inazuma geldimi ya sahibindende ilan var bi tane antalyada sıfır.
gelseydi mağazada ki resmini koyardılar...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...or-dan-sifir-km-suzuki-inazuma-88123128/detay
inazuma geldimi ya sahibindende ilan var bi tane antalyada sıfır.
bende cc yükseltmek istiyorum fakat 250 lik makina çok yakar diyolar. 150 cc tvs apachi kullanıyorum kilometrede 8 kuruş yakıyor. kulananlar bilgi verebilirmi 250 cc tek ve çift silindirin km de ne yaktığını.
bu hafta kadıköye gittim sym volfu inceledim. adamlar güzel makina yapmış. hakkını vermek lazım. malzeme kalitesi çok iyi. üzerine oturdum sürüş pozisyonu dik ve rahat.teknik detayları hakkında bişey diyemem beğenen olur beğenmeyen olur.yanlız tek silindir.nakit 9800 dediler. bence çok. ederi 7,000 tl bence.
suziki bayisinede gittim. zaten arası 100 metre. girişteki fiyat listesinde en altta inazuma vardı.9845 tl. gelmeden efsane olan inzumayı sordum. ağustos ayında iki tane gelecekmiş. fakat satılmış. eylül ayında iki tane daha gelecekmiş. gelmeden satılmazsa gel görürsün dedi. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. iki ay sonra görebileceğiz nihayet. ya sabır diyorum.
6 bin deviri geçmemek kaydı ile sakin sürersen 8 kuruş normal yani. ben full kesici kullanıyorum çift kişi 11 kuruş düşün artık. sakin sürersen artı bide benzini aldıgı yerde ucuzsa tamam iştetvs apacheye nasıl km de 8 krş yaktırıyorsunuz. bu mümkün degil. 4000 km kadar kullandım 2.5 lt ortalama yakıt tüketimi var. buda km d 10 krş üzerinde bir rakama tekabul eder.
inazuma benimde hoşuma giden bir model. hem şehir içinde kullanılabilecek hemde şehirler arasında rahat bir şekilde yol alabilecek bir motor. yakıt tüketimi olarak 3 ile 4 lt arasında bir tüketimi olur. buda 250 cc için kabul edilebilir bir tüketimdir.
bu işkenceye sürekli maruz kalipta bi sorun çıkmıyorsa benim olsa ben eskitemezdim bu motoru[YT]_Dgj6MBiHRw&feature=related[/YT]
km 8 krş. mu????Ciddimisin tvs hiç yakmıyormuş ya. :queen:bende cc yükseltmek istiyorum fakat 250 lik makina çok yakar diyolar. 150 cc tvs apachi kullanıyorum kilometrede 8 kuruş yakıyor. kulananlar bilgi verebilirmi 250 cc tek ve çift silindirin km de ne yaktığını.
bu hafta kadıköye gittim sym volfu inceledim. adamlar güzel makina yapmış. hakkını vermek lazım. malzeme kalitesi çok iyi. üzerine oturdum sürüş pozisyonu dik ve rahat.teknik detayları hakkında bişey diyemem beğenen olur beğenmeyen olur.yanlız tek silindir.nakit 9800 dediler. bence çok. ederi 7,000 tl bence.
suziki bayisinede gittim. zaten arası 100 metre. girişteki fiyat listesinde en altta inazuma vardı.9845 tl. gelmeden efsane olan inzumayı sordum. ağustos ayında iki tane gelecekmiş. fakat satılmış. eylül ayında iki tane daha gelecekmiş. gelmeden satılmazsa gel görürsün dedi. ilgilenen arkadaşlara duyrulur. iki ay sonra görebileceğiz nihayet. ya sabır diyorum.
Motorun satılık herhalde 8 kuruş ayakları ne iş???? Yoksa kaçakmı kullanıyon benzini????6 bin deviri geçmemek kaydı ile sakin sürersen 8 kuruş normal yani. ben full kesici kullanıyorum çift kişi 11 kuruş düşün artık. sakin sürersen artı bide benzini aldıgı yerde ucuzsa tamam işte![]()
Tamam paşa kardeş inandım.Seni kızdırdıysam özür dilerim.O kadar yakıyorsan bence değişme.O kadar az yakanı bulamazsın.Saygılar...motorum 2012 tvs apache. ilk aldığımda 73 tl ye fulledim depoyu. 450 km de yine fulledim 45 lira verdim. sehll 97 oktan kullanıyorum. iki gün önce 950 km de yine full doldurdum. 45 tl verdim.500 km de 45 lira. 9 kuruş yakmış. motor birazdaha açılsın. 8 krş yakacak. inanmayan diğer tvs apache kulanıcılarına sorabilir. bu arada ben 105 kiloyum. buna rağmen 9 krs...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
bu arada istanbulda kaçak benzin bulmak okadar kolay değil antepte olduğu gibi. sen orda dahada az yakarsın.
kötü haber tez duyulur derler ama demekki henüz duyulmamış
aldığım bilgilere göre Türkiye Suzuki 12 tane getirtmiş deneme amaçlı
İstanbul bayi 6 tanesini almış ve satılmış motorlar
yani anlayacagınız sıfırını bu sene rüyada görürsünüz diyorlar
ama alıp begenmeyip satan olursa 2.elini alıp kullanmış olursunuz
eee tekel olmak böyle birşey olsa gerek topu topu 12 motor,piyasa yapmak