[Kocaeli - MT]

niye malesef? gördüğüm kadarıyla A dan Z ye toplanıyor. Bi ara şase ve lastik halinde görmüştüm çok hoşuma gitmişti hatta resimlerini çekmiştim =) nezaman çıkıyor motor? parça sıkıntısı vs mi var?
sağ sol kafa grenajı eksik onun dışında bi eksiği yok ama biraz gecikti sezon yarı oldu bir haftaya kadar çıkacak inşallah

sağ sol kafa grenajı eksik onun dışında bi eksiği yok ama biraz gecikti sezon yarı oldu bir haftaya kadar çıkacak inşallah

gözün aydın,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:52 ----------

berkay seni gördüm akşam yada benzettim nil cafe de oturuyorduk biz.chopper cılar olarak.

günay abi ben chopperı sattım siz sahilde choppercılarla buluşmaya başladınız :D

soa

Şimdiden hayırlı olsun Emrah abi kazasız belasız inşallah

---------- Post added at 09:21 ---------- Previous post was at 09:17 ----------

berkay seni gördüm akşam yada benzettim nil cafe de oturuyorduk biz.chopper cılar olarak.
Doğrudur Günay abi ben dikkat etmedim ama geçtik Nil in önünden.

7506573634_9f43e5ec96_z.jpg
7506604880_2ccccbd995_z.jpg
7506596844_53e31c0f0a_z.jpg
7506587050_539058efb6_z.jpg
7506610792

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:26 ----------

7506610792_bdc72e18c7_z.jpg

Dünkü Yuvacık Gezimizden :) Biz Çok Mu Gezioz Ne... Ama Bi Ara Harbiden Kaybolduk Zannettim :)

Arkadaşlar pazar öğlenden sonra ben müsait olacağım %90. Şöyle mangallı, dumanlı, güneşli, fotoğraflı, çaylı, kahveli, ızgara tavuklu, köfteli yol yapalım mı?

selamun aleykum arkadaşlar bı motor var alacam yanlız 2006 da alınmış ama plaka cıkarılmamış faturası 2006 da kesilmis ben russat cıkaracam kaca mal olur bıde prosudur nasıl işler bılgısı olan varsa cevaplarsa sevınırım şimdiden cook teşekkur ederim saygılar. allah yardımcınız olsun

Arkadaşlar pazar öğlenden sonra ben müsait olacağım %90. Şöyle mangallı, dumanlı, güneşli, fotoğraflı, çaylı, kahveli, ızgara tavuklu, köfteli yol yapalım mı?

Burak Bey Üzgün Olarak Sölemek İsterim Ki :) Ben Denizli , Mangallı :) Güneşli ve Güneş Kremli Bi Plan Yaptım Maalesef :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

selamun aleykum arkadaşlar bı motor var alacam yanlız 2006 da alınmış ama plaka cıkarılmamış faturası 2006 da kesilmis ben russat cıkaracam kaca mal olur bıde prosudur nasıl işler bılgısı olan varsa cevaplarsa sevınırım şimdiden cook teşekkur ederim saygılar. allah yardımcınız olsun

300 - 350 cıvarı tutar zannedersem ustam....

soa

Valla ben isterdim gelmek ama KPSS de geçti bende hatuna motor kullamayı öğretmeye başlıyacağım. Ona dersemki sen dur ben mangala gidecem Fırtınaaalar koparsa kopsuuuuun olur :queen:

Ulan sansa bak ya, bize gezmeye zaman cikti, havada fitina cikti. Kara bahtim kor talihim

soa

Kolay gelsin kardeşim sana :)
Motosiklet tutkunu bi aile olacaksınız bu gidişle ne güzel :mrgreen:
Şu mangal olayını D.Dere'de bi aksam vakti de yaparız,çıkarız dağa tepeye..
Bize heryer mangallık :queen:

Zaten öyleyiz abi KPSS var diye zor dizginledim hatunu. Bugünde baya baya kaldırdı döndü gezdi elide yatkın çıktı valla beklemedzdim o performansı yakında onada bi ybr alıcaz gibi duruyor:queen: Kocaeli MT ye biri daha katılabilir:D.

Abi bizim yukarda 500m2 bi arsa var hemen kalıcı konutların yukarsında bigün cıkarız oraya mangala en azından yer bizim karışan görüşen olmaz. güzel 1 kilimi serdikmi yere 10 nurama mekan bugün bizde mangal yaptık orda.

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Dostum dun sizi golcukte gordum bisikletle gidiyordunuz. Korna caldim ama fark etmediniz..:)

Aynen abi geçen bende gördüm kasabın karşısında peş oeşe 2 bisikletli geliyordunuz el kol yaptım ama fark etmediniz.

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

Ulan sansa bak ya, bize gezmeye zaman cikti, havada fitina cikti. Kara bahtim kor talihim

Burak abi sen buzun üstünde gaz teli dondurmuş adamsın yağmur fırtına sana engel olmaması lazım :D :D :D :D....

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Zaten öyleyiz abi KPSS var diye zor dizginledim hatunu. Bugünde baya baya kaldırdı döndü gezdi elide yatkın çıktı valla beklemedzdim o performansı yakında onada bi ybr alıcaz gibi duruyor:queen: Kocaeli MT ye biri daha katılabilir:D.

Abi bizim yukarda 500m2 bi arsa var hemen kalıcı konutların yukarsında bigün cıkarız oraya mangala en azından yer bizim karışan görüşen olmaz. güzel 1 kilimi serdikmi yere 10 nurama mekan bugün bizde mangal yaptık orda.

---------- Post added at 20:20 ---------- Previous post was at 20:17 ----------

Aynen abi geçen bende gördüm kasabın karşısında peş oeşe 2 bisikletli geliyordunuz el kol yaptım ama fark etmediniz.

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:20 ----------

Burak abi sen buzun üstünde gaz teli dondurmuş adamsın yağmur fırtına sana engel olmaması lazım :D :D :D :D....

Bence sen yeni bir motosiklet bak kardeşim,yenge ybr'ye el koyabilir :)
Dediğin mekan uygun olursa bir aksam yapalım,maksat muhabbet olsun :)

---------- Post added at 20:32 ---------- Previous post was at 20:30 ----------

hep kendiniz gidin haa :salut:
Abi başımızın üstünde yerin var her zaman bekleriz seni bu taraflara.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar