gerçekten 350 lirayı çok büyük görüyorlar elimde değilkiVay be derde bak 350 lira. :mrgreen: Ne güzell ne güzell.. Allah sana başka dert vermesin.
gerçekten 350 lirayı çok büyük görüyorlar elimde değilki
2 zamanlı ne demek?100cc nin 120-135 yapması için 2 zamanlı olması lazım ozaman bile zor
zaten göstergelerin kafadan 20km fazla gösteriyor
2 zamanlı ne demek?
ilk defa senden duyuyorum ayrıca 2 zamanlı artık neyse onuda bu gün ilk defa duyuyorum 2 zamanlı olunca ne oluyoryamaha rx115 hiç duydun mu?
mesela o 2 zamanlı
kardeşim kusura bakma ama senin gibiler yüzünden toplum motorculara potansiyel suçlu gibi bakıyor... ehliyetin yok herhangi teknik bilgin yok... yokuşa 3. vitesle çıkacam. 120 - 130 yapacam diyosun... sen önce yaşını doldurup ehliyetini al ondan sonra da motorunu al...hergün yeni bir haber geliyor sizin gibilerden motorsikler kazasında öldü diye... benim altımda 650 cc lik motor var ben bile 130 yapmaya çekiniyorum.. azıcık aklınızı başınıza toplayın...ve buradan site yetkili kardeşlerime sesleniyorum bu tarz başlıkları hemen kapatın... daha yararlı konular tartışalım.. boşa zaman kaybından başka bişey değil...
deveyi alıyorlar da hamutu mu? sorun oluyorarkadaşlar ailem bana sıfırmotor alıcaklar fakat ruhsat ve plaka parası sanırım 350 tl tutuyor fakat Ailem baya büyükbi fiyat olarak görünce motor almyorlar
gerçekten 350 lirayı çok büyük görüyorlar elimde değilki
bir alkışta 16 yaşındaki birisine motor al diyen arkadaşa gelsin...Arkadaşım aileni bekleyeceğine çalışıp kendin kazansan? Ben bile kız halimle çalışıp biriktirdim yaşı bekliyorum :bounce:
Bekleyemem diyorsun,acele ediyorsun anlıyorum ama aileni de düşün her şeyi onların üstüne yıkma,kendi paranda işin içine girerse daha kıymete biner,özenli kullanırsın ailen de seni takdir eder bak ne güzel mis gibi demişler alıcaz diye nerede bende öyle aile :mrgreen:
bir alkışta 16 yaşındaki birisine motor al diyen arkadaşa gelsin...