[Ankara - MT]

Evet beyler bayanlar,
Davetiye an itibariyle ulaşmış bulunuyor elime buyrun :)

2012062516283501.jpg

Düğünümüze tanıdığım tanımadığım herkez davetlidir!!

la google bile bilinmeyen yol diyo...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

aslında güzel bi program...etli pilav da kaçmaz:)

Olm orası ilçe merkezinden 2km uzaklıktaki yeşillik bi alan,
Hatta vakit olursa ben sizi köyün birindeki alabalık tesisine mangalada götürücem bak :queen:

Yunuss abin evliniyor mu sünnet mi oluyor olm ... bunlar etli pilav falan diyo:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

Yaw faceboook mudur nedir orada gezsi videolarını eklemeye çalışıyorum ama benim zeka ve hafıza limitlerini aşıyor bu iş...:pr::pr::pr:

Please wait while your video is uploading yazıyor amma velakin .......heralde bülent evlenip çoluk çoçuğa karışana kadar bekleyeceğiz...

Aynen Bizim bilader evleniyor abi, darısı koraya :queen:
Aslında konu mu açsam Genel yere bilemedim şimdi..

http://goo.gl/maps/BFOQ

Burası düğünün Yapılacağı Mekan beyler.
kamp da yapılabilecek bir mekan ama ha ben çadırda kalamam diyenlerede illaki evin Birinde kalacak bi yer buluruz :cat:

Bence makul görünüyor, daha 2 hafta var gerçi ama değerlendirilebilir diyorum ben! pilav limitsiz değil mi sonra sıkıntı olmasın :cherry: :wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:20 ----------

Aynen Bizim bilader evleniyor abi, darısı koraya :queen:
Aslında konu mu açsam Genel yere bilemedim şimdi..

Arkadaş laf söyleyen adam evli olsa neyse diycem :bounce:

Sen fotoları geç asıl Osman Abi'nin go-pro'sunun marifetlerini merak ediyoum ben , ben de bi ara kendi çektiğim fotoları atarım

Turgay görüntü kalitesi beni tatmin etti açıkcası...Benim motorda titreşim var, o biraz etkileşim çekimi...Ben buraya yükleme işini beceremedim:pr:...Sana CD'de veririm, sende sevabına hem beypazarı gezisi, hemde kızılcahamam gezilerini buraya özetler yüklersin...:):):)

Ankara MT ile bu etkinlik il tanistim ve ilk kez yol yaptim. Oldukca keyif aldim. Ozellikle aksam rotasini yaptigimiz Koray ve Celal Abiye ayrica tesekkur ederim. Umarim yeni suruslerde gorusuruz. Gruptan Kızılcahamam'da ayrildiktan sonra 3 motor asagidaki linkte verilen rotayi yaptik. Kızılcahamam'dan sonra yaklasik 200 km. Yemek sonrasi cay, muhabbet, benzin takviyesi derken Kızılcahamam cikisimiz saat 18-18:30 civarında oldu. Yolu tam bilmedigimiz icin bir iki yerde yanlis yola girip ciktik ve bir cok sefer yol sorduk, farklı yerlerdeki yol durumu nedeniyle Pursaklara vardigimizda saat 22:00 olmustu. Oldukca keyifli bir rota ve kesinlikle daha genis bir zamanda yol ve mangal yapmak icin gitmek gerek. Gec saate kaldigimiz icin bir iki tane foto cekebildik, firsat bulunca eklemeye calisacagim.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid= 206049384368911382810.0004c347d3eadb2fe7d04

tekrar gorusmek uzere

evren

Ben teşekkür ederim:cat:, cumartesi de pazar da yollar yüzünden çok üzdüm makinayı ama değdi çok keyifliydi. Hele pazar günü geçtiğim o taşlık yolu hiç unutmayacağım:) İnş. bi sorun çıkmaz. Bu arada link çalışmıyor??

osman abi ve beyler selamlar;

şu çakar led lambalı aydınlatma işini bizim burdaki yre sordum...motosikletlere uygulama yaptıklarını söylediler..bi kaç video izlettiler...kesme biçme yapmadan genellikle sinyal içine yerleştiriyolar...facebook sayfalarında bi kaç video var ama arkadaş olmak gerekiyo..youtube da aynı yerin yaptığı bi uygulama var...fiyat ön iki sinyal için 300 ön arka için 450 dediler ama fiyatta inecek gibiydiler...sen karar ver önemli olan o falan...polislerinki gibi mavi kırmızı ya da beyaz yapmak mümkün...

http://www.youtube.com/watch?v=EawpBh1bMGM

photo.php

osman abi ve beyler selamlar;

şu çakar led lambalı aydınlatma işini bizim burdaki yre sordum...motosikletlere uygulama yaptıklarını söylediler..bi kaç video izlettiler...kesme biçme yapmadan genellikle sinyal içine yerleştiriyolar...facebook sayfalarında bi kaç video var ama arkadaş olmak gerekiyo..youtube da aynı yerin yaptığı bi uygulama var...fiyat ön iki sinyal için 300 ön arka için 450 dediler ama fiyatta inecek gibiydiler...sen karar ver önemli olan o falan...polislerinki gibi mavi kırmızı ya da beyaz yapmak mümkün...

http://www.youtube.com/watch?v=EawpBh1bMGM

http://www.facebook.com/photo.php?f....168507706612627.36667.100003601974057&type=3

Çok yüksek gibi geldi fiyat. Siren korna da dahil mi buna peki?

Bu arada bu bizim arkadasin motor :queen:

Çok yüksek gibi geldi fiyat. Siren korna da dahil mi buna peki?

yok değil sadece çakar ledler...daha ucuza nerde yapılır bi fikrin var mı? bu adamlar işinin ehli gibi durdular gözüme...

bu arada senin motorun fotoları gördüm de tek kelimeyle mükemmle..motordan pek anlamam ama görünüşü en çok hoşuma gidenler bu r1 ler...ne ducati ne agusta...bunun için de video çalışmalarını bekliyoruz...:)

yok değil sadece çakar ledler...daha ucuza nerde yapılır bi fikrin var mı? bu adamlar işinin ehli gibi durdular gözüme...

bu arada senin motorun fotoları gördüm de tek kelimeyle mükemmle..motordan pek anlamam ama görünüşü en çok hoşuma gidenler bu r1 ler...ne ducati ne agusta...bunun için de video çalışmalarını bekliyoruz...:)

Cok sagolun hocam :) Ben de sonucta prof. yarislara katilmayacagim icin Cekis kontrol olmak sarti ile performansi ikinci plana atip tipe gore karar verdim secimde biraz :)
Aksesuarlar gelsin de bi asamadan sonra fotolarla basliicam ise. Motor tamamlaninca artik girerim videoya kismetse ;)

Bu arada arkadasa sordum videodaki motorun sahibi olan. Ondan bi cevap gelsin size bildiririm. Bi kac arkadas daha yaptirmisti ucuz yollu bi seyler ama bu kadar duzgun degildi kesinlikle. Ondan ote benim de detayli bilgim yok. Yurtdisindan fiyatlara bakmistim bu tarz sistemlerin de fazla pahali degildi ama isin montaji var bi de tabii.

Cok sagolun hocam :) Ben de sonucta prof. yarislara katilmayacagim icin Cekis kontrol olmak sarti ile performansi ikinci plana atip tipe gore karar verdim secimde biraz :)
Aksesuarlar gelsin de bi asamadan sonra fotolarla basliicam ise. Motor tamamlaninca artik girerim videoya kismetse ;)

Bu arada arkadasa sordum videodaki motorun sahibi olan. Ondan bi cevap gelsin size bildiririm. Bi kac arkadas daha yaptirmisti ucuz yollu bi seyler ama bu kadar duzgun degildi kesinlikle. Ondan ote benim de detayli bilgim yok. Yurtdisindan fiyatlara bakmistim bu tarz sistemlerin de fazla pahali degildi ama isin montaji var bi de tabii.

adam bu tarz bi video izletip montajın 6 saat sürdüğünden bahsetmişti...valla adam gibi olsun da o kadar fark verilir bence...R1 performans arka plana atılarak alınıyosa millet nasıl bi performans arıyo çok merak ettim valla....

adam bu tarz bi video izletip montajın 6 saat sürdüğünden bahsetmişti...valla adam gibi olsun da o kadar fark verilir bence...R1 performans arka plana atılarak alınıyosa millet nasıl bi performans arıyo çok merak ettim valla....

Adamlarin diger videolarini da seyrettim cidden guzel sistem kuruyorlarmis. Bence de deger verilecek paraya. Biraz pazarlikla daha makul bir seviyeye inerler sanirim ;)

Valla o kadar cok test varki yabanci kaynaklarda video ya da makale olarak. Pist zamanlari, kalkis performanslari v.s. R1 genellikle galip motor olmuyor ;) Yani kalkip millet illegal drag falan yapacaksa tercih etmeyebilir bu motoru. Sonucta ayni fiyata 20beygir daha guclu ZX10R var falan ;) Ama benim o taraklarda bezim olmadigi icin cok da umrumda degil o testler :) Surus zevki on numara, konforu gayet iyi, gorunuzu beni daha uzerine binmeden heyecanlandiriyor daha ne :)

Adamlarin diger videolarini da seyrettim cidden guzel sistem kuruyorlarmis. Bence de deger verilecek paraya. Biraz pazarlikla daha makul bir seviyeye inerler sanirim ;)

Valla o kadar cok test varki yabanci kaynaklarda video ya da makale olarak. Pist zamanlari, kalkis performanslari v.s. R1 genellikle galip motor olmuyor ;) Yani kalkip millet illegal drag falan yapacaksa tercih etmeyebilir bu motoru. Sonucta ayni fiyata 20beygir daha guclu ZX10R var falan ;) Ama benim o taraklarda bezim olmadigi icin cok da umrumda degil o testler :) Surus zevki on numara, konforu gayet iyi, gorunuzu beni daha uzerine binmeden heyecanlandiriyor daha ne :)

bi gün gezilerde denk geliriz inşallah da yakından görmüş oluruz...hayırlı olsun tekrardan...sanırım çiğdem tarafında oturuyosun..oralardan çok sık geçiyorum belki yolda da görürüm:)

bi gün gezilerde denk geliriz inşallah da yakından görmüş oluruz...hayırlı olsun tekrardan...sanırım çiğdem tarafında oturuyosun..oralardan çok sık geçiyorum belki yolda da görürüm:)

Valla cok uzun olmayan gunubirlik bi gezi olursa seve seve katilmak istiyorum Erhan hocam ;)

Yok Çayyolunda'yim ben. İş de İncek'te. O aralarda bolca gorulebilirim ;) Bi de Ulusan Motor'a ugrarim birlik mah. tarafindan. O rotalarda gorurseniz durdurun mutlaka.

---------- Post added at 22:09 ---------- Previous post was at 21:56 ----------

Bu arada arkadastan cevap geldi:

"..Vallahi benimki her bir sinyalin icerisinde 2x6 watt lik power led kondu 400 tl ye mal oldu. Korna ve siren yol sadece cakar dikkat cekmek icin.." dedi. Sanirim video icin biraz abartiya kaçmis firma ;) Bu arada o arkadaki cakarlar kesinlikle gunes altinda gozukmuyor. Arkadas kopru altina girdikce otomatik aciliyor sanmistim ama hep acikmis. Guneste hic bir gorunurlugu yoktu arkadaki beyazlarin; aklinizda bulunsun yaptirmadan bi kontrol edin orada.

---------- Post added at 22:11 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Koray hocam resimler super, ellerinize saglik :cat: Ileriki gezilerde karelere girmek nasip olur umarim :cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Çok güzel fotolar, güzel gezi olmuş :)) Köfteler güzel görünüyor.
Arkadaşlar diğer il grupları günlük gezilerini forumun "Etkinlik Gezi Fotoları" bölümünde anlatımlı olarak resimliyorlar, Ankara MT olarak gezi sonrası bir arkadaşımız resimleri o bölümde de anlatımlı olarak anlatırlarsa daha güzel olur diye düşünüyorum...
Saygılar....

Ben teşekkür ederim:cat:, cumartesi de pazar da yollar yüzünden çok üzdüm makinayı ama değdi çok keyifliydi. Hele pazar günü geçtiğim o taşlık yolu hiç unutmayacağım:) İnş. bi sorun çıkmaz. Bu arada link çalışmıyor??
Gittiğim yoldan geri dönmeyi sevmem Evren kardeş sayende yol yaptık.
Koray benim xt gözüme traktör gibi görünmeye başladı neden acaba:)

8qr6b.jpg

bozkırın adamı o kadar yeşilliğin içinde gidip sarı sarı saman üzerinde poz veriyo işte :queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar