ben enson ak sigortaya yaptırdım 125 liraya en ucuzu oydu...
tamam umit sagol bizim servis bilmiyo galibaönder aman sakın elleme..bilmemen daha iyi)
hava ayarını bozarsan toparlayamazssın yine ustaya gidersin
ben hiç dokunmuyorum..
karbüratörün orda kırmızı işaret yaptıgım yer..
çok küçük bi tornavida ile yapılıo..
---------- Post added at 00:10 ---------- Previous post was at 00:08 ----------
http://c1206.hizliresim.com/y/v/8t5h1.jpg
aslinda kendin takabilirsin malzemelerini alip sigortasiarkadaşlar çakmaklık taktırtmayı söylemeyi unutmuşum onu ne kadara takıyorlar normalde? Taktıran oldu mu?
aslında hiç bi sıkıntı çıkarmaz da işte servise baglı hersey..ustayla konuştum arkadaşlar garantide sıkıntı çıkartabilir dedi, ilk bakımda ama takabiliriz dedi. Çakmak girişi 10 lira 15 de biz alırız dedi 25e ortalama malolacak bilginize![]()
herkese merhaba bu drift af buyurun ama 125 km /h dan daha hızlı gitmez mi? hızlanmasını engelleyen neler olabilir 4. viteste bile 10 bin devirin üzerine çıkmıyor motor devir saati ,
yoksa benim göstergelerde mi bir arıza var. inanın 3. viteste 100 km/h hıza ulaşırken 4. viteste 110-125 km/h 5. vitese attığımda motorsiklete sanki gaz açmıyorumda frene basıyormuşum gibi tekrar 8bin devire 110 km/h geri dönüyor motorsikletim 2012 model 3500km lastiklerim IRC NR 50 winter ön arka dahil bu lastikleri tercih etmemin sebebi ben ziraat mühendisiyim mesleğim gereği işim hep açık alan tozlu topraklı yollar bayır çayır falan düzenli olarak yağını periyodik bakımlarını hava filitresi temizliğini yaptırıyorum herhangi bir supap
anormalliğinin olmadığını söylüyor yetkili servis bu da bnim canımı sıkmaya yetiyor 3. vites 90-100 , 4. vites 110-125 , 5. vites malesev 4. vitesten farksız
ALLAH aşkına bir yardım kafayı yiyorum doktorum nerde:queen::queen::salut::salut:
Çayıroğlu'ndan mı aldınız ? ben de 2 gün önce ordan 125MX Grumble aldım, şu an motor 320km'de ve plakasız :mrgreen:
cuma günü evrakları toparlayıp pazartesi sabah trafik tescile başvurucam, dün akşam randevu aldım.
drift e 150 lik bir karbiratör uydursam sorunumu çözermi?:silent:
gökhanım amaç motoru 10 bin devirde tutmak değil arkadaşlar daha önceki sayfaları tararsan 140 km/h dan bahsediyorlar beşikten motorcu olan ben bu motorun dayanımının ne
olduğunun fakındayım fakat belirli bir süre de olsa bu motorsikletin o hızlara ulaşması gerekli tork cc motorsikletin airodinamiği benim de sürüş tekniğimi göz önünde bulundurursak
bu drift 140km/h yapabilmeli
Bence plakasız emniyet çevresinde dolaşma. Ulus kızılay civarlarında çok polis var o bölgeden hemen uzaklaş son sürat motoru evine götür.dostum pazartesi öğleden sonra ben de gideceğim de öğlen motoru teslim aldıktan sonra oraya gidip ankamallin önünde bisiklet park yerleri vardı oraya parkedeyim diyorum, plaka da yok gelişi güzel parkedersek aldığımız gün çaldırmayalım diyorumOrası güvenlidir değil mi
Bir de ben plaka tahsis işlemi yaptım, plaka tahsis edip tecrübe edinen var mı aramızda?
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------
inş unutmazsam pazartesi teslim alırken ustaya sorayım böyleymiş diye, vardır bence bir yöntemi. Ben de karbüratör den diye tahmin ediyorum
Bence plakasız emniyet çevresinde dolaşma. Ulus kızılay civarlarında çok polis var o bölgeden hemen uzaklaş son sürat motoru evine götür.