Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhablr. Daha öncede yazmıstım ama yazdıklarım pek dikkate alınmadı sanırım . Yeni bi motor alacağım ybr düşünüyorum . kıme sorduysam bazıları 2005-07 arası al dedi bazıları yenilerini al dedi siz olsanız naparsınız bütçem tam tamına 3,800 tl
Gözüne ve gönlüne hangisi güzel gelirse onu al arkadaşım. Piyasa ybr kaynıyor. Temiz, az km yapmış bişeyler bak.

Merhablr. Daha öncede yazmıstım ama yazdıklarım pek dikkate alınmadı sanırım . Yeni bi motor alacağım ybr düşünüyorum . kıme sorduysam bazıları 2005-07 arası al dedi bazıları yenilerini al dedi siz olsanız naparsınız bütçem tam tamına 3,800 tl
hiçbir fark yok eskisi iyi yenisi kötü diye birsey yok..ybr ybrdir eskisi yenisi farketmez dünya kadar yok gider tık demez..benim 2012 model 20bin kmde maşallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:57 ----------

Gözüne ve gönlüne hangisi güzel gelirse onu al arkadaşım. Piyasa ybr kaynıyor. Temiz, az km yapmış bişeyler bak.
adem senin titan yağ yakıyor nasılsa sen ona ayçiçek yağı koy litresı 5 lira :):)

delileo. Yağ değil bi suikast sonucu yağ yerine sırf suyla 6-7 km yol gidip motor kitlemişti:santa: kitledikten sonra çıkan=1.5 lt su, 150 gr kadar yağ.:sunny:

S.a ben geldim onca tecrübeden sonra 3 haftalık trafik tecrübemden sonra ( 1 aydır ) Ybr sürmedim .. Bu gece cıkıp biraz sürücem ilk zamanlarda korkuyordum simdi bakalım :)

F54

ne kadar yeni model ve az km alırsan o kadar iyi olur:cat:

arkadaşlar ne olurdu 2 satır bişey yazsaydınız ya :) motoru aldım alıcam sadece sağolsun adem ilgilendi :)

bence yeni model al sonuçda yeni adı üstünde daha azkm li olur hem

arkadaşlar ne olurdu 2 satır bişey yazsaydınız ya :) motoru aldım alıcam sadece sağolsun adem ilgilendi :)

kusura bakma kardeş soruyu tekrar alalım yardımcı oluruz inş.

fatih, anlat bakam böön motorun için ne yaptın? Benim far la kadran hala gelmedi.::ranntign

çok var. Toplama satış falan yok. Mübarek ramazanda yesin kurt kuş. Domuzlara gıcık oluyom. Dallarıyla beraber indiriyo ağacı. Neyse motora dönelim. Yağlarına baktım bugün ikiside full. Ybr hızında ve ybr devrinde kullanırsam hiç yağ yakmıyo :pl:

çok var. Toplama satış falan yok. Mübarek ramazanda yesin kurt kuş. Domuzlara gıcık oluyom. Dallarıyla beraber indiriyo ağacı. Neyse motora dönelim. Yağlarına baktım bugün ikiside full. Ybr hızında ve ybr devrinde kullanırsam hiç yağ yakmıyo :pl:

sende abi sakin kullan ne işin varda basıyon zaten havan kime :p :p :p :queen:

yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum. kullanıcıların izlenimlerini almak istemiştim :) bir de kışın kullanımı nasıl olur onu merak ettim. sıfır almayı düşünüyorum bu arada :)

yamaha ybr 125 almayı düşünüyorum. kullanıcıların izlenimlerini almak istemiştim :) bir de kışın kullanımı nasıl olur onu merak ettim. sıfır almayı düşünüyorum bu arada :)

kullananların izlenimlerini alacaksan sana onlar yazar ben onun çakmasını kullanıyorum :)

kışın kullanımı bana sor:) buz varken kullandım lastikler çok dandik buz performansı hiç iyi değil..karda da öyle..ama yine de koç gibi gidiyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar