Forumdaki Alaycılık

İyi akşamlar abilerim ablalarım ben bi sorundan bahsedicem bu forumda konu açıyoruz herhangi birşey soruyoruz bazıları gelip konuyla alay ediyor mesela biri diyelim mobileti var ve bu kişi motorununbir yerinin bozulduğunu söylüyor vede üyelerden yardım istiyor baazıları sorunla ilgili çok güzel konuyla ilgili cevaplar veriyor ve biri çıkıp napıcaksın abi at o motoru diyor ve konu dağılmaya başlıyor neden böyle birşey yapıyorsunuz neden benim sırf bu yüzden konum kapatıldı

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Babasinin mali olmadığı için at gitsin demek kolay gelir elbet.
Fazla takılmamak gerek,
Konu amacından çıkmaya başladığı anda yöneticilere uyarı gönder.
Gerekeni yaparlar.

benim gibi konu acma burda iyi ararsan hertürlü cevap var. bazı nsanlarda ben bilirim benim olur ben surerim sen suremessin gibi takıntılar var. mesela dün adama diyorum gsr 600 istersen 3 5 litre yaktırısın oda sen yaktır tum servetim senin diyor. dicek bişe bulamıyorum sadece yazılanları okuyorum.işime gelmeyenı gecıyorum sende öyle yap takma kafana.

benim gibi konu acma burda iyi ararsan hertürlü cevap var. bazı nsanlarda ben bilirim benim olur ben surerim sen suremessin gibi takıntılar var. mesela dün adama diyorum gsr 600 istersen 3 5 litre yaktırısın oda sen yaktır tum servetim senin diyor. dicek bişe bulamıyorum sadece yazılanları okuyorum.işime gelmeyenı gecıyorum sende öyle yap takma kafana.

cevap yazıncada yöneticiler konuyu kapatıyor olan yine bana oluyor öbürü konuştuğuyla kalıyor

Kocaeli İl Temsilcisi
insanlarla dalga geçmek hiç hoş bir durum değil hayatta da sevmem , lakin bazen öyle konular açılıyorki ya düşünülmeden konunun özünü anlatacak cümleler kurulmadan anlatılıyor , yada yazı ve içeriğini okuduğunuzda sizin saçma bulacağınız , dalga geçiliyormuş, makara yapılıyormuş gibisinden hissediyorsunuz , birde ukala ukala , paldır küldür , selam sabah vermeden kapıdan içeri girenler var:)

sanki buradaki bütün millet onların uşağıymış tavırları benim en çok uyuz olduğum bu tipler hem bir nane bilmezler hemde ukala ukala yazarlar yardım isterler :) genelde yazmıyorum böyle içerikli topiklere ,

ama inandığım önemli nokta şudur bir insanın yardıma ama gerçekten bilgiye ihtiyacı olduğunda oturup düşünüyor , derdini kendi dağarcığına göre yön vermeye çalışıyor ve güzel bir dille yardım yada bilgi istiyor , bunu zaten anlıyorsunuz böylesine can feda :)

ama hakikaten yazılmış imla yada anlatım tarzından dolayı yanlış anlaşılanlarda var o insanlarla dalga geçildiğini görmekte zor değil ,

yani iletişim 2 taraflıdır sen derdini düzgün anlatır bunada insanları inandırırsan burada kimsenin kimseyle dalga geçeceğini sanmam :)

tabi sözüm meclisten dışarıdır yanlış anlaşılmasın motor_kafa ile uzaktan yakından alakası yoktur , altını çizeyimde :)

birde hakikaten arananlar var :cherry: yavvv gelde benle dalga geç diyor , ama sitede şahit olduğum ve gözlemlediğim işi hemen dalgaya vuran yada vuracak arkadaşlarda var onuda inkar edersem olmaz :)

Aynen irileri gelip konuyu dağtıyor sende cevap alamıyorsun o konuyu bir hiç uruna açmış oluyorsun o nun yüzünden konu dağlınca millette senin sorduğun soruyla ilgilenmiyor geyik yapmaya devam ediyor.Aynısı benimde başıma geldi bir kaç kez.

