[Kocaeli - MT]

soa

yarın saat 9.45 te d.dere iskelede toplanalım. yola çıkalım 10 da karamürselde oluruz.
emrah abi senle aykut 9.50 de masamızı ayırırsınız çay bahçesinde :D:D:D

9:30 gibi alırım seni gölcükten nerde oturuyosun

Hocam gölcük mobilde oturuyorum nasıl yapalım ?

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

son durum 24 TEMMUZ SALI YANİ YARIN İFTARDAN SONRA TAHMİNİ SAAT 22:00 GİBİ K.MÜRSELDE ÇAY İÇİYORUZ LİSTE:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9-Aykut Can KINAYER
10-

Ben artçı olarak gelicem sanırım :)

soa

Hocam gölcük mobilde oturuyorum nasıl yapalım ?

---------- Post added at 18:14 ---------- Previous post was at 18:10 ----------

son durum 24 TEMMUZ SALI YANİ YARIN İFTARDAN SONRA TAHMİNİ SAAT 22:00 GİBİ K.MÜRSELDE ÇAY İÇİYORUZ LİSTE:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9-Aykut Can KINAYER
10-

Ben artçı olarak gelicem sanırım :)

DEĞİRMENDERE VAPUR İSKELESİNDEN SAAT 9.45 TE KARAMÜRSELE TEKERLEKLER DÖNER...

soa

15 dakikada o yolu alamayacak olanlar var,lütfen sağlıklı bir sürüş için 70'i geçmeyelim :p
Şaka bi yana ben dipgaz gitsem 15 dakikada gidemiyorum Karamürsel'e :queen:

Aykut benle de gelebilirsin kardeşim,nasıl arzu edersen..

ne dip gazı abi naptın biz 20 25 dk da gideriz sen rahat ol :D

Zaten baya kalabalık olacaz grup sürüşü ile gidelimde tadı çıksın yolun

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dikkat et yasincim birde senin için üzülmeyelim , geçmiş olsun .... lakin ben hazır su almıyorum :) ama aklımın bir kenarına yazdım yinede :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:41 ----------

bende gelebilirmiyim ?

Abi ne demek başımızın üstünde yerin var :)

---------- Post added at 18:54 ---------- Previous post was at 18:51 ----------

ne dip gazı abi naptın biz 20 25 dk da gideriz sen rahat ol :D

Zaten baya kalabalık olacaz grup sürüşü ile gidelimde tadı çıksın yolun

O zaman peki :)

Kocaeli İl Temsilcisi
arkadaşlar pek işinize karışmış gibi olmayayım lakin , karamürsel balık adasında toplanıp oradan ortak bir kararla duruma bakılır emrah balık adasını biliyor takılın peşine :)

soa

arkadaşlar pek işinize karışmış gibi olmayayım lakin , karamürsel balık adasında toplanıp oradan ortak bir kararla duruma bakılır emrah balık adasını biliyor takılın peşine :)
abi emrah abi tek gelir o zaman dönüşünde alır bizi :D:D.. Tamam abi biz bilmiyoruz ama takılırız emrah abinin peşine

---------- Post added at 22:58 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Abi takılırız da yetişemeyebiliriz :)
Sende geliyorsun değil mi abi?
Buldum yarın sağlam bi halat al yanına bağlıycaz emrah abinin motora cihazları Allah ne verdiyse ondan sonra :D:D

nasipse yarın ordayım diğer arkadaşlarla birlikte ebncede balık adasında toplanılsa daha iyi olur yer bakımından.. fikir sadece..

soa

24 TEMMUZ SALI YANİ YARIN İFTARDAN SONRA SAAT 22:00 GİBİ karamürsel balık adasına buluşma:
1- soa
2- v max
3- mezit
4- bpk
5- piyanist_irf
6- KomutanLogar
7- MBHoro
8- Uğur Ak
9-Aykut Can KINAYER

Saat 9.45 te değirmende vapur iskelesinin önünden hareket edilecek..

---------- Post added at 23:40 ---------- Previous post was at 23:38 ----------

Başka bilen var mı bilmiyorum ama Emrah abi götürecek d.dereden gelecekleri..

Kocaeli İl Temsilcisi
telefondan haberleşelim , uğur yada emrah bilginize yinede olmayan kardeşlerim için 0 532 683 2087

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

Abi takılırız da yetişemeyebiliriz :)
Sende geliyorsun değil mi abi?

nereye geliyormuyum ? :cherry: karamürselemi :cherry: :p ulen sizi yalnız mı bırakacağım kendi karasularımda şaşkınnnn :cherry: :p ben hep oralardayım :)

bpk

telefondan haberleşelim , uğur yada emrah bilginize yinede olmayan kardeşlerim için 0 532 683 2087

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:54 ----------

nereye geliyormuyum ? :cherry: karamürselemi :cherry: :p ulen sizi yalnız mı bırakacağım kendi karasularımda şaşkınnnn :cherry: :p ben hep oralardayım :)

Öyle deme abi geçen geldik ara Allah ara yoksun yeni telesekreter aldın yanına diye düşündük bir ara :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Öyle deme abi geçen geldik ara Allah ara yoksun yeni telesekreter aldın yanına diye düşündük bir ara :)

batuhancım hayret bir durum :silent: genelde telefonum 7-24 açıktır çok yorgun ve uykusuzken en fazla sesini kısarım lakin asla telefonumu kapatmam :) olmuştur bir durum hangi akşamdı o ? yalovaya hastaneye gitmiştim 2 akşam önce ondanmı bahsediyorsun , istanbuldan ilkay kardeşimin aradığı akşam sende onunlamıydın yoksa :) ?

onun dışında görmedim bilmiyorum , hatırlayamadım , :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar