ne oldu cin min diyenler ağzını açmıyor
adı honda olunca cin min kalmıyor mu ortada
öp öz cin çocuğu cb125 e elciğinden tut saç civatasına kadar cin bunun ayarı diğer markalar 2500- 2800 tl iken bu vatandaş 3500-3750 tl
ama, ağzı olan konuşuyor
Şimdi bu konuda hiç gocunmuyorum, telefonumdan tut televizyonuma kadar çin üretimidir.
Benim için önemli olan arkasındaki düşüncedir, Honda bir rüya bir hayal bir amaç sonucu ortaya çıkmış bir markadır,
otomobil yapar 1.likleri olur motosiklet üretir bu ne anlar motosikletten derler yıllarca 1. lik kürsüsünden indiremezler
Formula ya girer şampiyonlukları vardır, Alman otomobilinde 180 000 de motor sıfırlamak zorunda kalırken Honda ya anahtar değmemiş olur.
Bu Türkiyede ürettiği araçlarda da böyledir Çin de üretiiğindede Japonya da ürettiğinde de böyledir.
Diğer markaların daha hızlı nasıl giderim diye araştırma yaptığı yıllarda Honda araç tamamda ben sürücümü yolcumu nasıl korurum, çarptığım yaya nasıl hayatta kalırı aramaya başlamıştır.
Nasıl dünya yeşil kalır, denizler temiz olur bu veledi kullanmadan edemiyorsak bu sorunu nasıl çözeriz demiştir bu konuda dünyada liderler arasındadır birsürü ödülü vardır.
Bu aracın kalitesine ulaştığında sana en ucuza ulaştırmak için elinden geleni yapar bu koşullar ülkemizin politikaları yüzünden sana bana ulaşana kadar 2 ye katlanır.
Öp öz türk çocuğu zihniyetiyle dünyaya Honda satışımız olmasaydı binlerce kişi işsiz kalırdı. Gebze üretiminin videosunu indirip izlersen dünyanın neresinde olursa olsun
Honda kalitesinin hiçbirşekilde değişemeyeceğini anlarsın. Yanlış anlaşılmasını istemiyorum ama merdivenimin altında derin dondurucu üretip yarın bisiklet yapıp öbürgün motor üretimini
bikaç arkadaş toplanıp bende yaparım.
Ben HONDA markasının olduğu 2000 liralık motora 3000 TL fazla veriyorsam keyfimden değil,
senin çocuğun daha yeşil dünyada yaşasın, daha güvenli yolculuklar yapabilsin, daha temiz denizlere sahip olsun,
daha temiz oksijen solusun, bir gün hiç kimyasal kullanmayan dünya enerjilerini kullanabilsin torununun torunlarını mutlu mesut görebilsin diye fazla vermeye devam edeceğim.
Maddi olarak bunu karşılayamamak bir ayıp değil. Ama bırakında fazla vermeyi göze almış kişiler sizlerin çocukları için de olumlu şeyler yapmaya devam etsin !
Alman motosikletine tüp takar, egzos gazı emisyonumu azalttım çevreye faydam olsun der 2000 euro para verir.
Türk bi firma o tüplü sistemi güvenlik önlemlerini kaldırıp ucuzlaştırır 1000 teleye tüp, daha az yakacaksın der.
Bu zihniyet değişmediği sürece 500 liralık %100 çin motosikletine 2000 lira verenmi daha zararlı / 2000 liralık HONDA ya 3500 lira veren mi
Bu çinlilere bu iş böyle yapılır deyip denetleyen firmalar olmazsa sonuç malesef bu oluyor
Yoksa kalite ödülü almış bir çok ürünleri mevcuttur.
Şöyle bir fotoğrafla karşılaşıp "allahım ben intihar ediyormuşum haberim yokmuş" demiyorsan o da kendi hayatına verdiğin değerdir !!!
Bu konu CB 125 E başlığında bir daha açılmazsa bilgi paylaşımımız sağlıklı olur.