Eee 1000 lik tokatlasa motürü1300 lükmü yapıcan :queen: Heeccc gülcegim yoktiii
![]()
len oğlum mal mısın sen? Dicem ama mal değilsindir herhale :santa: ben kendi sınıfında konuşuyorum izzet. Yaşlanmış motoru canlandırdık. El alemin maskarası olmayalım diye.
Drift arkadaşım zorumada o gitti zaten. İlk gezmelere çıktığımızda arkadaşı beklemekten bi hal oluyodum. Bak motoru şöyle şöyle süreceksin vs bi sürü teknik öğrettim. Sonrada adamın maskarası oldum. Dalaga geçmeye başladı benimle. Sonrada olanlar oldu. Hani derlerya boynuz kulağı geçermiş, öyle bişey. Twistır düzde yapıyodur o hızı. Ben hiç düzde 145 yaptım demedim. O konuda dikkatliyimdir. Rampa aşa olabilir. Daha fazlada olabilir ama düzde 145 beni aşar. En az 20 hp ister yatmadan 145 yapmak için.önemli olan sürücüsü adem gardaşm unutma bnm hocamdada wardı titan 80i geçmiyodu hadi senin titan 145kmh yapıyo olabilir ama bnm kankimin twisteri ndn enfazla 150kmh yapıyo acep?
mustafa bu parçaların yan sanayi olanını alırsan daha ucuz olur aynı zaman da da orj den bi farkı olmaz sonuç ta manet dediğin nedir ki aluminyum parça yani sadece vites değiştirirken kullandığın veya fren yapacağın zaman kullandığın kalitesiz olsa da işini görebilen bi parçaselamlar,
YBR 125 2012 model Siyah Motosikletim var.
Malesef bazı parçalar hasar gördü, yedek parça siparişi vermek istiyorum.
Ön Fren kolu , Debiraj kolu , ve Aynalar bunların ORJINALLERİNİ nerden temin edebilirim,
bilgisi olan arkadaş varsa, yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler
Estağfirullah Fatih'im,o değer siz sevgili kardeşlerimizin güzelliğinden kaynaklanıyor.Beni şımartıyorsun,mahçup ediyorsun:rendeer:.evet beyler size saygı değer bi abimizi tanıtmak isterim bozkurt 74 abimiz beyaz pantolonlu olan abimiz yeşilli yakışıklı ben gözlüklü contura volta da mucit irfan abi arkamızda ki şahaser de sakaryadan emre arkadaşımızın şadow u bulunduğumuz yer sakarya fest alanı poyrazlar gölü benim aslan parçası da gölge de dinleniyor
[url]http://c1207.hizliresim.com/z/w/b68w1.jpg[/url]