Selamlar;
125 cc motordan çok fazla güç üretmesini beklemek,daha süratli olmasını beklememek gerekir.
Bu bence çok genele ait bir konu.Geçmişte işim icabı tüm türkiyeyi,arap ülkelerini 10 yıl boyunca dolaştım.yaptığım km nin hesabını bilemiyorum.Bir kez radara girmedim.Bir kez ceza yemedim.Bir kez kaza yapabilecek pozisyonlara girmedim.süratli olmak beraberinde tüm riskleri getiriyor.
Tv de her akşam izlediğimiz kaza görüntülerine bir bakın; Şu araç yavaş olsaydı bu kaza olmayacaktı diye çözümleyeceksiniz kesin olarak.
Fıdıla dönecek olursak eğer bununla otoyoldada 100 km ve üzeri gidemezsiniz.Çok tedirgin olursunuz,güvenli olmaz.
Bu motorun sağlığı ve uzun süreli kullanımı bakımından 80 km ideal süratidir şehir dışı yollarda.ayrıca hava soğutmalı olduğu için motorun soğutması çok değişken olacaktır.
Hava soğutmalı olan motosikletlerin arada molalar vererek yol yapması motorun sabit ısıda kalmamasından ötürüdür.
Şehir dışı yol yapmak istiyor süratede meraklı isek veya sürekli artçılı kullancağım derseniz scoterde 250 cc nin üzerini düşünmek gerekli bence.
Ayrıca küçük hacimli motosikletlerde çok uzun mesafeli yolculuklar yapılabilir.125-250 cc aralığında dünyayı dolaşan pek çok insan var..
Bu Fıdıl da kalite olarak o insanların kullandığı motosiklerden hiç aşağı kalır yanı yoktur.
NOT: Eğer sorunlu motosiklete örnek ve sonucuna ilgi duyan olursa
BURAYA TIKLASIN