çok ilginç ve cezasız 1motorsiklet hırsızlığı.videolu

soa

Geçmiş olsun. P....nk herif yaaa inşallah en yakın zamanda motorunu bulursun hocam.

Adana İl Temsilcisi
kadir kardeş,şimdi gördüm,çok geçmiş olsun,umarım tez zamanda bulunur kardeş.

kadirim geçmiş olsun, internet olmayınce dünyadan bi haber oluyoruz,yeni gördüm adamın yüzünüde hafızaya kazıdım görüntüler çok net çünkü inşallah karşıma çıkarda benim hayvanla bacak arasına girerim nasıl olsa suç değil,

kadirim geçmiş olsun, internet olmayınce dünyadan bi haber oluyoruz,yeni gördüm adamın yüzünüde hafızaya kazıdım görüntüler çok net çünkü inşallah karşıma çıkarda benim hayvanla bacak arasına girerim nasıl olsa suç değil,
gardaş makinayı alıp götürmek suç deyil ama bacak arası suç olabilir.

şimdiye kadar adamın kimliğini tespit etmiş olmaları lazım demek ki üstüne düşmüyor amcalarımız sallıyorlar devlet büyüğümüzden birinin aracına taş atmış olsa annesi babası amcası hepsi bulunurdu şimdiye kadar

kardeş cok gecmiş olsun bir yandan insanlar motor alabilmek icin para biriktiriyor obür yandan iyi niyeti su istimal bana sorarsanız bu tür farelerin katli vaciptir. yasa hirsızlıgın yasasımı olur iki kolunuda kesecenki bidaha kimsenin motoruna el surmesin yazık ya epey birikim gitmiş. ama mudur herşeyi hayıra yormak lazım allah tez zamanda bulmanı nasip etsin.

şimdiye kadar adamın kimliğini tespit etmiş olmaları lazım demek ki üstüne düşmüyor amcalarımız sallıyorlar devlet büyüğümüzden birinin aracına taş atmış olsa annesi babası amcası hepsi bulunurdu şimdiye kadar
malesef sabıka yok diye bulamadıklarını söylediler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------

kardeş cok gecmiş olsun bir yandan insanlar motor alabilmek icin para biriktiriyor obür yandan iyi niyeti su istimal bana sorarsanız bu tür farelerin katli vaciptir. yasa hirsızlıgın yasasımı olur iki kolunuda kesecenki bidaha kimsenin motoruna el surmesin yazık ya epey birikim gitmiş. ama mudur herşeyi hayıra yormak lazım allah tez zamanda bulmanı nasip etsin.
ben bulunacağına ananıyorum inşallah.

Geçmiş olsun arkadaşım . Afedersiniz i.ne bol piyasada. Bende esnafım parça veriyorsun şu zaman vereceğim diye ama işi görüldükten sonra telefonu bile açmıyorlar. Öyle güzel öğrenmişlermi laf yapmayı en masum rolü dahi oynuyorlar.
Allah yardımcın olsun. Devlet suçluya böyle ceza verdiği sürece çok masumun canı yanacak.

geçmiş olsun motora kavuşman dileğiyle
şerrefsiz herifler geçenlerde forumdan bir arkadaşında aynı bu şekilde shadow unu çalmışalrdı sanırım

Geçmiş olsun arkadaşım . Afedersiniz i.ne bol piyasada. Bende esnafım parça veriyorsun şu zaman vereceğim diye ama işi görüldükten sonra telefonu bile açmıyorlar. Öyle güzel öğrenmişlermi laf yapmayı en masum rolü dahi oynuyorlar.
Allah yardımcın olsun. Devlet suçluya böyle ceza verdiği sürece çok masumun canı yanacak.
sağol gardaş malesef cezalar yok denecek kadar az dolayısıyla polislerde gevşek davranıyor olaydan 1 ay sonra emniyete gittim hala hırsızın beni aradığı numarayı tespit etmemişler. artık gerisini biz düşünelim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:35 ----------

şerrefsiz herifler geçenlerde forumdan bir arkadaşında aynı bu şekilde shadow unu çalmışalrdı sanırım
belki aynı şahıstır o arkadaş benim videoyu izlesin belki tanır adam kılıklıyı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------

belki aynı şahıstır o arkadaş benim videoyu izlesin belki tanır adam kılıklıyı.

Geçmiş olsun hocam 15 günden fazla oldu bir gelişme var mı ?

Yasalara benimde güvenim kalmadı, adam minibüsü önümde durdurup arkadan ona vurmamı sağladı hukuk ondan yanaydı. Güvenilecek tek adalet Yüce Allah'ın adaletidir.

Büyük geçmiş olsun tez zamanda bulunur İNŞALLAH.
allah razı olsun gardaş.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:14 ----------

Geçmiş olsun hocam 15 günden fazla oldu bir gelişme var mı ?

Yasalara benimde güvenim kalmadı, adam minibüsü önümde durdurup arkadan ona vurmamı sağladı hukuk ondan yanaydı. Güvenilecek tek adalet Yüce Allah'ın adaletidir.
henüz haber yok malesef bekliyoruz.

Beyler her zaman İnternet'e ilan verip satmak veya almak yerine bunları klubler aracılığıyla yapmaya çalışın ve son bir konu daha motorsiklet hırsızlığından korunmak icin neler yapıyorsunuz ? Abi pendik tuzla kadikoy arasında gezerim sürekli dikkat ederim giderken

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar