Merhaba Arkadaşlar,
Şimdi sormak istediğim bi kaç soru size sürekli tekrarlanan sorular gibi gelebilir ama yinede sormak istiyorum

2 gün önce 1yıllık cbf150 motorumu sattım 2000 km civarındaydı.şimdiki hedeflerimden birisi cbr250 almak teknik özelliklerini vs. hakkındaki herşeyi yakından inceledim ilgili videoları hatmettim ama kullanan birilerinden akıl almak herzaman daha tatmin eder beni. Motorumu satarken bakmaya gelen arkadaşlardan biri (fazer sahibi) bana kesinlikle cbr250alma pişman olusun tarzı şeyler söyledi hatta cbf i çok ararsın dedi .Kıyaslanmaması gereken 2 motoru kıyasladı sizin bu konuda bana verebileceğiniz tavsiyeler nelerdir. Bir de unutmadan hız ve gösteriş delisi biri değilim. istediğim otobanda ve rampalarda ölmeyen en azından 130 140 km ulaşabiliceğim az yakan parçaları uygun bir motor almak. cbr250r benim aradığım motormudur?
hepiniz çok teşekkür ederim
Honda Güvenli Sürüş 2 eğitiminde iki gün boyunca sınırlarını zorlayarak CBF150 kullandım. CBR250r ile kıyaslamak saçma. Tamamen farklı tarzlarda ve farklı performanslarda motorlar. CBF150'den sonra tekrar kendi motoruma bindiğimde aradaki farkı çok net anladım. Çok daha iyi frenler, çok daha iyi bir performans ve çok daha kaliteli bir sürüş hissi var cbr250de. CBF150nin oturuş pozüsyonu, dar dönme açısı ve kolay kullanımını da çok sevdim yeri gelmişken söyleyeyim

Ama bana yetmezmiş iyi ki cbr250r ile başlamışım.
2000kilometreye yakındır cbr250r kullanıyorum bir dakika pişman olmadım. Şehiriçinde 38TL ya da 40TL'ye fulluyorum 300kilometre civarlarında yol yapıyorum. Seri, 250cc'nin hakkını veren bir motosiklet. Daha ne olsun
Bu arada zincir yağı için GKN Motors'a yönlendirenlere tekrar teşekkürler. Bugün gittim MOTUL zincir yağı aldım. Aklımdaki tüm soruları sorup faydalı cevaplar aldım. Dükkan sahibi kırmızı renkteki zincirime bakıp nerde yağladılar bunu dedi

Serviste tabi

Yağı aldıktan sonra eve geldim önce gazyağıya eski yağı temizledim. Biraz bekledikten sonra yeni yağı uyguladım. Az mı çok mu uyguladım bilmiyorum bir kutunun 5 kere yağlama yapması gerekiyormuş oradan anlayacağım artık