TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benzin göstergesi eğime bağlı olarakta değişiyor şamandıra sol ön tarafta yokuş inerken artıp çıkarken azalma oluyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------

sizde de iyi şans varmış Ramazan abi bana hep barzolar denk geliyor bir kız gelse beraber foto çektircem:)

ben kız konusunda çok ballıyımdır...

iyi çok şükür ramazan otel ev arası koşturmaca..sen ne yaptın bakalım bügün tel.den sonra...

irfan uğradı yanıma gözdağına çıktık... bir kaç saat muhabbet ettik.. 2 bayan bizi baya güldürdü...
denizli için son hazırlıklar yarin gece gidiyorum.....

Hayırlı aksamlar arkadaşlar aramıza yeni katılanlara hayırlısı olsun nasilsiniz arkadaşlar

Arkadaşlar kendi kız kardeşleriniz için aynı şeyi duymak istemeyeceğinizden eminim. Lütfen bu konulara daha i'tinalı yaklaşalım...
Neyse, 10-15 Ağustos arası Denizli'den başlayarak Antalya-Mersin-Adana-Osmaniye vs yapıcam (geri dönüşsüz). Kendi motoruyla var mı yol arkadaşı??? Bendeki motor Kuba CG 100 dik sport, yüküm ağır olacak... Sizin Apache'lere nazaran çok yavaş olabilirim. Ayrıca yarış tutturmak vs. bana göre olmadığını söyleyebilirim rahatlıkla... Ağustosun 6'sında bu yazıyı tekrar paylaşırım belki biri çıkar. tek başına motosiklet yolculuğu pek zevk vermiyor malesef, tabi bana göre...

Motosikleti
Bajaj Dominar 250
Günaydın .. Bugün itibariyle internet kafede işe başlamış bulunmaktayım .. Demin topiğin ilk sayfalarını okudumda 2006da ki tartişmalar çok hoş :)

enes sen tokat ın neresindensin... bir süre tokatta da çalıştım.. ses turizm im ile tokat ile... erektaş ile erbaa niksar... topçam ile tokat merkez ek seferlerine gidip gelmiştim...

dostlar motoru sattım istanbula geldim. geleli 1 hafta oldu, anca yerleşebildik. dükkanı istanbula taşıdık, bende okullar açılana kadar buralardayım.
çoğu arkadaşlarımızda burada olduğuna göre ziyaretinizi beklerim ona göre ;) karaköy tersane caddesinin sonunda (şişhane tarafında) hırdavatmarketim.com dükkanın ismi. beklerim :)
he karşıdaki arkadaşlarla da pazar günü buluşabiliriz :)
canlı canlı bi tanıyalım birbirimizi dimi canım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar