- Konu Yazar
Öncelikle herkese merhaba, hayırlı günler... Başlıktanda anlayacağınız gibi, pazar günü Adana Optimum AVM media markt dan, LG 42LS5600 bir LED tv aldım.. Servisin getirip kurmasını istedim... Tam iftar vakti koşuşturmacada aradılar evdeyseniz kurulumu yapalım diye, buyrun dedik geldiler..Dün kurulumu yapıp gittiler.. Gittikten sonra inceledim televizyonun tam ortasına gelecek şekilde bir tane ölü bir nokta var.. Ekran canlıyken bir sorun yok, ama arka planda koyu bir renk belirdiği zaman fıstık yeşili nokta kendini belli ediyor... Media markt müşteri hizmetlerini aradım ölü nokta 5 adet olduğu takdirde servise gerek duymadan değiştireceklerini, sayı 5 ten az olduğu zaman servisin tutacağı raporla değiştirebileceklerini söylediler... Servisi aradım durumu anlattım gelip bakalım ondan sonra karar veririz dediler.Gelmelerini bekliyorum şu an...Nedir ne değildir anlamadım gitti... Herkes başından savmaya bakıyor. Oturup 1 saat izlemişliğim yok televizyonu. Neymiş efendim 5 noktada ölü alan olacakmışta servis raporlayacakmışta... Herşey ürünü satana kadar maalesef ülkemizde, ondan sonra ne yaparsan yap.. Paranla rezil oluyorsun... Eğer sizlerinde başından böyle bir olay geçtiyse nasıl bir yol izlediniz, paylaşırsanız çok makbule geçer... Herkese çok teşekkürler şimdiden. Kazasız keyifli sürüşler.