Abi sanki yol da gittiktçe motordaki çanta sayısı artmış gibime geldi![]()
abi valla o motorla o kadar yolu gerçekten iyi yapmışsın...beni çabuk yoruyo...
Valla sevgili genç adaş benle bu yolculuğu yapan honda pan avrupa 1200.. Taksi gibi motoru olan genç arkadaş Ali kaptanda ' Abi yola çıktığımızda sen o motorla tez yorulursun diye düşündüm ama abi sen beni pes ettirdin bravo dedi .. İşin aslı gerçekten ben hiç yorulmadım ve motorumdan da çok memnunun Daha evvel Suzuki DL 1000 , Suzuki maruder 800 motorlar kullandım bu motor şimdi süratiyle yakıtıyla tipiyle her şeyiyle şu an bana hitap ediyor.. kısacası bu yaşta tam aradığım motor günde en az yimi şınav, 100 mekik çekersen yorulmazsın :cherry::cat:
abi keramet motorda değil sendeymiş o zaman...
ben iki aydır motor serüvenim var ama gözümü endurolara dikmiş vaziyetteyim...türkiye yolları bu motorda sürüş keyfini bitirdi benim için...iki saatlik bi yol için bile düşünürüm çıkmaya
ama bu motoru da arayacağımı biliyorum şehir içinde...
Haydi motokurt gezi resimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum,yoksa,Allah korusun; resimlerin başına bir işmi geldi,annen çöpe atmadı değilmi?:queen:
Tabii gittiğimiz yerlerden izmire elimiz boş dönmeyelim diye eşe dosta ufak tefekde olsa bir şeyler aldık mesela Gümüşhane nin meşhur petilinden ve kömesinden beş on kutu alınca tabii bagaj artıyor...
Bu gezi geçen sene idi bu senede daha detaylı bir karadeniz gezisi yaparak Gürcistana gittim. Ve döneli 20 gün kadar oldu iki motor iki arkadaş gittik. Bu gezimide fotoğrafları ayıklayıp düzenledikten sonra en kısa zamanda motokurt Nikiyle yayınlıyacağım İZMİR karadenizin meşhur yaylaları ve Gürcistan şimdilik hoşçakalın:king:
Süper bir gezi olmuş. Paylaşım için tesekkürler...
Süper bir gezi olmus , sayende memleket gördüm:cat:
abi cbr 250 R ile bu kadar yol yapaman gerçekten takdire şayan...ben motoru almadan önce bu motorla bu kadar yol yapmak daha mümkün görünüyodu ama ben açıkçası çekinirim...bunun için sattım motoru, her nekadar başlarda rahatsızlığın benden kaynaklandığını düşünsem de, zamanla hocalarımızdan oturma pozisyonunu doğru bi şekilde öğrenmeme rağmen yine de rahat edemedim çok kısa şehirdışı mesafelerde bile..belki motor için ideal bir boy vardır...