allah razı olsun arkadaşlar.kadir ustam geçmiş olsun tesadüf gördüm şimdi..
sağol bora abi durum bu aklınızda olsun olaki denk gelirse polise bildirin. 1zahmet.kadir kardeş,şimdi gördüm,çok geçmiş olsun,umarım tez zamanda bulunur kardeş.
gardaş makinayı alıp götürmek suç deyil ama bacak arası suç olabilir.kadirim geçmiş olsun, internet olmayınce dünyadan bi haber oluyoruz,yeni gördüm adamın yüzünüde hafızaya kazıdım görüntüler çok net çünkü inşallah karşıma çıkarda benim hayvanla bacak arasına girerim nasıl olsa suç değil,
saol gardaş inşallah bulunacak.İnşallah en kısa zamanda bulunur.
malesef sabıka yok diye bulamadıklarını söylediler.şimdiye kadar adamın kimliğini tespit etmiş olmaları lazım demek ki üstüne düşmüyor amcalarımız sallıyorlar devlet büyüğümüzden birinin aracına taş atmış olsa annesi babası amcası hepsi bulunurdu şimdiye kadar
ben bulunacağına ananıyorum inşallah.kardeş cok gecmiş olsun bir yandan insanlar motor alabilmek icin para biriktiriyor obür yandan iyi niyeti su istimal bana sorarsanız bu tür farelerin katli vaciptir. yasa hirsızlıgın yasasımı olur iki kolunuda kesecenki bidaha kimsenin motoruna el surmesin yazık ya epey birikim gitmiş. ama mudur herşeyi hayıra yormak lazım allah tez zamanda bulmanı nasip etsin.
allah razı olsun gardaş inşallah buluruz.Geçmiş olsun. umarım kısa zamanda motoruna kavuşursun.
sağol gardaş malesef cezalar yok denecek kadar az dolayısıyla polislerde gevşek davranıyor olaydan 1 ay sonra emniyete gittim hala hırsızın beni aradığı numarayı tespit etmemişler. artık gerisini biz düşünelim.Geçmiş olsun arkadaşım . Afedersiniz i.ne bol piyasada. Bende esnafım parça veriyorsun şu zaman vereceğim diye ama işi görüldükten sonra telefonu bile açmıyorlar. Öyle güzel öğrenmişlermi laf yapmayı en masum rolü dahi oynuyorlar.
Allah yardımcın olsun. Devlet suçluya böyle ceza verdiği sürece çok masumun canı yanacak.
belki aynı şahıstır o arkadaş benim videoyu izlesin belki tanır adam kılıklıyı.geçmiş olsun motora kavuşman dileğiyle
şerrefsiz herifler geçenlerde forumdan bir arkadaşında aynı bu şekilde shadow unu çalmışalrdı sanırım
belki aynı şahıstır o arkadaş benim videoyu izlesin belki tanır adam kılıklıyı.geçmiş olsun motora kavuşman dileğiyle
şerrefsiz herifler geçenlerde forumdan bir arkadaşında aynı bu şekilde shadow unu çalmışalrdı sanırım
allah razı olsun gardaş.Büyük geçmiş olsun tez zamanda bulunur İNŞALLAH.
henüz haber yok malesef bekliyoruz.Geçmiş olsun hocam 15 günden fazla oldu bir gelişme var mı ?
Yasalara benimde güvenim kalmadı, adam minibüsü önümde durdurup arkadan ona vurmamı sağladı hukuk ondan yanaydı. Güvenilecek tek adalet Yüce Allah'ın adaletidir.