dreamkiller
koptum sabah sabah barends i sökemedi diye hayatamı küstü ustan :mrgreen:bu arada nasıl ikna ettiğini yazmamışsın bana da lazım olabilir ikna yöntemin,ama çok özel bişi ise burdan değil lütfem PM den yolla

)
benim bir takıntım yok 7500 falan filan diye gece gece yazılınca aklıma geldi bazen kaptırıp gidiyom vites bitmişmidir diye devir saatine bakınca 100 km 7000d/d ha demekki bu zibidi 6.viteste yine bitmiş vites muhabbtinden aklımda kalmış. pazardan alıcam ama buna bit kaç FİTES daha.yetmiyorrrr.
ejlover sen nasılsa 5 ve 6 ya gerek duymazsın alalım senden 2 fites
sabah sabah gittim feyizoğluna dedim rizomaları takacak bir delikanlı var mı dedim,yok daha yeni satmaya başladık dediler bilmiyoz.dedim Allah tepenizden baksın sizin

döndük öfise.
neyse ki daytona mustafa abim getir hallllllleederiz dedi.ama dreamkiller in lafını dedim bak usta barendsleri sökerken naz caz saz istememem hayata küsüp intahara teşebbüs falan etme deyince okudum yazdıklarını koptuk burda ikimizde.:mrgreen:
dreamkiller işin şakası bi yana demiştim herkeze e-bay den bişi alacak varsa bi haber etsin,parası peşin buble cam alıcam ama zaten karbon edicem ben onu.zero puig e gerek yok.sanki 600lük te camdan yola bakıcam
(sabah feyizoğlunda keiti karbon tank pad vardı hemde tek kalmış.almamak için kaçtım resmen dayanamıyom karbon a arızaya geciyom hemen,ben kesin akşam gider alırım onu

r