- Konu Yazar
Sonunda kaçabildim .
Aylar öncesinden (26. hafta için) yapmış olduğum 7 günlük rotayı 2 güne sıkıştırdım.
Akşam saat 19 : 00 da tekeri döndürdüm ...

Adettendir diyorlar

Hava kararmadan yol alma bahanesi ile Manisaya kadar durmuyorum. Ama tabelayı görünce , bu isimde bir hikmet vardır diyerek uğrama gereği duyuyorum. Sizce de iyi etmemiş miyim.

Hem ziyaret diyerek , asıl amacı bedava konaklama olan Halamın malikanesine varıyorum.

Hala oğlu sabırsızlıkla beni bekliyor "Nerede kaldın, ben senin saat 20:00de geleceğini düşünmüştüm" diyor. Motorla gelecem deyince motoru bi tarafıma takıp da gideceğimi düşündü her hal.

Evden eve kilometre hesabına koyuluyoruz.

Her ne kadar uğraştıysam da gece dışarı çıkartamadım adamı. Bu manzara ile yetinmek zorunda kaldım.

Sabah erken düşüyorum rotamın peşine , Aydın otobanında manzarayı görünce durma gereği duyuyorum (Her ne kadar tehlikeli olsa da göze aldım bir kere)

Siz söyleyin , deymemiş mi ?

Aydın'a vardığımda, halamı kızında yakalıyorum . Eh, biraz da erken olduğu için uyandırmış oluyorum kendilerini. Gene de halam beni seviyor , nereden mi biliyorum , kahvaltı şahaneydi. Fotograflamayı dahi unuttum

Sonrasında ver elini Gökova körfezine.

Tepeden Akyaka Maalesef uğrayamıyorum , iki gün başladı biliyorum.

AAAAHHHH Marmaris Acaba bıraktığım kurtlar beni özlemişmidir , neyse Ramazandan sonra bi kontrol etmeye giderim

Marmarisi tavaf ettikten sonra İçmelere geçiyorum ve otelime yerleşiyorum.

Civarı kolaçan edip , deniz suyunun sıcaklığına bakıyorum. Ohhhhhh

Tabi ki yetmiyor ve Turunç'u gezmeye karar veriyorum.

Oralara kadar gitmişken AMOS Antik kentini görmeden olmaz

Yaşlandık mı ne , yorulmaya başladığımı hissediyorum ve geri dönüyorum. Gene de kurtlarım rahat vermiyor,İçmelerde Aşıklar tepesine çıkıyorum ve saat 22 : 00 gibi yatağıma kavuşuyorum.

Sabah oluyor . Tayım, ağaçların gölgesinde beni karşılıyor . Kalan son günümüz ,farkındayız.

Rotadan devam ve işte Çiftlik'teyiz.

Derken Söğüt

Hızımızı alamayıp Selimiye

Bu koy da güzeldi.

Koy koy nereye kadar , biraz da orman olsun dedik ve Turgut şelalesine yöneldik. Biraz serinledik

Şelalesini görünce plajını da merak ettik Turgut'un

Artık yol alırım Datçaya derken bir de ne göreyim Aman Allahım kız kumu

Ayrılmak zor olsa da Datçayı merak ediyorum .

Hiç planda, programda yokken , KNIDOS yazan tabelayı görünce bir heyecanlanıyorum. GPS'ime bakıyorum , etraftan bilgi topluyorum ve fazla düşünmeden yola koyuluyorum.
İyi ki gitmişim , tarihi ve yapıları , özellikle doğası beni cezbetti.
Sizleri son fotograflarla baş başa bırakırken ben hatıralarıma, yüzümde tatlı bir tebessümle geri dönüyorum. Esen kalın.

Aylar öncesinden (26. hafta için) yapmış olduğum 7 günlük rotayı 2 güne sıkıştırdım.
Akşam saat 19 : 00 da tekeri döndürdüm ...

Adettendir diyorlar

Hava kararmadan yol alma bahanesi ile Manisaya kadar durmuyorum. Ama tabelayı görünce , bu isimde bir hikmet vardır diyerek uğrama gereği duyuyorum. Sizce de iyi etmemiş miyim.

Hem ziyaret diyerek , asıl amacı bedava konaklama olan Halamın malikanesine varıyorum.

Hala oğlu sabırsızlıkla beni bekliyor "Nerede kaldın, ben senin saat 20:00de geleceğini düşünmüştüm" diyor. Motorla gelecem deyince motoru bi tarafıma takıp da gideceğimi düşündü her hal.

Evden eve kilometre hesabına koyuluyoruz.

Her ne kadar uğraştıysam da gece dışarı çıkartamadım adamı. Bu manzara ile yetinmek zorunda kaldım.

Sabah erken düşüyorum rotamın peşine , Aydın otobanında manzarayı görünce durma gereği duyuyorum (Her ne kadar tehlikeli olsa da göze aldım bir kere)

Siz söyleyin , deymemiş mi ?

Aydın'a vardığımda, halamı kızında yakalıyorum . Eh, biraz da erken olduğu için uyandırmış oluyorum kendilerini. Gene de halam beni seviyor , nereden mi biliyorum , kahvaltı şahaneydi. Fotograflamayı dahi unuttum

Sonrasında ver elini Gökova körfezine.

Tepeden Akyaka Maalesef uğrayamıyorum , iki gün başladı biliyorum.

AAAAHHHH Marmaris Acaba bıraktığım kurtlar beni özlemişmidir , neyse Ramazandan sonra bi kontrol etmeye giderim

Marmarisi tavaf ettikten sonra İçmelere geçiyorum ve otelime yerleşiyorum.

Civarı kolaçan edip , deniz suyunun sıcaklığına bakıyorum. Ohhhhhh

Tabi ki yetmiyor ve Turunç'u gezmeye karar veriyorum.

Oralara kadar gitmişken AMOS Antik kentini görmeden olmaz

Yaşlandık mı ne , yorulmaya başladığımı hissediyorum ve geri dönüyorum. Gene de kurtlarım rahat vermiyor,İçmelerde Aşıklar tepesine çıkıyorum ve saat 22 : 00 gibi yatağıma kavuşuyorum.

Sabah oluyor . Tayım, ağaçların gölgesinde beni karşılıyor . Kalan son günümüz ,farkındayız.

Rotadan devam ve işte Çiftlik'teyiz.

Derken Söğüt

Hızımızı alamayıp Selimiye

Bu koy da güzeldi.

Koy koy nereye kadar , biraz da orman olsun dedik ve Turgut şelalesine yöneldik. Biraz serinledik

Şelalesini görünce plajını da merak ettik Turgut'un

Artık yol alırım Datçaya derken bir de ne göreyim Aman Allahım kız kumu

Ayrılmak zor olsa da Datçayı merak ediyorum .

Hiç planda, programda yokken , KNIDOS yazan tabelayı görünce bir heyecanlanıyorum. GPS'ime bakıyorum , etraftan bilgi topluyorum ve fazla düşünmeden yola koyuluyorum.
İyi ki gitmişim , tarihi ve yapıları , özellikle doğası beni cezbetti.
Sizleri son fotograflarla baş başa bırakırken ben hatıralarıma, yüzümde tatlı bir tebessümle geri dönüyorum. Esen kalın.