neticede allah korusun cocuga birşey olsa, suçlu olmasan dahi vicdan azabı çekersin.Aynı kazayı ben de yapabilirdim, yapsaydım kanunen ne olursa olsun kendimi suçlardım.
neticede allah korusun cocuga birşey olsa, suçlu olmasan dahi vicdan azabı çekersin.
gs li emre belozoğlunu unutttun oda adam ezdi öldürdü.Cok iyimserce bence. Kasten adam ezip zerre vicdan azabi cekmeyen , hatta yaptigini ortpast etmeye calisan cok insan gordum,
Bakiniz Kalkavanlarin varisi , bakiniz zamaninin Istanbul Buyuk Sehir Belediye baskanin oglu.
Insan cani kiymetli degil bu ulkede. Trafikte bir cocuk gitmis cokmu.
gs li emre belozoğlunu unutttun oda adam ezdi öldürdü.
Vicdan bu ulkede sanildiginin aksine cok nadir gorulen bir seydir. Sirf oglu hapise girmesin diye , Buyuksehir forsunu kullanan , sonrasida aile davaci oluyor diye tehdit ettiren kisi de bile vicdan yokken , bu ulkede bunlara seyirci kalan toplumda nasil bir vicdan ariyoruzki.,
Bunların farkındayız ve bu konuda net aynı fikirdeyiz.Bu gün bu adamlara karşı çıkanlara darbeci dendi içeri atıldı.Bugun onumde bir kadin , otobus duraginin onunde bekleyen yayanin ayaklarini ezerek yoluna devam etti arabasi ile. Nedenmi telefon ile konusuyordu, daha ilginci durup bakmadi bile adam ciyak ciyak bagirken.
Vicdan bu ulkede sanildiginin aksine cok nadir gorulen bir seydir. Sirf oglu hapise girmesin diye , Buyuksehir forsunu kullanan , sonrasida aile davaci oluyor diye tehdit ettiren kisi de bile vicdan yokken , bu ulkede bunlara seyirci kalan toplumda nasil bir vicdan ariyoruzki.,
Bunların farkındayız ve bu konuda net aynı fikirdeyiz.Bu gün bu adamlara karşı çıkanlara darbeci dendi içeri atıldı.
Trafik konusunda gelince,telefonla konuşmadan tut,arac kullanırken sigara bile içilmesi yasaklanmalı bunun arkasında durulup cezai işlemleri insiyatif bir kereye mahsus bile ertelenmeden cezalandırılmalı.Haberlerde izledik % 40 görme özürlü adam alkol alıp yola cıkmış kazaya sebep olmuş vs. bu insanları eğitmek mümkün değildir.Bu insanların evlerinde anneleri babaları,okulda öğretmenleri,askerde komutanları birşey öğretememişse biz sadece bunları konuşur dururuz.
2 gündür Sana kitlediklerim zoruna gitmesin.Kuyruk acısıyla yazıyorsan boş yere yazma.Sen kendini eğitilebilir sınıfında mı görüyorsun .. Bence ondan farkın yok .. hatta o ayılacak sen ayıkken bölesin .. Allah senin gibilerden korusun
bu forumu her ziyaretimde, sanki camiye girmisim gibi hissediyorum.
Barış bey seviye yerlerde bilginiz olsun. Çocuk suçlu tabiki anası neredeyse ona ceza kesmek lazım motorcuya kitlemistir polis cezayı anne yüzünden
Ben bir trafik polisi olsam ve tutanak tutsam motorcuya 1/8, çocuğa 1/8, anneye 6/8 verirdim.