insanlarla dalga geçmek hiç hoş bir durum değil hayatta da sevmem , lakin bazen öyle konular açılıyorki ya düşünülmeden konunun özünü anlatacak cümleler kurulmadan anlatılıyor , yada yazı ve içeriğini okuduğunuzda sizin saçma bulacağınız , dalga geçiliyormuş, makara yapılıyormuş gibisinden hissediyorsunuz , birde ukala ukala , paldır küldür , selam sabah vermeden kapıdan içeri girenler var
sanki buradaki bütün millet onların uşağıymış tavırları benim en çok uyuz olduğum bu tipler hem bir nane bilmezler hemde ukala ukala yazarlar yardım isterler

genelde yazmıyorum böyle içerikli topiklere ,
ama inandığım önemli nokta şudur bir insanın yardıma ama gerçekten bilgiye ihtiyacı olduğunda oturup düşünüyor , derdini kendi dağarcığına göre yön vermeye çalışıyor ve güzel bir dille yardım yada bilgi istiyor , bunu zaten anlıyorsunuz böylesine can feda
ama hakikaten yazılmış imla yada anlatım tarzından dolayı yanlış anlaşılanlarda var o insanlarla dalga geçildiğini görmekte zor değil ,
yani iletişim 2 taraflıdır sen derdini düzgün anlatır bunada insanları inandırırsan burada kimsenin kimseyle dalga geçeceğini sanmam
tabi sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmasın motor_kafa ile uzaktan yakından alakası yoktur , altını çizeyimde
birde hakikaten arananlar var :cherry: yavvv gelde benle dalga geç diyor , ama sitede şahit olduğum ve gözlemlediğim işi hemen dalgaya vuran yada vuracak arkadaşlarda var onuda inkar edersem olmaz