Herkez nerede bu akşam?

Motor tutku ve fena bir tutku çok zevkli ve insan sıkıntılarını unutuyor gerçekten küçük oyunlar yapıyorsun giderken tabi öngörmek lazım öyle bilmeden dalmak olmaz

abi bu ara forumda gösterge satma modası var:)cihan abide cbf göstergesi satıyo:)yanlız senin ki başka ibresiz gezilirmi:)bende ön tekeri satıcam tek teker gezmek istiyorum..:)
Ben ybr yi cross olarak kullancam hacı o yüzden bana lazım değil..:phatta deponun yanındaki yan grenajlar orjinal çamurluk falanda satılık gıcır gıcır evde duruyo isteyen olursa yan sanayi fiyatına orjinalini veririm..

Motor tutku ve fena bir tutku çok zevkli ve insan sıkıntılarını unutuyor gerçekten küçük oyunlar yapıyorsun giderken tabi öngörmek lazım öyle bilmeden dalmak olmaz

O tutku birde 7-8 Motorla 14-16 kişi ile cıktınmı kaca katlanıyor abla bilirmisin :) İzmir-Manisa Sabuncu belinde bastık 140 a ... Amma rahat düzde 120 görüyor motor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teraviye gitmişlerdir
gelirler birazdan.

Kocaeli İl Temsilcisi
biz burdayız hanım abla :) bak bütün demirbaşlar eksiksiz burdalar :)

daaaaa sen yoksun kusura kalma :cherry: :p

E-devlet uygulamasından kontrol ettim, yılın ikinci yarısı için emekli maaşıma 14 TL zam yapmışlar köşe oldum yani:pl:.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
E-devlet uygulamasından kontrol ettim, yılın ikinci yarısı için emekli maaşıma 14 TL zam yapmışlar köşe oldum yani:pl:.
Hah bakın demedimmi gelirler diye
ihtiyarda teraviden döndü
hoşgeldin orhan baba.
banada bu sabah getirdi postacı kağıtlarımı 50 yi kaptı bahşiş olarak) neolduğumu anlamadım vallaha.

Ya burda olmaz mıyım kaçar mı hiç... evet manisa yolu gayet uygun iyi basılır Antalyaya gidip geldiğimden biliyorum

vay bee son üç msj, üç büyükten gelmiş :rendeer:msjı yazana kadar araya değerli bikaç arkadaşta sıkısıvermiş :rendeer:

Ya burda olmaz mıyım kaçar mı hiç... evet manisa yolu gayet uygun iyi basılır Antalyaya gidip geldiğimden biliyorum

Manisa cok iyidir ...Candır can apaci coktur görücen :) Özledim ama izmiri yapıcam bigün :) Özledim o motorda rüzgar kokusunu ... Sabuncu beli cok iyi ya..

Hah bakın demedimmi gelirler diye
ihtiyarda teraviden döndü
hoşgeldin orhan baba.
banada bu sabah getirdi postacı kağıtlarımı 50 yi kaptı bahşiş olarak) neolduğumu anlamadım vallaha.

Haklıymışsın abicim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------

ilk sayfada böyle bişey demiştim. :cat:

Bak çok fenasın konu patlarmış ≧▽≦

iftarı parkta komşularla yapalım dedik...ezanla birlikte 1 bardak su, yemek esnasında 3 bardak yedigün, üstüne 2 bardak çay, eve geldik kesmedi yine 2 bardak şıweps, az daha su... meyveli soda dolaptan göz kırpıyo.. diyorum ki aklımda kalacağına midemde kalsın kafam da rahat etsin...yazcak hal kalmadı..hanımı uyuttuk, uyanıp da kızmazsa az daha yazabilirim..

Ya apaçisiz olur mu? Kim apaçilik yapmadan olgunlaşmış hem motorda hem hayatta?

b0g2j.jpg

MUhahaha :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar