- Konu Yazar
Selamlar arkadaşlar,
Çok derin bir araştırma yapmadım fakat merak ettiğim bir konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum.
Örnek ile açıklayacak olursam; bir arkadaşımdan otomobilini ödünç almıştım, bana şukadar yakıt ile şukadar km gidersin gibi ön bilgiler vermişti. Kendisi çok önemsemesede ( belki bilgi sahibi bile değildi ),
araçta bulunan anlık yakıt göstergesi dikkate alındığı sürece arkadaşımın bahsettiği KM lerden çok ciddi anlamda fazla KM geçmemi sağlamıştı. Hangi viteste kaç km sürat ile giderken en az sarfiyatı yaptığınız v.s ...
Bu durum yer yer hoop
deyip ayağınızı gazdan çekmenize de yarıyor, sürekli uyarılmak nispeten daha güvenli bir sürüşte sağlıyor.
Bir çoğunuza çok gereksiz geliyor olabilir fakat sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim,
Motosiklet için anlık yakıt göstergesi var mıdır ?
Var ise her motosiklete uyumlumudur ?
Sonradan taktırdığımız bir gösterge hakikaten sağlıklı çalışır mı ?
Nereden temin edilebilir, maliyeti yaklaşık ne civardadır ?
Montajı basit midir yoksa servise mi taktırmamız gerekir ?
Garanti sürecini etkiler mi ?
Bu göstergenin bir depo benzin sarfiyatımı yaklaşık 100 km lere kadar etkileyebileceğine inanıyorum. İlgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkürler.

http://f1207.hizliresim.com/z/q/9yc6s.jpg
Çok derin bir araştırma yapmadım fakat merak ettiğim bir konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlardan yardımlarını esirgememelerini rica ediyorum.
Örnek ile açıklayacak olursam; bir arkadaşımdan otomobilini ödünç almıştım, bana şukadar yakıt ile şukadar km gidersin gibi ön bilgiler vermişti. Kendisi çok önemsemesede ( belki bilgi sahibi bile değildi ),
araçta bulunan anlık yakıt göstergesi dikkate alındığı sürece arkadaşımın bahsettiği KM lerden çok ciddi anlamda fazla KM geçmemi sağlamıştı. Hangi viteste kaç km sürat ile giderken en az sarfiyatı yaptığınız v.s ...
Bu durum yer yer hoop
Bir çoğunuza çok gereksiz geliyor olabilir fakat sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim,
Motosiklet için anlık yakıt göstergesi var mıdır ?
Var ise her motosiklete uyumlumudur ?
Sonradan taktırdığımız bir gösterge hakikaten sağlıklı çalışır mı ?
Nereden temin edilebilir, maliyeti yaklaşık ne civardadır ?
Montajı basit midir yoksa servise mi taktırmamız gerekir ?
Garanti sürecini etkiler mi ?
Bu göstergenin bir depo benzin sarfiyatımı yaklaşık 100 km lere kadar etkileyebileceğine inanıyorum. İlgi ve alakanız için şimdiden çok teşekkürler.

http://f1207.hizliresim.com/z/q/9yc6s.jpg