Aranızda motorsikleti olan yok mu hiç ?

Vala anlamak istemeyen başka yerlere saptırıyor. Benım demek ıstedıgım sayfayı renklendırelım hıc foto paylasılmıyor . ama gel gelelim bazı arkadaslar yanlıs anlıyor. Benden fazla motor kullanmıs olabılrsın ona bı sozum yok . saygı ıstıyorsan olgunluk ıstıyorsan sen ilk önce onu gösterkı karsılıgını al :cat:

Vala anlamak istemeyen başka yerlere saptırıyor. Benım demek ıstedıgım sayfayı renklendırelım hıc foto paylasılmıyor . ama gel gelelim bazı arkadaslar yanlıs anlıyor. Benden fazla motor kullanmıs olabılrsın ona bı sozum yok . saygı ıstıyorsan olgunluk ıstıyorsan sen ilk önce onu gösterkı karsılıgını al :cat:

Motor kullanmadım :) 10 Km belki..Amma biz forumda böyle deyilizz..

Aranızda Motorsikleti Olan yokmu ?? Abi lütfen bunu acıkla ..

Motor resmi istemedinmi abi sen.. Benim koydugum neydi araba resmimiydi..

Ben 10 km motor kullandım o 1 km tecrübede ben üstünüm :)

doğru söze ne denir:cat:

Motor kullanmadım :) 10 Km belki..Amma biz forumda böyle deyilizz..

Aranızda Motorsikleti Olan yokmu ?? Abi lütfen bunu acıkla ..

Motor resmi istemedinmi abi sen.. Benim koydugum neydi araba resmimiydi..

Ben 10 km motor kullandım o 1 km tecrübede ben üstünüm :)

Yaşın kaç usta senin ?

Yaşın kaç usta senin ?

Yasım 17..

Saygı olgunluk..Neyse arkadasım uzatmayalım..Yoksa.. daha da acılıcak..Burda beni tanıyan tanır.. Seven sever..Sevmeyenler belli zaten..

Ha bide tamam bi tek benmi bask bi yerimden anladım..

Niye motor fotosu yok.. Yaw hadi onu gectim senin motorun fotosu niye yok..

aşağıdakı lınkte motorumun resmi daha doğrusu eskı motorumun resimleri var. P.tesi yeni motorum gelecek o yüzden koyma gereği duymadım. Al doya doya bak kardeşim. Şunu söyliyim motorda hız tecrübe değil hele bide 125 cc lik bi motorda hız deliliktir :)
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/45321-kanuni-windy-s-77.html

Evet arkadasım deliliktir bende..Akıllı deyilim zaten biz neler yapıyoruz..Sen bir duysan aklın sasar..Cünkü düşünücek birseyimiz yok !!

Çevremde öle deliler çok. Bakma 18 yaşında olduğuma 1-2 sene öncesıne kadar hep hız falan dıye heves ederdm artık yavas yavas anladım hızın bısı olmadıgını. Denizli MT olarak sakin ve sorunsuz gezilerimz oluyor en güzelide bu zaten.

Çevremde öle deliler çok. Bakma 18 yaşında olduğuma 1-2 sene öncesıne kadar hep hız falan dıye heves ederdm artık yavas yavas anladım hızın bısı olmadıgını. Denizli MT olarak sakin ve sorunsuz gezilerimz oluyor en güzelide bu zaten.

Bakmıyorum zaten ben basta 15 sandım ...:santa:

izzetim kendini yorma kanky boş konular :) konuyu açan arkadaşım amaçsız bişey olmuş ne diye herşeye konu açıyonuz 3 5 foto görsen nolcak :)

Lucas sağl. Maksat ilgi çekmek hala anlayamadın be kardeşim koskoca MT anladı sen hala :silent:

izzetim kendini yorma kanky boş konular :) konuyu açan arkadaşım amaçsız bişey olmuş ne diye herşeye konu açıyonuz 3 5 foto görsen nolcak :)

Napalım ya görev artık bu... Amma görev tam yerine gelmediii :) Neydi ünlü söz bizim HAYABUSA MIYDI :)

Al bi hayabusa niye ybr aldınki :)

motorlu_bisiklet.jpg

Ben gidiom ya...

Oku oku bitmez kapanısı resimle yapmak istiyorum..Her sabah bizim kahveye alıyok bundan.

bc68m.jpg

Yaşım 16,5'tan 17. Benim motorum yok, hiç olmadı da. Ama çok yakında R1 alıp benim kankalarda yollarda yarış yapacağız, caddeye inip gecenin dördünde aragazı filan vereceğiz. Güzel günler kapıda. Fotoğraf video atarım o zaman.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar