- Konu Yazar
erdek festivaline gitmek için engin abinin teklifiyle cuma akşamı hareket ettik 300km lik yolu yorgun ve uykusuz olunca yedi buçuk saatte ancak vara bildik gezdik dolaştık yedik içtik sağ ve salimen geri geldik herkese kazasız sürüşler
yolu şaşırdım bir baktım gönen çanakkale istikametine doğru gidiyoruz yorgunluktan olsa gerek sonra geri dönüş edincik içinden erdeke gittik sabah namazından çıkanlar vardı durduğumuz çay ocağında bize çay ısmarladılar çayımızı içip teşekkür edip yolumuza devam ettik
sabah erken olunca daha evvelde erdekteki festivale gitmiştim çorba içtiğimiz yere gittik sabah sabah paça çıkmıştı götürrrrrrrrrrdük
yer çok temiz ve yiyecekleri taze ve ucuz öğlen yemeginide orada yedik
yemek yediğimiz yer limana çok yakındı tekirdağ barbarosa arabalı vapur vardı gidip motora fiyat sorduk 70tl diyince pazargünü için dönüşü geldiğimiz istikametten yaptık
çevre gezisi ve deniz
güneş kavuruyor
erkenden kalktım çadırımı topladım ve yolcuya yolgerek
engin abi ihtiyar adam çadırı toplaması baya zamanını aldı
yola hazır sabah olmasına ragmen çok sıcak
aynı yerde paça sonra karşı sokakta çay iyi geldi
karacabeye çok yakın bir yer kaysı ağacı doluydu ben kendim malatyalıyım kaysımızın tadını tutmadı
uzaktan ulubat gölü,erdekten bursanın çıkışına kadar rüzgar remen bizi dövdü
şu dağlarda kar olsaydım.....bu olsa gerek
ekmek kadayıfı üstüne kaymak ve dondurmayıda götürdüm inannın o an fotolamak aklıma gelmedi
izin istedik sağolsunlar bizi kırmadılar
geziye başladığım yere geldim toplamda yaptığım km
kırmızı olsun isterse parası fazla olsun
herkese kazasız sürüşler
yolu şaşırdım bir baktım gönen çanakkale istikametine doğru gidiyoruz yorgunluktan olsa gerek sonra geri dönüş edincik içinden erdeke gittik sabah namazından çıkanlar vardı durduğumuz çay ocağında bize çay ısmarladılar çayımızı içip teşekkür edip yolumuza devam ettik
sabah erken olunca daha evvelde erdekteki festivale gitmiştim çorba içtiğimiz yere gittik sabah sabah paça çıkmıştı götürrrrrrrrrrdük
yer çok temiz ve yiyecekleri taze ve ucuz öğlen yemeginide orada yedik
yemek yediğimiz yer limana çok yakındı tekirdağ barbarosa arabalı vapur vardı gidip motora fiyat sorduk 70tl diyince pazargünü için dönüşü geldiğimiz istikametten yaptık
çevre gezisi ve deniz
güneş kavuruyor
erkenden kalktım çadırımı topladım ve yolcuya yolgerek
engin abi ihtiyar adam çadırı toplaması baya zamanını aldı
yola hazır sabah olmasına ragmen çok sıcak
aynı yerde paça sonra karşı sokakta çay iyi geldi
karacabeye çok yakın bir yer kaysı ağacı doluydu ben kendim malatyalıyım kaysımızın tadını tutmadı
uzaktan ulubat gölü,erdekten bursanın çıkışına kadar rüzgar remen bizi dövdü
şu dağlarda kar olsaydım.....bu olsa gerek
ekmek kadayıfı üstüne kaymak ve dondurmayıda götürdüm inannın o an fotolamak aklıma gelmedi
izin istedik sağolsunlar bizi kırmadılar
geziye başladığım yere geldim toplamda yaptığım km
kırmızı olsun isterse parası fazla olsun
herkese kazasız sürüşler