlar ben yk 100-7 motoruma egzoz takmak ıstıyorum pekı bu nasıl oluyor bana detaylı bır sekılde anlatacak bırısı varmı (Detaylı bır sekılde dedıysem takılma seklı felan dedim.)

Cub için polini egzoz var harika bişey, çok aşırı bi sesi yok ama harika bi sesi var, 2 zamanlı java'lar gibi ses çıkartıyo.
img00113201207221512.jpg

Takmasını ben arka krom basamak demirine kelepçe kaynatarak yaptım.

egzosu hiç kurcalama derım motora her türlü olumsuz etkiliceği kesin onun yerine egzosa delik aç

gözünü seveyim takma egzoz. bizim burda takıyolar ama arkasından edilen küfürün haddi hesabı yok. 2 gün önce saat sabah 6.00 gibi uyandım bu egzoz sesi yüzünden. aga sabah 6.00 diyorum bak sabahın 6 sında kime hava atıyolar amaçları ne anca milletin kafasını ''sseviyolar''. beni böylesine rahatsız eden birinin arkasından onlarca beddua okuyorum eminim benim gibi binlerce insan vardır.

gözünü seveyim takma egzoz. bizim burda takıyolar ama arkasından edilen küfürün haddi hesabı yok. 2 gün önce saat sabah 6.00 gibi uyandım bu egzoz sesi yüzünden. aga sabah 6.00 diyorum bak sabahın 6 sında kime hava atıyolar amaçları ne anca milletin kafasını ''sseviyolar''. beni böylesine rahatsız eden birinin arkasından onlarca beddua okuyorum eminim benim gibi binlerce insan vardır.
Benim gösterdiğim egzoz açık egzoz değilki, sabit gazla 4-5 bin devirde giderken hiç rahatsız edici bir ses yok. Mondial Hyena 100'ün orjinal egzozu tam gaz giderken daha çok ses çıkartıyor. Cub'ların geneli çok sessiz motorlar değil zaten.

Benim gösterdiğim egzoz açık egzoz değilki, sabit gazla 4-5 bin devirde giderken hiç rahatsız edici bir ses yok. Mondial Hyena 100'ün orjinal egzozu tam gaz giderken daha çok ses çıkartıyor. Cub'ların geneli çok sessiz motorlar değil zaten.

yok benim sözüm size değil zaten :) hani şu cuplara araba egzozu takan tek hücreli organizmalar varya he işte allah belalarını versin onların. birisi 4 bina yanımızda oturuyo. bi gece gidip hidroliklerini boşaltmak geçiyo içimden ama nasıl boşaltılacağını bilmediğim için yapamıom. :pl: inşallah en yakın zamanda bi kamyonun altına falan girerler. millette huzur bırakmadılar. bu yorumu/mesajı yazarken bile evin önünden geçiyolar vızır vızır. kafa kalmadı be abi. yemin ederim kalmadı. geçenlerde 2 alt sokağımızda gördüm birini. otobüse bindirmiş arkadan oh dedim iyi olmuş içimin yağları eridi. aga hangi akla hizmet takıyolar bildiğin araba egzozu ya hani şu kartal a şahin e doğan a takılanlardan varya onlardan işte. bunlar beynini aldırmış kesin.

Nasıl bir egsoz takacaksın bilmem ama, sakın ses yapan bir egsoz takma daha bugün kahve önünden geçen bir gerizekalının motorunun egzosundan çıkardığı sesle herkes ayağa kalkıp arkasından ana av...t söğdüğüne şahidim. Zaten bu tip insanları kendim tamamen cahil ve görmemiş olarak tanımlıyorum. Bir insan kendine söğülsün diye hiç gidip parça alırmı. Kimsenin başka bir insanı rahatsız etmeye hakkı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar