- Konu Yazar
hacı tv, uydu varmış. Hatta çekyat bile varmış. Adamlar paso uyuyomuş, hatta kapı yukarı açılan değil, sürgülü kapı. Galdır guldur açılıyo. Paron dışardan kumandayla kapıyı açıp girmiş arabayla. Eleman son ses vermiş tv yi, uyuyomuş başinda. Böyle olunca kaldırmışlar tv yi. Yani önceki elamanların ceremesini biz çekiyozr: adam buz dolabını şarap deposu yapmış yav. Çek babam çek gece :santa: bodrum burdan 19 km. Gece burdaki güvenliği gece bodrumdan barlar sokağından toplamışlar :sunny: yani artık güvenlir sağlam adam istiyolar benim gibi. Zaten burda bi problem yok:cat:
aga tv olcak ya gece nöbetinde..net olacak...sen orda yangın mangın vs durumlarında polisi aramak için varsın..napcaz yani ırgızımı kovalıcaz zopayla...hiç işim olmaz...hep öyle olur ..eskilerin sıkıntıları yaşanmasın diye yenilere baskı yaparlar...
aga ben nöbet kutsaldır falan laga lugasına inanmıyorum...ha 2000 lira alırım gözümü kaparsam gece insan değilim...ama bu paraya bu hizmet işte...
Aynen mete abi asgeri ucret 2+2+2+1 nobet cizelgesi 2ginduz+2gece(12 saat)+sabah cikisimla 2izin+1 gunduz
toplam7 gunun 5 gunu 12ser saatten 60saat calisiyorum abi
bunye allak bullak oldu.. Yeni arayislar icerisindeyim abi bulursam hemen damlayacagim.. Size yine 80 lira izin de veriyolar abi dugun iznimde arkadaslar 12 gun boyunca biri guunduz biri gece geldi ne para veriyorlar ne ikramiye
sukur hic yoktan ii idare ediyoruz artik
çavuş burda da var çakal firmalar 2 gece 2 gündüz 1 of yapıyorlar ama kimse o işlere girmiyor...herkese ekmek var inan bu İstanbulda...
başka projeler varsa araştır aga...
Abi sabit gece on numara 1 senedir gecedeyim kendim istedim sessiz sakin . Patronun eşi dedi hatta istiyosan gündüze geçirelim yok böyle iyi dedim![]()
gece zor ganga...bir müddet sonra beyin follofoş oluyor...
Abi senin is de ii evet geceler guzel ama evlenince isler degisir gibime geliyo ben gibi
Hafta da ik gecem var simdilik kotu diyorum da biraz zaman gecince dirdirlar mirdirlar baslar kari tuz der got ciz der cinsinden kafa dinlemek icin cokii olacak gece nobetleri![]()
yok ganag zaman geçince bence yengeyi evde yalnız bırakmak istemeyeceksin tedirgin olacaksın zor gelmeye başlıcak...dırdır 10 yıldan sonra başlar...
beyler dün bizim metoş la konuştuk totosunu kaşıyacak vakti yokmuş çapraz a çıkarmışlar :queen:
he lan...Ian Damalescu durumları yani...
len ondi mondial vardı motor 6 ayda pert e çıktı:queen:
mondıal pert..aktiva pert panpaa...:queen:
6 ay dayanamadımı motur? Ben metehan abiyi ertitem çinli moturnan derken, o eritmiş 6 ayda bi motur :santa:
şu an motorsuzum beyler...aktivayı 2000 gaymeye bi imama verdim...önümüzdeki maçlara bakcez gari..