2 Motor 2 Genç 1800 Km Yol!

marmarissssssssssssssssssss
dream city :p
valla ali ben 100 kmlik yola gidiyodum daha fazla resim çekiyodum. Ama çok iyi olmuş sevindim sizin adınıza hem kafa dağıtmışsınızdır hemde kendinizi yola adamışsınızdır..:cat:
ben daha max 440 km uzun yol yapabildim. Bu ararlar orduya kadar gitmeyi düşünüyorum. :)
saolasın samsuna kadar yollar çok iyiydi.Bi kaç yıl öncesinde.Orduyada bişe kalmıyor zaten tekerin düz bassın.
http://img33.imageshack.us/img33/644/dsc0088cav.jpg

İçmeleri özlemişim bu fotoğraf iyi geldi 3 yaz önce orada kalmıştık:)

Bu geziyi motosikletli kız görse sevinir o da marmarisliydi yanlış hatırlamıyorsam.
Motosikletli kız marmarislimi,şimdi anlaşıldı o burgman sevgisinin nedeni :cherry:

Bu geziyi motosikletli kız görse sevinir o da marmarisliydi yanlış hatırlamıyorsam.

Düzeltme: Motor macerası marmariste tatil yaparken başlamış, orda honda beat kiralamış ve o gün bugündür motosikletten inmiyomuş:p :)

Adana İl Temsilcisi
keyifli bir gezi olmuş,sizde anısı olacak ve ileride hep hatırlayacaksınız.paylaşım için teşekkürler.

Allah bize de nasip eder inşallah , hem uzun yol hem yoldaş yani :D kimse cesaret edip uzun yol teklifime sıcak bakmıyor yaşadığım yerde .

eline sağlık sunum da çok güzel olmuş :)

Allah bize de nasip eder inşallah , hem uzun yol hem yoldaş yani :D kimse cesaret edip uzun yol teklifime sıcak bakmıyor yaşadığım yerde .

eline sağlık sunum da çok güzel olmuş :)
Saolasın uzun yolda birlikte süreceğin insanı iyi seçmek lazım.Sürüş karakteriniz birbirinize uymalı, tekeriniz düz bassın

Ali ist dondun ama keske donmeseydin.motorun ins bidaha kaza gormez.TEKERİN DUZ BASSİN :))))))))

süper gezi olmuş ssla uzun yola gidilmez diyenlere inat:)o kız olayında kendimi gördüm resmen güvenmemek gerekiyor ama her seferinde bu hataya düşmeden yapamıyorsun:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:)) güzel gezi olmuş , kızlara degil sadece erkeklere de guvnmeyceksin :)

hem sapsınız hem daha az kilometre yapmışsınız ben kızların daha uzun yol yaptığı öbür başlığa gidiyorum...

caps_411772.jpg

güzel yolculuk olmuş...

:)) güzel gezi olmuş , kızlara degil sadece erkeklere de guvnmeyceksin :)
insanoğluna güven olmaz
hem sapsınız hem daha az kilometre yapmışsınız ben kızların daha uzun yol yaptığı öbür başlığa gidiyorum...

http://www.itusozluk.com/image/caps_411772.jpg

güzel yolculuk olmuş...

sapız ama muhabbet burda birader, napacan diğer başlıkta gitme bi yere.Gel bi çay ısmarlayayım kardeşime
O değilde kenanın son yarış ne oldu :queen:

sapız ama muhabbet burda birader, napacan diğer başlıkta gitme bi yere.Gel bi çay ısmarlayayım kardeşime
O değilde kenanın son yarış ne oldu :queen:

öyle kardeş tercihimiz hep muhabbetten yana:)
geçen sene okumuştum o zaman uzun yol tecrübem yoktu. şimdi tekrar okuyunca iyi gitmişsiniz az molayla o kadar yolu dedim..bir kez daha takdir ettim...:)

:) tebrikler, güzel gezi olmuş.. niye 2 genç dediniz ki başlıkta.. :p, burda da adet yerini bulsun :D

Gezilerin ve fotoların devamını bekliyoruz...:mrgreen: Paylaşım için teşekkürler, harika olmuş :cat:

öyle kardeş tercihimiz hep muhabbetten yana:)
geçen sene okumuştum o zaman uzun yol tecrübem yoktu. şimdi tekrar okuyunca iyi gitmişsiniz az molayla o kadar yolu dedim..bir kez daha takdir ettim...:)
Teşekkür ederim,vakit kısıtlı olduğundan biraz abarttık aslında fakat günlere yayıp yoldada farklı yerlerde kalmak vakit varsa daha keyifli olabilirdi,yinede yapılmaz değil.bugün gider yine yaparım :)
:) tebrikler, güzel gezi olmuş.. niye 2 genç dediniz ki başlıkta.. :p, burda da adet yerini bulsun :D
teşekkürler, amaç başlıkta dikkat çekerek gençlerin birşeyler yapabileceğini göstermek :p:p
Gezilerin ve fotoların devamını bekliyoruz...:mrgreen: Paylaşım için teşekkürler, harika olmuş :cat:

Teşekkürler,herşeye bu kadar zam geldikçe geziler küçülecek belki ama gezmemiz engellenemez :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genclerin de birsey yaptığını gösterdin helal sana genc :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar