Ninja kardeşlerim, bir konuda daha aydınlanmak istiyorum

Bugün beşiktaşta 2008 yada 2009 model akropoviç egzozlu başka bir ninja kardeşimle rasgeldim

kenara çektik biraz konuştuk..Konu şu ki adam benim birbuçuk katım hızlı gidiyodu benim o kadar yardırmalarıma rağmen adam hertürlü elime verdi:sunny: acaba bnim motorum 1200 km de olduğu içinmi yavaş kaldı? yoksa egzoz farkındanmı hızlı gidiyo yoksa benim motorda bi b..kluk mu var.Sürç-i lisan ettiysek affola..yorumlarınızı bekliyorum
Saygılar sevgiler:rendeer:
Cok sey var bunu etkileyecek:
Oncelikle kilo
Sonra adamin sana soylemedigi olasi modifiyeler

Egsoz tek basina cok is yapmaz, kat iptali, hava filtresi ve bunlara uygun yazilimla bahsettigin fark olur,
Hizlanma ya da son hizdan birinde uzuyorsa adam disli degistirmis olabilir,
Duzlukte ya da virajda basmaniza gore (ozellikle virajliysa) kesinlikle kullanim teknigiyle alakalidir. Duzlukte bastiysaniz dogru ve hizli vites gecisi ile alakali.
Motorun senin fan acma noktasindadir cok isinmistir, filtren cok kirlenmistir (1,200km'de o kadar kirletmek icin nefes alamayacagin kadar toz topragin icine dalman lazim)
yok diyosan ki motorda egsoz harici hic bir sey olmadigindan 100% eminim, adam da kullanmayi bilmiyor o zaman geriye onun rodajinin iyi, seninkininse o kadar iyi yapilmamis olmasi kaliyor ki o da aranizdaki farka bagli
En son ihtimalde motorunda sorun vardir.
Aklima baska bi sey gelmedi