Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ben xenon taktırmıycam ya seneye motoru değiştirirsem kendinden xenonlu olacak inşallah :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------

arkadaşlar zincir yağı ne kullanıyorsunuz ? ne alayım ?

Merhaba arkadaşlar
daha öncede bahsettiğim gibi honda cbr 250r ailesine katılmış bulunmaktayım ancak daha önce motor kullanmış olsamda ilk defa sıfır motor kullanıcam rodaj nedir nasıl ayarlamam gerek bu konularda bilgi verirseniz sevinirim

Motosikleti
Honda Crf250L
2 haziranda sipariş verdiğim grenajlarım 20 temmuzda (bugün) geldi..
Honda'da yedek parça sorunu yok! :)

OGS hakkında bir soru. Motosikletimi aldığımdan beri KGS kullanıyorum. Arabadan OGS'ye alışık olduğum için gişelerde durmayı hiç sevmiyorum. Bunun yanında plakası açık OGS'den geçen bir sürü motosiklet görüyorum. Nasıl çözüm bulmuşlar? Aramızda OGS kullanan ya da bilen var mıdır?

OGS hakkında bir soru. Motosikletimi aldığımdan beri KGS kullanıyorum. Arabadan OGS'ye alışık olduğum için gişelerde durmayı hiç sevmiyorum. Bunun yanında plakası açık OGS'den geçen bir sürü motosiklet görüyorum. Nasıl çözüm bulmuşlar? Aramızda OGS kullanan ya da bilen var mıdır?

Ben depoustu canta aldim, uzerinde cep telefonun koyulabilecegi transparan bir yer var, oraya ogs yi koyuyorum. gecerken okuyor. bu sekilde hallediyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OGS'yi ön cama yapıştırdım, solda düzlük bölge var o kısmına, aldığım günden beri o şekilde kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı. Motosikletten inip giderken ogs'yi yerinden çıkarıyorum sadece.

Ben depoustu canta aldim, uzerinde cep telefonun koyulabilecegi transparan bir yer var, oraya ogs yi koyuyorum. gecerken okuyor. bu sekilde hallediyorum

OGS'yi ön cama yapıştırdım, solda düzlük bölge var o kısmına, aldığım günden beri o şekilde kullanıyorum. Hiçbir sorun olmadı. Motosikletten inip giderken ogs'yi yerinden çıkarıyorum sadece.

Cevaplar için teşekkürler. En kısa zamanda bir OGS edineyim. Ayrıca lastikli aparat yapıp koluna takanlar da varmış. Motosiklete sabitlemek daha mantıklı gibi :)

Vee aranızdayım, uzun bir beklemeden sonra. Güngör motordan aldım. 2 sene önce Honda GS1'e gitmiştim ancak anlaşılan talime devam etmem lazım, zira eve gelirken dahi elim ayağıma dolaştı resmen :)

Vee aranızdayım, uzun bir beklemeden sonra. Güngör motordan aldım. 2 sene önce Honda GS1'e gitmiştim ancak anlaşılan talime devam etmem lazım, zira eve gelirken dahi elim ayağıma dolaştı resmen :)

Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız binin inş. İlk hareketin heyecanı diyelim ona biz :). Zamanla daha iyi olursunuz.

Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye :p. Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı, http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.

Egzozumu taktırdım bugün. Harika bir sesi var artık. Trafikte aynasına bakıp kontrol etme zahmetine girmeyen sürücüler için güzel bir çözüm olduğunu düşünüyorum. Gerçi tamirciden geri dönerken önümdeki kadın tedirgin oldu, dörtlü yakıp sağa çekiyor, geçeyim diye :p. Tedirgin olup da duracak kadar gürültülü değil, kadınla ilgili bir sorundu galiba, ucunda susturucusu takılı geldi zaten. Kendim resim / video çekerim ama o vakte kadar birebir aynısı, http://www.youtube.com/watch?v=646SlyL7M9s.
çağdaş güle güle kullan. kaça mal oldu ?

hayırlı olsun kardesım :) :thumleft:

we like helicoptersss :p :):p :)

Teşekkürler :).

çağdaş güle güle kullan. kaça mal oldu ?
380 usd ebay fiyatı, 30 usd kargo. Adamlar 72.99 usd ve "commercial sample" olarak gösterdiği için gümrükten vergisiz geçti. Two bros'un sitesinde 460 usd yazıyor, o yüzden uygun fiyata aldığımı düşünüyorum :).

Ben de yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. 1 Ay kadar önce sıfır Honda CBR250r aldım. 2 ay kadar önce motosiklete merak saldım;
- Ankara Ulusan'dan teorik + pratik eğitim aldım.
- Motor ve temel ekipmanları tamamladım.
- 600km civarı yol yaptım.
- Bugün foruma üye oldum :)
- 5 Ağustos'ta direksiyon sınavına girip ana eksikleri tamamlamış olacağım inşallah.
Ana eksikler diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda eksik hiç bitmeyecek :) Bir kez uzun yola gittim, şimdiden sonraki motorun hesaplarını yapmaya başladım. Hayırlısı artık...

Ben de yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. 1 Ay kadar önce sıfır Honda CBR250r aldım. 2 ay kadar önce motosiklete merak saldım;
- Ankara Ulusan'dan teorik + pratik eğitim aldım.
- Motor ve temel ekipmanları tamamladım.
- 600km civarı yol yaptım.
- Bugün foruma üye oldum :)
- 5 Ağustos'ta direksiyon sınavına girip ana eksikleri tamamlamış olacağım inşallah.
Ana eksikler diyorum çünkü gördüğüm kadarıyla bu konuda eksik hiç bitmeyecek :) Bir kez uzun yola gittim, şimdiden sonraki motorun hesaplarını yapmaya başladım. Hayırlısı artık...

Hayırlı olsun kazasız belasız uzun yıllar motor aşkından ayrılmaman dileğimle :)

selam, siteye yeni üye oldum. motosikletimi alalı en fazla 1 ay olmuştur. bursada birlikte sürmek isteyen olursa hayır demem, yazı yazmayı beceremiyorum.

Hayırlı, uğurlu olsun. Kazasız, belasız binin inş. İlk hareketin heyecanı diyelim ona biz :). Zamanla daha iyi olursunuz.

Çok teşekkürler, bakalım artık talim edelim derken telef olmasak bari :queen: Bu arada benimle Kartal civarında buluşup talimlerime yardımcı olabilecek arkadaş var mı :cat:

çağdaş hayırlı olsun... tam olarak nasıl ses çıkardığını merak ediyorum ben de en kısa zamanda videosunu bekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar