Haber vereyim dedim, benim oğlanı sattım ben. Geçende bakmaya gelecez diye gelen abiler çok iyi niyetli çıkınca ve ağzımdan çıkan ilk fiyata tamam deyip el uzatınca öyle kalakaldım. Baktım ki motoru satmışım...![]()
Selamlar beyler, ufak bir soru soracağım.
CBF mi alıyım, yoksa Bigfoot mu.
Kalbim der ki bigfoot, beynim derki cbf ):
Valla boya olayı için net bir bilgim yok. Bende yeni alacağım motoru boyayabilirim, araştırmam lazım. Yanlız alınma ama CBF görüp de uyuyamayacak kadar etkilenen nadir kişilerdensin. Tabi zevk meselesi, ben sadece Honda'nın ve Türk ithalatçılarının hala bize atmakta olduğu bir kazık olarak görüyorum o motoru. O yüzden biraz sinirliyim o modele karşı. Bigfoot yapacağınız her kuruş harcamayı hakeder bana göre ancak CBF yi sevmiyorum sadece. Tabi tamamen sizin tercihiniz, ne istiyorsa gönlünüz onu alın kesinlikle...:cat:
Selam arkadaşlar ilk motorum olarak geçen hafta bende bir tane rt 125 aldım.Aldığım motor forumdan Yıldırım Bora isimli arkadaşın motoru çıktı.Kendisine tekrar selam ederim.
Herkese kazasız belasız sürüşler.
Hayırlı olsun, egzoz felan vardı sanırım üzerinde. Kırmızı bişeydi..
Vay anılarım depreşti.Biz o motoru satalı 1 sene olmuştuGüle güle binersiniz inşallah.Memleketim Kastamonu'nun dağlarında az gezmedik onunla
![]()
Sağolun evet kırmızı şirin birşey :cherry:
Teşekkürler inşallah sorunsuz binerim.Muhabbet ederken sizin ktm duke 200 konusuda geçti kulaklarınızı çınlattık.