ahanda biri geldi :cat: iyi iyi. Sen nasılsın, abi motorun kaç basıyoo? :queen:
adem abi hız konusunda senden iyisi yok ki o yüzden bu soruyu sormana bile gerek yok :cherry:
ahanda biri geldi :cat: iyi iyi. Sen nasılsın, abi motorun kaç basıyoo? :queen:
adem abi hız konusunda senden iyisi yok ki o yüzden bu soruyu sormana bile gerek yok :cherry:
yok arkadaşım öyle deli gibi trafikte basmıyorum. Boş yolda motorun canını cıkartır, rampa aşa boş yolda ise 140 ı devirmeden gazı bırakmam :queen: ama trafikte dikkatliyimdir ve bu yüzden hala yaşıyorum :cat: cbr 250 nin virajlı yollarda canına okumuşluğum vardır hemde 2 kişiyle. O benim altımda olsa neler olur kimbilir? :santa:
adem salla salla meydan geniş yani![]()
Araba arkasına girdim 2 kişiyle 135 e çıktı. Araba basmıyo tam gaz veremedimevet abi çarşı içinde basılmaz zaten motora bende senin gibiyim ancak ben her zaman basmam arada basarım yola göre ş.dışında ama 120 anca yaptım motorla oda inişte düzde 110 flan gidiyor bir kere 120 ye çıktım düzde oda arkadan esiyordu rüzgar![]()
ne oldu len? Kıskandınmı? :queen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------
Araba arkasına girdim 2 kişiyle 135 e çıktı. Araba basmıyo tam gaz veremedimr: :queen:
adem senin gibi apacheleri anca antalyalı arkadaşlar kıskanır:mrgreen:
neyse çok övdük motoru elimizde patlıçak :queen:
birazda kötüleyelim. Hey millet benim motorun eksozu küflü, paslı. Bide uzun yolda yağ yakıyo. Hurda eeğğk, kaka motur. :queen:
aynen abi fazlada övme zaten yağ eksiltmeye başlamış baksana cbf gibi elinde kalır flan![]()
![]()
![]()
yok taş gibi komrasör, mükemmel tork var. Aşırı devirden yapıyo. Oynanmışya? Buhar edip kartel yağ taşıntı hortumundan atıyo. Bujiye arada bi söküp bakıyom. Bembeyaz , bi gram siyahlık yok. Yağ yaksa kararır.
doğru abi senin motorun silindiri farklıydı ve devir kesicide yoktu galiba aşırı devir yapmasından dolayı atıyordur yüksek devirde anladım
evet öyle bişey. Motoru ne zaman cart diyecek acaba? Cart desede 200 cc ye çevirsek :queen:
abi 150cc neyine yetmiyor 200 cc yaparsan biraz masraflı olur sana abi deyem
bu arada iyi geceler ben yatar
arap yağı çok bulmuş, orasına burasına çalmış datlıı :sunny:
GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR arkadaşlar :rendeer:
cümleten s.a abilerim kardeşlerim bi arkadaşım 2010 esd aldı iyi güzel ama önceki sahibi nasıl becerdiyse göstergeye japon yapıştırıcısı damlatmış alırken gördü ama motor temiz uygun diye almış..şimdi bu göstegenin camlarını veya üst kapağını değiştirebilirmi antalyada nebioğullarında veya başka serviste ve fiyat ne olur.japon izi ni çıkarmak için pek uğraşmadık çıkarmak için bi yol varmıdır plastiğe ve cama zarar vermeden çok tşk ler kazasız belasız şürüşler..
---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:08 ----------
bu arada cümleten hayırlı ramazanlar..![]()