oo irfan abi ilk defa bir konuma cevap yazıyorsun konularını çok okudum çok güzel işler yapıyorsun bilgilendirmene teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

Aynen irileri gelip konuyu dağtıyor sende cevap alamıyorsun o konuyu bir hiç uruna açmış oluyorsun o nun yüzünden konu dağlınca millette senin sorduğun soruyla ilgilenmiyor geyik yapmaya devam ediyor.Aynısı benimde başıma geldi bir kaç kez.

aynen öyle ibrahim abi konuyu dağıtana bişey yazıncada konu kapanıyor

Kocaeli İl Temsilcisi
oo irfan abi ilk defa bir konuma cevap yazıyorsun konularını çok okudum çok güzel işler yapıyorsun bilgilendirmene teşekkürler

böyle şeylere dikkat etmem gerektiğini düşündüm bir an ama konu başlığın anlamlı geldi bana ,demekki bende bunalmışım anlatmaya çalıştığın konudan , ama şahsım adına değil forum adına :) :cherry: :p konuna ilk defa cevap yazma eylemi :) demekki vesile olacakmış , yoksa hiç bir kastım yoktur böyle şeylere hiç dikkat etmem :)

şu adamın topiğine yazayım şuna gıcık oluyorum , yazmayayım diye bu güne dek hiç aklımdan geçirmedim inan bana :cherry: ama bir motor_kafa var uzun zamandır onu , bilirim gözüm aşinadır :)

yani büyüklenmek böbürlenmek, havalara girmek tabiatıma çok ters bir durum bütün herşeyim tevazu üzerine kuruludur öylede olmalı :) sen mutlu olacaksan senin topiğe her gün yazarım kurban ayıp ettin yani :cherry:

sağol varol :)

Gereksiz konu açanlara, açtıkları konu ya 2 kelime yazıp hiç bir açıklama yapmayanlara, "Hacı bir el atın yaaaAAuuu, motor tekliyor, neden olabiliüü? Acillll Yardımm... Motordan garip sesler geliyor ne olabilir ?!?... Abilerim kardeşlerim...Herkes içeri !!!" şeklinde konu (başlık veya içerik) açanlara da ceza verilmesini ben talep ediyorum...

Gereksiz konu açanlara, açtıkları konu ya 2 kelime yazıp hiç bir açıklama yapmayanlara, "Hacı bir el atın yaaaAAuuu, motor tekliyor, neden olabiliüü? Acillll Yardımm... Motordan garip sesler geliyor ne olabilir ?!?... Abilerim kardeşlerim...Herkes içeri !!!" şeklinde konu (başlık veya içerik) açanlara da ceza verilmesini ben talep ediyorum...

bence de senin yazdıklarına ceza verilmeli

güzel kardeşim,
sen araştır senın sorun yok ıse sor,
Önemli bir iş ise zaten gereken cevaplar gelecektir,

sen gelen cevaplardan sana yarayan kısımları oku ve cevapla,
gerisini okuma dahi,

baktın sordugun soru cevabını almış teşekkurler yaz bır daha yazma,,,

çünki emin ol her taraftan insan var burada,
senın benim gıbı az bılende ,bir halt bilmeyip başkalarından duydukları ile bilmişlik taslayanda,

Umursama...

güzel kardeşim,

gerisini okuma dahi,

senın benim gıbı az bılende ,bir halt bilmeyip başkalarından duydukları ile bilmişlik taslayanda,

Umursama...

haklısınız bundan sonra sizin dediğiniz gibi yapıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:51 ----------

aynen öyle ibrahim abi konuyu dağıtana bişey yazıncada konu kapanıyor
Ben küfür olmadan normal sözlerle yerin dibine soktum onu ve konuyuda topladım ama her konuyu toplayamıyoruz :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:41 ----------

güzel kardeşim,

gerisini okuma dahi,

Umursama...
Vay abim sendemi burdaydın uzun zaman oldu konuşmayalı.Senin söylediklerinde doğru ama böylelerinede bir laf söylemeyince böyleleri çoğalıyo ve bir dur diyen olmalı :cat:

2005'ten bu yana benim açtığım konuyla alay eden olmadı. Bu siteye geldiğimde motosikletin m'sini bilmiyordum.

Neden acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar