Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

adem abi hız konusunda senden iyisi yok ki o yüzden bu soruyu sormana bile gerek yok :cherry:

yok arkadaşım öyle deli gibi trafikte basmıyorum. Boş yolda motorun canını cıkartır, rampa aşa boş yolda ise 140 ı devirmeden gazı bırakmam :queen: ama trafikte dikkatliyimdir ve bu yüzden hala yaşıyorum :cat: cbr 250 nin virajlı yollarda canına okumuşluğum vardır hemde 2 kişiyle. O benim altımda olsa neler olur kimbilir? :santa:

yok arkadaşım öyle deli gibi trafikte basmıyorum. Boş yolda motorun canını cıkartır, rampa aşa boş yolda ise 140 ı devirmeden gazı bırakmam :queen: ama trafikte dikkatliyimdir ve bu yüzden hala yaşıyorum :cat: cbr 250 nin virajlı yollarda canına okumuşluğum vardır hemde 2 kişiyle. O benim altımda olsa neler olur kimbilir? :santa:

evet abi çarşı içinde basılmaz zaten motora bende senin gibiyim ancak ben her zaman basmam arada basarım yola göre ş.dışında ama 120 anca yaptım motorla oda inişte düzde 110 flan gidiyor bir kere 120 ye çıktım düzde oda arkadan esiyordu rüzgar :)

adem salla salla meydan geniş yani:p

ne oldu len? Kıskandınmı? :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

evet abi çarşı içinde basılmaz zaten motora bende senin gibiyim ancak ben her zaman basmam arada basarım yola göre ş.dışında ama 120 anca yaptım motorla oda inişte düzde 110 flan gidiyor bir kere 120 ye çıktım düzde oda arkadan esiyordu rüzgar :)
Araba arkasına girdim 2 kişiyle 135 e çıktı. Araba basmıyo tam gaz veremedim :pr: :queen:

F54

adem senin gibi apacheleri anca antalyalı arkadaşlar kıskanır:mrgreen:

fatih bu benden sana = :rendeer:

len fatih ön kaldırıyom ama öylece sabit gidemdiyom. Naapçez? :sunny:

ne oldu len? Kıskandınmı? :queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:46 ----------

Araba arkasına girdim 2 kişiyle 135 e çıktı. Araba basmıyo tam gaz veremedim :pr: :queen:

hey maşallah nazar değmesin

adem senin gibi apacheleri anca antalyalı arkadaşlar kıskanır:mrgreen:

bana mı diyon abi şimdi sen bu lafı :)

neyse çok övdük motoru elimizde patlıçak :queen:
birazda kötüleyelim. Hey millet benim motorun eksozu küflü, paslı. Bide uzun yolda yağ yakıyo. Hurda eeğğk, kaka motur. :queen:

neyse çok övdük motoru elimizde patlıçak :queen:
birazda kötüleyelim. Hey millet benim motorun eksozu küflü, paslı. Bide uzun yolda yağ yakıyo. Hurda eeğğk, kaka motur. :queen:

aynen abi fazlada övme zaten yağ eksiltmeye başlamış baksana cbf gibi elinde kalır flan :p :p :p

aynen abi fazlada övme zaten yağ eksiltmeye başlamış baksana cbf gibi elinde kalır flan :p :p :p

yok taş gibi komrasör, mükemmel tork var. Aşırı devirden yapıyo. Oynanmışya? Buhar edip kartel yağ taşıntı hortumundan atıyo. Bujiye arada bi söküp bakıyom. Bembeyaz , bi gram siyahlık yok. Yağ yaksa kararır.

yok taş gibi komrasör, mükemmel tork var. Aşırı devirden yapıyo. Oynanmışya? Buhar edip kartel yağ taşıntı hortumundan atıyo. Bujiye arada bi söküp bakıyom. Bembeyaz , bi gram siyahlık yok. Yağ yaksa kararır.

doğru abi senin motorun silindiri farklıydı ve devir kesicide yoktu galiba aşırı devir yapmasından dolayı atıyordur yüksek devirde anladım

arap yağı çok bulmuş, orasına burasına çalmış datlıı :sunny:

GÜNAYDIN HAYIRLI SABAHLAR arkadaşlar :rendeer:

cümleten s.a abilerim kardeşlerim bi arkadaşım 2010 esd aldı iyi güzel ama önceki sahibi nasıl becerdiyse göstergeye japon yapıştırıcısı damlatmış alırken gördü ama motor temiz uygun diye almış..şimdi bu göstegenin camlarını veya üst kapağını değiştirebilirmi antalyada nebioğullarında veya başka serviste ve fiyat ne olur.japon izi ni çıkarmak için pek uğraşmadık çıkarmak için bi yol varmıdır plastiğe ve cama zarar vermeden çok tşk ler kazasız belasız şürüşler..

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

bu arada cümleten hayırlı ramazanlar..:)

cümleten s.a abilerim kardeşlerim bi arkadaşım 2010 esd aldı iyi güzel ama önceki sahibi nasıl becerdiyse göstergeye japon yapıştırıcısı damlatmış alırken gördü ama motor temiz uygun diye almış..şimdi bu göstegenin camlarını veya üst kapağını değiştirebilirmi antalyada nebioğullarında veya başka serviste ve fiyat ne olur.japon izi ni çıkarmak için pek uğraşmadık çıkarmak için bi yol varmıdır plastiğe ve cama zarar vermeden çok tşk ler kazasız belasız şürüşler..

---------- Post added at 18:12 ---------- Previous post was at 18:08 ----------

bu arada cümleten hayırlı ramazanlar..:)

Cümleten hayırlı ramazanlar... Allah fer kuvvet versin..
Gelelim probleme... Aslında bu camı değiştirme işini İzmir de bi arkadaşım yapmış... Ybr motorunun gösterge panelendeki plastik camı çıkarıp, normal bildiğimiz cam takmış.. Yada taktırmış..
Anlattığına göre de çok iyi olmuş.. Ama bunu başka biri yaparmı bilemem.. En garanti çözüm 150 TL civarında gösterge almak yada öyle kullanmak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar