OGS hakkında bir soru. Motosikletimi aldığımdan beri KGS kullanıyorum. Arabadan OGS'ye alışık olduğum için gişelerde durmayı hiç sevmiyorum. Bunun yanında plakası açık OGS'den geçen bir sürü motosiklet görüyorum. Nasıl çözüm bulmuşlar? Aramızda OGS kullanan ya da bilen var mıdır?
2 haziranda sipariş verdiğim grenajlarım 20 temmuzda (bugün) geldi..
Honda'da yedek parça sorunu yok!![]()
OGS'yi ön cama yapıştırdım, solda düzlük bölge var o kısmına, aldığım günden beri o şekilde kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı. Motosikletten inip giderken ogs'yi yerinden çıkarıyorum sadece.OGS hakkında bir soru. Motosikletimi aldığımdan beri KGS kullanıyorum. Arabadan OGS'ye alışık olduğum için gişelerde durmayı hiç sevmiyorum. Bunun yanında plakası açık OGS'den geçen bir sürü motosiklet görüyorum. Nasıl çözüm bulmuşlar? Aramızda OGS kullanan ya da bilen var mıdır?
Ben depoustu canta aldim, uzerinde cep telefonun koyulabilecegi transparan bir yer var, oraya ogs yi koyuyorum. gecerken okuyor. bu sekilde hallediyorum
OGS'yi ön cama yapıştırdım, solda düzlük bölge var o kısmına, aldığım günden beri o şekilde kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı. Motosikletten inip giderken ogs'yi yerinden çıkarıyorum sadece.
2 haziranda sipariş verdiğim grenajlarım 20 temmuzda (bugün) geldi..
Honda'da yedek parça sorunu yok!![]()
Vee aranızdayım, uzun bir beklemeden sonra. Güngör motordan aldım. 2 sene önce Honda GS1'e gitmiştim ancak anlaşılan talime devam etmem lazım, zira eve gelirken dahi elim ayağıma dolaştı resmen![]()
çağdaş güle güle kullan. kaça mal oldu ?Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye. Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı, http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.
Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye. Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı, http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.
380 usd ebay fiyatı, 30 usd kargo. Adamlar 72.99 usd ve "commercial sample" olarak gösterdiği için gümrükten vergisiz geçti. Two bros'un sitesinde 460 usd yazıyor, o yüzden uygun fiyata aldığımı düşünüyorumçağdaş güle güle kullan. kaça mal oldu ?
Ben de yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. 1 Ay kadar önce sıfır Honda CBR250r aldım. 2 ay kadar önce motosiklete merak saldım;
- Ankara Ulusan'dan teorik + pratik eğitim aldım.
- Motor ve temel ekipmanları tamamladım.
- 600km civarı yol yaptım.
- Bugün foruma üye oldum
- 5 Ağustos'ta direksiyon sınavına girip ana eksikleri tamamlamış olacağım inşallah.
Ana eksikler diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda eksik hiç bitmeyecekBir kez uzun yola gittim, şimdiden sonraki motorun hesaplarını yapmaya başladım. Hayırlısı artık...
Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız binin inş. İlk hareketin heyecanı diyelim ona biz. Zamanla daha iyi olursunuz.
Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye. Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı, http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.