[Kocaeli - MT]

abi saat 6 gibi. migrosta buluşuyoruz sucuklar izmitten gelecek burdan köfte tavuk içecek falan alıp çıkacaz yukarı suan 3 kişiyiz sen ben ömer mevlüt abi arayacak duruma göre başka gelen olursa alırım ben aşağıya inip şimdilik o kadar sonrada çay faslı semaverde onada isteyeni alırız.
tamam Berkay görüşmek üzere

her işte bir keramet vardır derler de bu yolu hangi vakit gideceksiniz pardon?

soa

Gene Kocaeli MT ile birlikte güzel 1 gece yaşadık. yayında ve yapımda emeği geçen herkesin gaz koluna sağlık. fazla uzatmadan resimlere geçelim.
Ömer abi ve LİNYİT SUCUKLARI hazırlanışı önce kömürleri kor haline getiriyoruz:D:D...
dscf0001kh.jpg

soğan doğrarken, (susuzluğunda başa vurmasıyla) kendini rambo zanneden emrah abi :queen:
dscf0002kp.jpg

dscf0004vd.jpg

dscf0008yh.jpg

dscf0009dy.jpg

Sucuklara dikkat ederseniz aç kaldığımızın resmidir sonradan pizza sipariş ettik:queen::queen:
dscf0011sk.jpg

İrfan abim işini bitirince çay faslına yetişti sağolsun kırmadı bizi...
dscf0012vv.jpg

Resim karesine girmeye çalışırken.
dscf0013j.jpg

İftarda 3 kişiydik çay içerken 1 anda 7 kişi olduk neden acabaa??? Millet karnını doyurmuş geldi arkadaş biz aç kaldık yaaav :cherry::cherry::queen:
dscf0016j.jpg

Evet memur bey bu arkadaş arabayla giderken motorunlan sıkıştırdı beni. lamba yok plaka yok bunedir yaaa. camı açtım küfür etti bide bana :D:D:D:D:D:..
dscf0018hr.jpg

Gelen herkese teşekkür ediyorum bu güzel gece için sağ olun var olun. en yakın zamanda tekraralamak ümidi ile.

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşilar ben işin yemek kısmına yetişemesemde bonus (berkay) kardeşime ve yapımında yayınında emeği geçen güzel arkadaşlara teşekkür ediyorum süpersiniz :)

yani ışığı gören toplandı gibi oldu sanırım :)

soa

arkadaşilar ben işin yemek kısmına yetişemesemde bonus (berkay) kardeşime ve yapımında yayınında emeği geçen güzel arkadaşlara teşekkür ediyorum süpersiniz :)

Abi işin yemek kısmını geç zaten iyiki yetişemedin ona bak hadi beni geç emrah abi demi sallayacak o simdi yeniköy yolunda gazlıyordur işi bitsin gelince oda yazsın :D:D:D:D:..

ben size dedim miiii? mangalı ömer'e bırakmayın aç kalırsınız diye :D:D:D:D linyit sucuk ya süper :mrgreen:

Moderatör
Bu kez katılamadım, eminim çok güzel olmuştur herşey. Yüzümüz eskisin biraz dedik, iki günde bir sizi mi görücez hem :p

soa

Abi bu arada pideyi alan olmayınca ben kündeye yatıp kendime sakladım. Eline koluna sağlık abi harbi söylüyorum mükemmel olmuş abi şaun miğdem dans ediyor :D:D:D...

Bu akşam Emrah abinin motorunda sigorta arzası vardı onları hallettik :) Emrah abide haber vermese kimse bizi çağamıyacaktı :) İşin şakası bi yana yine güzel oldu çay muhabbet felan iyiydi iyki iftar mevusuna gelmemişim fotodaki sucukları görünce anladım :D Keramet işi İrfan abinin dediğine göre k.mürselden sonra yaklaşık bi 40 km felan varmış o da yaklaşık bi 45-60 dk arası sürüyormuş . İrfan abi rotayı biliyor K.mürselden iznik yoluna gireceğiz ve ordan geçeceğiz sanırım. Pazartesi olsun diyenler çoğunluktaydı ne yapıyoruz arkadaşlar ? Bu arada fotolarda benim çıktığım mevzuda amma da gülmüşüm lan :DDD

---------- Post added at 02:13 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

Bu günkü yukarı D.Dere çıkartmasından görüntüler :)

Yine çok hoş bir geceyle tamamladık günümüzü
en kötü günümüz böyle olsun
çay için eşlik eden İrfan abiye Uğur a burağa
mekan için Berkaya
zehirlediği içinde ömere çok teşekkür ederim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yine çok hoş bir geceyle tamamladık günümüzü
en kötü günümüz böyle olsun
çay için eşlik eden İrfan abiye Uğur a burağa
mekan için Berkaya
zehirlediği içinde ömere çok teşekkür ederim
Abi bol bol yoğurt falan yiyin sahurda zehirlenmeye karşı iyi gelir. =) bu arada keramet golü organizasyonu hakkında ne yapıyoruz?

Bu akşam Emrah abinin motorunda sigorta arzası vardı onları hallettik :) Emrah abide haber vermese kimse bizi çağamıyacaktı :) İşin şakası bi yana yine güzel oldu çay muhabbet felan iyiydi iyki iftar mevusuna gelmemişim fotodaki sucukları görünce anladım :D Keramet işi İrfan abinin dediğine göre k.mürselden sonra yaklaşık bi 40 km felan varmış o da yaklaşık bi 45-60 dk arası sürüyormuş . İrfan abi rotayı biliyor K.mürselden iznik yoluna gireceğiz ve ordan geçeceğiz sanırım. Pazartesi olsun diyenler çoğunluktaydı ne yapıyoruz arkadaşlar ? Bu arada fotolarda benim çıktığım mevzuda amma da gülmüşüm lan :DDD

---------- Post added at 02:13 ---------- Previous post was at 02:02 ----------

Bu günkü yukarı D.Dere çıkartmasından görüntüler :)
[url]http://f1207.hizliresim.com/z/x/b6gxc.jpg[/url]
benim farlar biri ayrı diğeri ayrı çıkmış:queen:
maden ocakları boşuna kazıyolar yeraltını
bizde öyle ustalar var ki 15 dakkada kömür elde edebiliyorlar:p
Bekay demişti kömür yetmez diye kömür arttı bile be:flower:

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar uygunsa MOTORASUKO kocaeli körfez team, pazartesi KERAMET-ILICAYA uçar evet elleri görelim :) listeyi siz yapın benide yazıverin :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar