mt'ye popilist yaklaşım: yeni yeberem

herkese merhaba askerlik öncesi son 20 günümü değerlendirmek üzere izmire baba evine geri döndüm ve kendime bi ybr aldım. rahat ve güzel bir motor ben gidince babam kullanıcak motoru 5 ay onun için de başlangıç motoru olucak işte birkaç foto:

bu da izmirde bizim orda parkta yatan çok çok iyi durumda klasik mustang

saygılar...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
hayırlı teskereler
motor için yorum yok, ybr işte :)

Mustang de adamı motoradan soğutur yeminle o nedir öyle ya:mrgreen: hayırlı tezkereler.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)

izmirde pek çok yerde iyi yada kötü durumda çokca sokak aralarında ve park yerlerinde yatan araba görüyorum. bunun sebebi ya araba parçalayan hırsızların izmirde sayısının az olması yada yaşlı nüfusun fazla olması zira hakkın rahmetine kavuşan ve kendisinden sonra varisi olmayanların arabaları da olabilir :cherry: velhasıl kelam şu konuda mustang mı ybr mi deseler tartışmasız vereceğim cevap mustang olacaktır :p

Askerlik öncesi ybr ilaç gibi olmuştur.:) Hayırlı tezkereler. Bu arada mustang onca yılına ragmen fena,hemde çok fena :)

Mustang de adamı motoradan soğutur yeminle o nedir öyle ya:mrgreen: hayırlı tezkereler.

hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olsun :)

izmirde pek çok yerde iyi yada kötü durumda çokca sokak aralarında ve park yerlerinde yatan araba görüyorum. bunun sebebi ya araba parçalayan hırsızların izmirde sayısının az olması yada yaşlı nüfusun fazla olması zira hakkın rahmetine kavuşan ve kendisinden sonra varisi olmayanların arabaları da olabilir :cherry: velhasıl kelam şu konuda mustang mı ybr mi deseler tartışmasız vereceğim cevap mustang olacaktır :p

teşekkürler, böyle bir güzellik nasıl yatırılır anlamıyorum geçen gelişimde de heralde 5 6 ay önce yine aynı yerdeydi. ybrde güzel ama be haksızlık etmeyin :)

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:10 ----------

Askerlik öncesi ybr ilaç gibi olmuştur.:) Hayırlı tezkereler. Bu arada mustang onca yılına ragmen fena,hemde çok fena :)

ewt kara kara düşünüodum napıcam die çok ii oldu bulmam. 20 günde olsa motorsuz kalmıcam teşekkürler.

Askerlik öncesi sağa sola gidip boş boş aynı muhabbetleri dinleyip içini karartmaktansa ilaç gibi bi çözüm bulmuşsun, bırak kendini rüzgara :)

Klasik modern ve avangard bi yaklaşımda denebilir kısmen :) Hayırı tezkereler.

askerlik demeyin bana ömrümden ömür yedi...

hayırlı olsun...

Askerlik öncesi sağa sola gidip boş boş aynı muhabbetleri dinleyip içini karartmaktansa ilaç gibi bi çözüm bulmuşsun, bırak kendini rüzgara :)

Klasik modern ve avangard bi yaklaşımda denebilir kısmen :) Hayırı tezkereler.

sağolun arkadaşlar gerçekten de çok dinledim askerlik muhabbeti aslında kendim soruodum merak ettiğim için. Yeteri kadar bilgi aldım sanırım artık gidip tamamlaması kaldı. Tabi tatil motorsuz olmaz izmirde günübirlik gezilere fln çıkarım sağa sola giderim güzel olur tekrar sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar