MT li Güvenlikciler Buraya (MT Bekhci)

hacı tv, uydu varmış. Hatta çekyat bile varmış. Adamlar paso uyuyomuş, hatta kapı yukarı açılan değil, sürgülü kapı. Galdır guldur açılıyo. Paron dışardan kumandayla kapıyı açıp girmiş arabayla. Eleman son ses vermiş tv yi, uyuyomuş başinda. Böyle olunca kaldırmışlar tv yi. Yani önceki elamanların ceremesini biz çekiyoz :pr: adam buz dolabını şarap deposu yapmış yav. Çek babam çek gece :santa: bodrum burdan 19 km. Gece burdaki güvenliği gece bodrumdan barlar sokağından toplamışlar :sunny: yani artık güvenlir sağlam adam istiyolar benim gibi. Zaten burda bi problem yok:cat:

aga tv olcak ya gece nöbetinde..net olacak...sen orda yangın mangın vs durumlarında polisi aramak için varsın..napcaz yani ırgızımı kovalıcaz zopayla...hiç işim olmaz...hep öyle olur ..eskilerin sıkıntıları yaşanmasın diye yenilere baskı yaparlar...

aga ben nöbet kutsaldır falan laga lugasına inanmıyorum...ha 2000 lira alırım gözümü kaparsam gece insan değilim...ama bu paraya bu hizmet işte...

Aynen mete abi asgeri ucret 2+2+2+1 nobet cizelgesi 2ginduz+2gece(12 saat)+sabah cikisimla 2izin+1 gunduz
toplam7 gunun 5 gunu 12ser saatten 60saat calisiyorum abi
bunye allak bullak oldu.. Yeni arayislar icerisindeyim abi bulursam hemen damlayacagim.. Size yine 80 lira izin de veriyolar abi dugun iznimde arkadaslar 12 gun boyunca biri guunduz biri gece geldi ne para veriyorlar ne ikramiye
sukur hic yoktan ii idare ediyoruz artik

çavuş burda da var çakal firmalar 2 gece 2 gündüz 1 of yapıyorlar ama kimse o işlere girmiyor...herkese ekmek var inan bu İstanbulda...

başka projeler varsa araştır aga...

Abi sabit gece on numara 1 senedir gecedeyim kendim istedim sessiz sakin . Patronun eşi dedi hatta istiyosan gündüze geçirelim yok böyle iyi dedim :)

gece zor ganga...bir müddet sonra beyin follofoş oluyor...

Abi senin is de ii evet geceler guzel ama evlenince isler degisir gibime geliyo ben gibi
Hafta da ik gecem var simdilik kotu diyorum da biraz zaman gecince dirdirlar mirdirlar baslar kari tuz der got ciz der cinsinden kafa dinlemek icin cokii olacak gece nobetleri:):)

yok ganag zaman geçince bence yengeyi evde yalnız bırakmak istemeyeceksin tedirgin olacaksın zor gelmeye başlıcak...dırdır 10 yıldan sonra başlar...:p

beyler dün bizim metoş la konuştuk totosunu kaşıyacak vakti yokmuş çapraz a çıkarmışlar :queen:

he lan...Ian Damalescu durumları yani...:p

len ondi mondial vardı motor 6 ayda pert e çıktı:queen:

mondıal pert..aktiva pert panpaa...:queen:

6 ay dayanamadımı motur? Ben metehan abiyi ertitem çinli moturnan derken, o eritmiş 6 ayda bi motur :santa:

şu an motorsuzum beyler...aktivayı 2000 gaymeye bi imama verdim...önümüzdeki maçlara bakcez gari..:p

aha gitti güzelim aktiva.:sunny: abi ne motur düşünüyon? Sana inzuma alalım meto abi.:cat:

aha gitti güzelim aktiva.:sunny: abi ne motur düşünüyon? Sana inzuma alalım meto abi.:cat:

o kadar güzel olduğu söylenemez ganga...yani önemli olan işlevi mantığı doğru belki ama otobanda gitmiyordu namıssız...bakıcaz ganga para dursun kenarda...para var huzur var...:king:

tamam aga ktm kros var tam senlik. beton gibim motur. 6 ayda deel, 6 yılda pert e çıkaramazsın. Veya ktm duke 200 tam senlik :cat:

selam bekçi meslektaşlarım,yepyeni bi görev başlagıcında hepinize selamlar..tek görev yapmanın rahatlıgıyla tepemde tv ( kameraların monütöründen çevrilme ) :)) eliminaltında şirketin vaylısında girdigim sınırsız internetle hepnizi hürmetle selamlıyorum,gece nöbetine başlayuanlar varsa kolay gelsin..

F54

herkese selam nöbete devam:queen:

len metoş sen o paayı yersin şimdi sonra bi kredi asılırısın olur biter birde 2000 tl var diye artizlik yapıyon benim sadece banka da kendi hesabımda o kadar harçlığım ve artı olarakta ybr var daş gibin:pl:
o kadar övdüğün motordan alsana kalleş metoş honda nı yeni harikası cb 125 lastikler şamrelli armut ampül ayak marşsız taş gibi koltukla tam bi antika :sunny:

tamam aga ktm kros var tam senlik. beton gibim motur. 6 ayda deel, 6 yılda pert e çıkaramazsın. Veya ktm duke 200 tam senlik :cat:

ovv bal damliy klavyenden..:p aga bana WR 125 gitmezmi yamahanın uzun kasası...fiyatı deli ama..

selam bekçi meslektaşlarım,yepyeni bi görev başlagıcında hepinize selamlar..tek görev yapmanın rahatlıgıyla tepemde tv ( kameraların monütöründen çevrilme ) :)) eliminaltında şirketin vaylısında girdigim sınırsız internetle hepnizi hürmetle selamlıyorum,gece nöbetine başlayuanlar varsa kolay gelsin..

alüküme selam çavuş...

herkese selam nöbete devam:queen:

len metoş sen o paayı yersin şimdi sonra bi kredi asılırısın olur biter birde 2000 tl var diye artizlik yapıyon benim sadece banka da kendi hesabımda o kadar harçlığım ve artı olarakta ybr var daş gibin:pl:
o kadar övdüğün motordan alsana kalleş metoş honda nı yeni harikası cb 125 lastikler şamrelli armut ampül ayak marşsız taş gibi koltukla tam bi antika :sunny:

parayı harcarsam tabiri caizse o zaman .ıçtım...:queen:

cb 125 aslında bütçeme uygun alınabilir...

ganga sen bir makyaj yapsan var ya çok tatlı olursun...:queen::p makyajsız bile gözüme bi hoş görünüyon ganga valla...:joker::p

metehan abi al bitane cb 125... koltuğu o kiloyla yumuşar zaten. Amartisörlerde öyle:cat: az yakar, çok kaçar ..

F54

az yakar az kaçar nede olsa üzerinde metoş var:p
lolipop metehan sen parayı harca da bende seni bozdurup bozdurup harcayayım:pl:

Aynen dedigin gibi abi ah bi memleket disina ciksam mete abi sorun yok ufak yerde yasamanin dez avantaji iste arastiriyorum iisini bulsam hemen atlicam ama burada donen parti isleri yuzunden dayin olmadan daha iyisine giremiyorsun
valla bilmiyom abi allah tek dirlik duzenlik versin de 10 yil sonra cekeceksek kari dirdiri yine cekelim:):):)

metehan abi al bitane cb 125... koltuğu o kiloyla yumuşar zaten. Amartisörlerde öyle:cat: az yakar, çok kaçar ..

aga beni çekmez o makina...işe yarar aslında denemek lazım bişey kaybetmem ama ybrden farkı yok gibin...

az yakar az kaçar nede olsa üzerinde metoş var:p
lolipop metehan sen parayı harca da bende seni bozdurup bozdurup harcayayım:pl:

para yastık altında panpa...2000 lirayı san avereyim ama sen bir dansöz kıyafeti giycen gerdan kırcan göbek atcan karşımda yapıştırcam sana ..nası..:queen:

Aynen dedigin gibi abi ah bi memleket disina ciksam mete abi sorun yok ufak yerde yasamanin dez avantaji iste arastiriyorum iisini bulsam hemen atlicam ama burada donen parti isleri yuzunden dayin olmadan daha iyisine giremiyorsun
valla bilmiyom abi allah tek dirlik duzenlik versin de 10 yil sonra cekeceksek kari dirdiri yine cekelim:):):)

çavuş inan kaderimizi yaşıyoruz sanki..el kol bağlı..bu yolu biz seçtik..bir baltaya sap olamadık..kapılarda bekler gelene buyrun gidene güle güle daha çok deriz...

F54

kanka 2000 tl ye bırak gerdan kırmayı 2000 takla atmassam ne olayım:queen:

F54

Sakaryalı değilmisin aga normaldir...:p

bilmiyom panpa bende eylüle kadar paraya ekleme yapıcam...:flower:
len takla atmam nın memleketle ne alakası var allahın panda sı:jocolor:
sende kendi başına yuvarlan
birde para biriktirecekmişsin beni hasta etme:pl:

len takla atmam nın memleketle ne alakası var allahın panda sı:jocolor:
sende kendi başına yuvarlan
birde para biriktirecekmişsin beni hasta etme:pl:

Sakaryalısın sulak yerdes olduğundan gevşeksin biraz...:p yeni makinamla gelip seni çavuşla tokatlıycam...

Merhaba Arkadaşlar;
Aranıza potansiyel deli olarak bende katıldım. Böyle topic olduğunu bilmiyordum. Arkadaşım demese haberimde olmazdı. herhalde. üzgünüm.
2004 yılında sivil bekçi olarak girdiğim bu ızdırap dolu mesleğe, 2005 yılında resmi olarak başladım. Maaş bir yükseldi bir düşdü ama meslek değişmedi.
Halen ofisimde elimde kahve fincanı, önümde laptop, arkadamda kilima devam etmekteyim. Haftaiçi hergün 08:00-20:00 arası halk ile iç içeyim.
C.tesi - pazar tatilim var. 1.000 TL gelirim. Başkada bir b*kum yok. Babadan kalan bir dergim var. Açılan sayfalarına hala bakıyorum :p
Foto 2005 yılında, soğuk bir kış gecesi, viski içmeden önce çekilmiştir. O zaman gençtim. şimdi kartlaşdık :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar