Herkez nerede bu akşam?

Mobil kurbanı garip kelimeler çıkıyor orda VEYA demek istemiştim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

Her tat mevcut bisiklet selesi chopper tekeri vs vs.... orijinal

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:22 ----------

Yanlış görmüşüz abov ön taraf giderken yerinde duruyor mu

baya uzun zaman oldu birgün hafif rampa aşağı yürüyorum, karşımdan bi dağ bisikleti geliyor ama pedal çevirmeden yokuşu çıkıyor..yaklaştıkça bi sinek vızıltısı gibi ses de geliyor kulağıma..yanımda geçerken bir de baktım ki çocuk küçük bir motoru ön demire monte etmiş, öyle ırıta sırıta gidiyor..ne gülmüştüm..bizde de var böyle mühendislik harikaları :)

Kocaeli İl Temsilcisi
beyler geyik yapacaksak bilelim yani :cherry:

yada serbest konu girişi serbestmi ? konu dışına sıçrayabilirmiyiz öretmenim.....:)

beyler geyik yapacaksak bilelim yani :cherry:

yada serbest konu girişi serbestmi ? konu dışına sıçrayabilirmiyiz öretmenim.....:)

Bakın arkadaşlar konu serbest can yakmadıkça münakaşada serbest dermişim de adminmiyim yahu ... ama konusuz konuyu ben açtım bakalım nasıl olacak diye...

irfan abi, sana herşey serbest. Adminler kendi haline bırakın dedi :queen:

Ben gidiom ya. yarın esnaf cay bekler uykusuz olmaz :) Amma o yorgunluk parayı koyunca gidiyor :)

İYİ GECELER :)

baya uzun zaman oldu birgün hafif rampa aşağı yürüyorum, karşımdan bi dağ bisikleti geliyor ama pedal çevirmeden yokuşu çıkıyor..yaklaştıkça bi sinek vızıltısı gibi ses de geliyor kulağıma..yanımda geçerken bir de baktım ki çocuk küçük bir motoru ön demire monte etmiş, öyle ırıta sırıta gidiyor..ne gülmüştüm..bizde de var böyle mühendislik harikaları :)

Bizde ne cevherler varda kaçıyorlar yurt dışına

Haksız mıyım?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burdan çıkan soru nedir ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
len zıbarıp yatın uyuyun
çatlaklar.))))

Ben otobisteyim. Erzincana gidiyom lanet olsun yaz okulunu kazandim ordan cagirdilar B-)

limonlu çayımı aldım sigaram kültablasında oturdum sandalyeme keyfimi yaşıyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar