ben baya inceledim arkadaşlar motor fena degil su sogutmalı gt 250den birazcık daha kaliteli geldi bana babam alacakdı hatta ben aldırmadım yedekparcasıı bulunmaz servisi yok bide koltugu çok düşük bi ss için tabikide teksilindir olması dezawantaj bana göre ama gt250den serii olacagına inanyorum
gt250 den nasıl seri oluyo ? biri tek biri çift silindir biri 25 hp biri 29 ?
şu motosikleti altın elbiseli adama da test ettirelim ya![]()
Hakkaten ya,bu motor sahiplerinden biri başvursun,Zippo's un motoru test etmişti sanırım,o ne yapılması gerektiğini biliyordur.(bana da test ettirebilirsiniz,size kalmış,yeni başlmış bir arkadaş varsa da herzaman eğitim verebilrim
)
...
daelim in 250r ini denedim tamam hizlanma ii ama sanki motorda titresim var gibi geldi bendeki drift kadar hatta biraz daha fazla o yuzden otamatikman eledim...
Yanlız burada hiç geçti mi muhabbeti bilmiyorum da sanırım başka bir konuda bir arkadaş kısa bir sürüş yapmış bu alet ile. Titreşimin ciddi olduğunu yazmıştı. :
Bilmiyorum ne kadar abartı ama tek silindirde normal şeyler...
oncelikle ilk motorum oldugunu hatirlatayim, ultra acemyim
roadwin i trafige kapali alanda surdum dun biraz, guzel geldi ama tabi bilmiyorum sonucta simdiye kadar pek farkli motor kullanmadimtitresim beni cok rahatsiz etmedi, kursta kullandigim kulustur 150cc lerden daha az titresiyor diyebilirim ama tabi soyledigim gibi ben nedesem yalan olur galiba
motoru gorenler 500cc gibi duruyo diyolar gercekten biraz etli duruyo, motor bikac gune trafige cikabilecek, bakalim birlikten bahceliye nasil goturucem???
.................................................motoru inceleme şansım oldu. kesinlikle çok kaliteli . ayrıca üzerine oturduğunuzda son derece dengeli bir yapısı olduğunu hissediyorsunuz. motoru hiç düşünmeden alıcaktım fakat vitesli sevmiyorum. en az rakipleri kadar kaliteli fiyatı ise baya
iyi. bayi bana 8000 e bıraktı.