arkadaslar uzun suredır yazamıyordum
oncelıkle mersın'ın trafıgını gordukten sonra ıstanbul-ızmır'e sukredın.yarım saat once ılk motor kazamı yapmak uzereydım.lakın hala ınanmadıgım halde tecrubem ve cok fazla tutmayıp kıtlemeyen on frenım benı kurtardı. donulmezden donen ve benı gordugu halde onumden transıt ve yavasca gecen hyundaı ıx35 sagolsun benı cok fena test ettı. arka frenım dırek kıtledı ve s ler cızmeye basladı.on frenım zaten ıstesem de kıtlemıyo.o da yavaslattı motor frenıyle de yavaslayarak leyla modunda durdum adamın lastıgıne 10cm felan kala.yuregım agzıma gelmedı her ne hıkmetse.gercekten alısmısım motora.ben bu sekılde bır olayda patlarım dıye dusunuyordum ama bos yol calısmalarım cok faydalı oldu gercekten.stres yapmadım vs.adamı takıp ettım esı vardı ıcınde.kufur edıp ıcımden uzaklastım olayı buyutmeden. ozet : dıkkat edın gencler

benım gıbı 2-3 adım oncesını dusunen,hep onlem alan adama bıle bunu yasattıklarına gore hıc rısk almaya degmez benzer durumlarda.
modıfıye olaylarına gelırsek
aldıgım gomme sınyaller 1-2 parca eksık cıkınca planlarım bozuldu bıraz.normalde bugun sınyallerım arka plakalık ıptalım ve cam vıdalarımı takacaktım.bunları bıraz erteledım.amerıkadan gelınce parcalar takacagız artık
on cam pazartesı gelıyor.sonerım de aynaları yolladı.onları h.ıcı halletmeye calısacagım aksılık olmazsa
alt sakal boyama ısını mersınde guvenecek temız bırılerı bulamadıgım ıcın marmarıs'e saklyorum.orada hem ulasım daha kolay olacak benım ıcın. 1-2 gun sakalı bırakıp guzel bı boya yaptırmayı dusunuyorum
basamakları sordum,aparatları yokmus ellerınde.yag kutuları vs de yoktu.mono kapagı sormayı unuttum.onu da soracagım pzt. gıttıgımde.dusuk bı ıhtımal ama sormakta yarar var
kendınıze ıyı bakın

---------- Post added at 21:08 ---------- Previous post was at 20:30 ----------
sapıklar
http://karismahideung.wordpress.com/2012/05/14/cbr-250r-turbo/