2009 olsun daha ucuz olsun..............ist kayalar motoya gecen gun sordum. 2010 model 0 gt650 naked 14bintl dedi. Aklimi kurcalamiyor degil
2009 olsun daha ucuz olsun..............ist kayalar motoya gecen gun sordum. 2010 model 0 gt650 naked 14bintl dedi. Aklimi kurcalamiyor degil
ist kayalar motoya gecen gun sordum. 2010 model 0 gt650 naked 14bintl dedi. Aklimi kurcalamiyor degil
ist kayalar motoya gecen gun sordum. 2010 model 0 gt650 naked 14bintl dedi. Aklimi kurcalamiyor degil
ben zevk aldığım şeylerden zarar etsemde binerken aldığım zevk in parasını düşünmem.... 2,5 sene önce hyosung gt 250 r ile yozgat ın tarlalarında gezdim... patlayan amartisör keçelerim oldu ama güzelde bir anı oldu.ç..
E tabi sizin kişiliğinizi ve bütcenizi bilmeden yorum yaptım o zaman sadece sizin için tarz secimi kalıyor kawa honda hyo dan 2 veya 4 lü bir motor alırsınız kafanız rahat binersiniz :cat:
abi bırak 650yi benim hyoyu satayım sana (ciddiyim)kardeş hayat hayalleri erteleyecek kadar uzun değil...
abi bırak 650yi benim hyoyu satayım sana (ciddiyim)![]()
Alan satan arkadaşlara hayırlı olsun, Benim orjinal egsozu satıyorum elden son fiyat 100lira düşünüyorum. GET ilanından sahibinden.com komisyon alıyor ama istanbul dışından almak isteyen olursada kargolayabilirim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...50-r-orjinal-egzos-sifir-gibi-94845024/detay/
Tiger alıcam abi zaten hepsinin sesi birbirine yakın parpar :queen:sen ne taktın ali...
Tiger abi zaten hepsinin sesi birbirine yakın parpar :queen:
Valla ben öyle bir ilan veya bişe görmedim.pahalı değil mi ? 2012 0 gt650r si 16500 tl. Ankarada servis sıkıntısı olmasa bu motor gözü kapalı alınır.
Benim gördüğüm 19750 istiyorlar. Arada 5.750 gibi çok ciddi fark var.ben de motoru ordan aldım, alırken vardı bi tane gt650 siyah renk 14 liraydı içimden dedim şimdilik gt250r iyiama az çok 250 liğini kullandıktan sonra alınmaz motor da değil 650 lik... yine de 2012 alıncaksa arkadaşların da dediği gibi xj6 lar da aşağı yukarı o para, yani aynı paraya 4 silindire de binilebilir; artık tamamen kişinin tercih ve zevkine kalmış bir durum...
Aramızda ls2 kullanan var mı memnun mu? Adını cok duydum hesaplı orta kalite birşeye benziyor düşünüyorum
Ben kullanıyorum genel olarak güzel fiyatına göre harika![]()