[Tokat - MT]

Salı günü doluyum arkadaşlar bu ay ankaraya gideceğim için son bakımlarını yapmam lazım. Far, zincir, ayarı falan.

Selam arkadaşlar,pazar günü 6 motor aydıncadan beldağı yolundan taşovaya gittik.manzara harika arkadaşlar yolda güzel ordan da palanın yerin de konakladık. yemek çay fena değil. idare eder.tekrar dönerek yenicede semaver bak bu harika işde.ordan da turhal tam net 200 km iyi ve zevkli bi yol yapdık.

Arkadaşlar yaklaşık iki hafta sonra Tokattan Ankara ve Ankaradan İstanbula gidicem.. Ve yanıma ikinci bi motorlu arkadas arıyorum :)

Topram yanlış yerde arıyorsun tokat mt arkadaşlar evden işe işten eve gezme kültürü yok pek :)

selam arkadaşlar,nasip olursa bu ay sonu haziran sonu yani Turhal - Çanakkale gezisi düşünüyoruz katılmak isteyen arkadaşlara duyurulur.Gezi yaklaşık olarak 12 ila 15 gün arası sürecek. zamanı bol olan arkadaşlar buyursun gelsin.yapılacak yol tahmini olarak
4000 km dir.uzun yol düşünen arkadaşlara şimdi den duyurulur.

Güzerkah şöyle
Turhal
zile
çekerek
himmetdede
göreme akşam burda konaklama.
konya
akşeki
manavgat konaklama
antalya
finike
fethiye
marmaris
datça konaklama
bodrum
kuşadası
ayvalık
midilli adası konaklama
akçay
edremit
ÇANAKKALE
eceabat
gelibolu
lapseki son durak
GERİ DÖNÜŞ.

Tokatlı arkadaşlar bu hafta biryerlere gidelim mi toplanıp? Var mı aranızda uzun yol piknik mangalcılar?

Ben istanbula geldikten sonra piknik felan diyin zaten :)

Hacııııı dün bi coşturduk ama 7 motor 13 kişi almus-niksar falan iyi koptuk 1 mcx 1 mc 1 cbr 1 cbf 3 ybr burada olsaydın seninle ekibini de alırdık iyi olurdu. Ama ayvazda 4 motor lastik yakmaya başlayınca çok dikkat çektik :D

Merhabalar.Bende foruma yeni katıldım arkadaşlar.Tokat bölümünü görünce mesaj yazayım dedim.Tokat merkezdeyim.Motorum yok :D İnş 125 Drift almayı düşünüyorum bakalım.

slm tokatlı arkadaslar:) gecenlerde tokatta bulundum birkacgün ve cadde üzerince bir fzer vardı onu inceledim biraz ama sahibiyle görüşemeim sizin fruptan bi arkadasmıydı aceba

slm tokatlı arkadaslarım nbr nasılsınız ? nasıl gıdıyor uzun zamandır forumada gıremıyorum. halınızı hatırınızı sorayım dedım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar