Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadasar Mersin de kimse var mı ? bir iki hafta buradayım varsa kımse goruselım.

beyler iyi geceler hyosung gv 250 mi satınca cbf 500 almaya karar vermiştim ama bugun şirket üzerine 0 cbr 250r alıp kdv dende yararlanayım hemde biraz nakit biraz kredi kartı cekerim dedim ve içinizde bilen vardır diye size sormaya karar verdim. honda bayilerinde ( özellikle yükseliş izmir ) 5000 tl nakit verip üzerini kredi kartına taksit imkanı sunuyormu? bilen varmı? yarın yükselişe uğricam fakat insan heycanlanıyo işte:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Giysinin içinde hiçbir bilgi yazmıyor mu? Bendeki cordura yazlık montu korumaları çıkarıp makinede 30 derecede yıkıyorum. Pırıl pırıl çıkıyor :D. Ama seninkinin malzeme tenax'mış, bilmiyorum hiç kullanmadım bu malzemeyi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:47 ----------

beyler iyi geceler hyosung gv 250 mi satınca cbf 500 almaya karar vermiştim ama bugun şirket üzerine 0 cbr 250r alıp kdv dende yararlanayım hemde biraz nakit biraz kredi kartı cekerim dedim ve içinizde bilen vardır diye size sormaya karar verdim. honda bayilerinde ( özellikle yükseliş izmir ) 5000 tl nakit verip üzerini kredi kartına taksit imkanı sunuyormu? bilen varmı? yarın yükselişe uğricam fakat insan heycanlanıyo işte:)
Sunuyorlar, 7000 tl peşin, kalanını 6 taksitle aldım ben ama vade farkı koyuyorlar, çok yüksek bir fark değildi ama hatırladığım kadarıyla.

Uğramadan önce mutlaka telefonla ellerinde olup olmadığını sorun. Ben de almaya gittiğim de bir tane vardı ellerin de fakat satılmıştı. Yeni modellerin Temmuz ayında geleceği söylenmişti.

benim motorda da pilot activ var üzerinde geldi ama ben bir türlü motora güvenemedim. 1000 km oldu hala yatarken korkuyorum. pilot sport olsa daha mı iyi olurdu acaba

Lastikler gayet güvenli. Forum da ninja250r da kullanan arkadaşlar da var. Güvenebilirsiniz. ;)

Giysinin içinde hiçbir bilgi yazmıyor mu? Bendeki cordura yazlık montu korumaları çıkarıp makinede 30 derecede yıkıyorum. Pırıl pırıl çıkıyor :D. Ama seninkinin malzeme tenax'mış, bilmiyorum hiç kullanmadım bu malzemeyi.

yazmiyor valla baktim heryerine.. bir elde yikayayim bakalim ne olacak :)

@barış
valla memlekette olsam gelirdim yanına. bu arada silifkeye gidersen honda bayiisini bul. sahibi ardanın cbr250 sine bak. güzel değişiklikler yapmış.

Deri ceket baya güzel, güle güle kullan. Ama fiyat olarak pahalı gibi, şu siteyi herkese tavsiye ediyorum. Mesela burdan alsaydın, Türkiye'de ödeyeceğin vergi dahil 710-720 liraya gelirdi. http://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Leatherjackets/REVIT-TARMAC-Lederjacke::18156.html

Ben bütün giysileri buradan aldım, kask hariç, hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Dükkanda deniyorum Türkiye'de olanları, sonra burdan alıyorum :p, gerçi distribütörlerin getirmediği çok başarılı ürünler de var. Onları da senin linklediğin gibi revzilla'nın videolarına bakarak inceliyorum.
Kaskta nasıl bir sorun yaşadın çağdaş abi ?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kaskta nasıl bir sorun yaşadın çağdaş abi ?
Ahh benim noktalama hatam olmuş orada :D. Demek istediğim kaskı Türkiye'den aldım, gerisi o siteden. Kaskı PTT yoluyla gönderecekleri için çekindim çünkü kesin atıp düşürürler kolileri, o yüzden sorun yaşamak istemedim. Ayrıca kaskların genelde Türkiye fiyatları uygun oluyor zaten.

dün gece 2 sularında mahmutbey gişelerden çıkışta havaalanına kadar yol müsaitti bomboştu hatta, 155 gördüm maksimum ama aşırı rüzgar vardı resmen motoru geriye doğru itiyordu o yüzden zorlasamda gitmezdi, an itibariyle 155 gördüm bakalım daha sonraki denemelerde ne olacak :)

selam arkadaşlar.sohbetinizi okudum iyi insanlara benziyorsunuz eğer bi mahsuru yoksa

aranıza katılmak istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------

slm arkadaşlar bi mahsuru yoksa aranıza katılmak istiyorum

bodrum civarında 34 fb plakalı arkadaş varmı aranızda? Eğer varsa kusura bakmasın. Güvercinlikten göltürkbüküne kadar baya bi çilemi cekti. Özür dilerim :rendeer: viraj ve araba sollama kabiliyeti zayıftı. Biraz daha kendini geliştirmesi lazım :cat:

bu 6000 bakımı 100liradan aşagıya yapan bir servis yok sanırım :)

Ben 4000 de bakıma gitmiştim esengüle 80 lira verdim. Yağ ve işçilik parası. Doğu batı honda da az alıyor sanırım diğerlerinden
Şu anda motorum 9000'e gelmek üzere, ~5000km boyunca yağ değişmedi ve bakım yapılmadı. 10000 gibi giderim diyorum bakıma ve yağ değişimine.
Bakım aralıkları bence 3000 değil bizim motorun :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar