[Ankara - MT]

Hepi topu 7 tane mi foto var? la makinenin hakkını verin laa!! bide nası bi çözünürlükte yaptıysan heryer mozaik olm :queen:

Motosikleti
VFR1200X
Hepi topu 7 tane mi foto var? la makinenin hakkını verin laa!! bide nası bi çözünürlükte yaptıysan heryer mozaik olm :queen:

Olum makinayı boşa getirmiş olmayayım diye çektim bunları yoksa hiç çıkmayacaktı çantadan. Bide burada neden böyle bozuk gözüktüğünü anlamadım normalde iyi. Dün gece gece size geldim kapıyı çaldım çaldım kimse yok. Makina yanımda bugün vereyim bişekilde

Olum makinayı boşa getirmiş olmayayım diye çektim bunları yoksa hiç çıkmayacaktı çantadan. Bide burada neden böyle bozuk gözüktüğünü anlamadım normalde iyi. Dün gece gece size geldim kapıyı çaldım çaldım kimse yok. Makina yanımda bugün vereyim bişekilde

Öle arası görüşelim öleyse :cat:

Sen fotoları geç asıl Osman Abi'nin go-pro'sunun marifetlerini merak ediyoum ben , ben de bi ara kendi çektiğim fotoları atarım

Ankara MT ile bu etkinlik il tanistim ve ilk kez yol yaptim. Oldukca keyif aldim. Ozellikle aksam rotasini yaptigimiz Koray ve Celal Abiye ayrica tesekkur ederim. Umarim yeni suruslerde gorusuruz. Gruptan Kızılcahamam'da ayrildiktan sonra 3 motor asagidaki linkte verilen rotayi yaptik. Kızılcahamam'dan sonra yaklasik 200 km. Yemek sonrasi cay, muhabbet, benzin takviyesi derken Kızılcahamam cikisimiz saat 18-18:30 civarında oldu. Yolu tam bilmedigimiz icin bir iki yerde yanlis yola girip ciktik ve bir cok sefer yol sorduk, farklı yerlerdeki yol durumu nedeniyle Pursaklara vardigimizda saat 22:00 olmustu. Oldukca keyifli bir rota ve kesinlikle daha genis bir zamanda yol ve mangal yapmak icin gitmek gerek. Gec saate kaldigimiz icin bir iki tane foto cekebildik, firsat bulunca eklemeye calisacagim.

http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid= 206049384368911382810.0004c347d3eadb2fe7d04

tekrar gorusmek uzere

evren

Resimler ve videolar için teşekkürler arkadaşlar. Güzel bir geziye imza atmışsınız, tebrikler :)

Önümüzdeki hafta var mı bir program? Bu hafta gelemedim ama haftaya aranızda olmayı isterim ;)

Bu arada videolar niye dik onu anlamadım :)

Önümüzdeki hafta da Beypazarına gidelim diye konuşuldu bir ara ama oraya gittik farklı bir yer olsun diyen oldu, Ankarada gezilecek yer kalmadı diyen oldu :) aslında kamp muhabbeti de keyifli oluyor, bir gece kalmalı mı gitsek bir yere diye düşünüyorum ama her yere de kamp atılmaz malum, Fikirlere açığız...

Arkadaşlar uygunsa Karabük, Kastamonu, Bolu-Abant veya Ilgaz gibi ulaşımı kolay olan kampa uygun bir plan yapalım....
F

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

Resimler ve videolar için teşekkürler arkadaşlar. Güzel bir geziye imza atmışsınız, tebrikler :)

Önümüzdeki hafta var mı bir program? Bu hafta gelemedim ama haftaya aranızda olmayı isterim ;)

Bu arada videolar niye dik onu anlamadım :)
Videoları cep telefonundan çektiğim için böyle. Telefonum geniş olduğundan hem motor kullanıp hep telefonu yatay çevirmek sıkıntı olacaktı...

hafta sonu için yapılacak organizasyona varım...ama koray dediğin gibi lanet yerde seçenek de çok fazla değil...nallıhan da kuş cenneti var 160 km mesafede...kalmalı gidilecek ılgaz güzel bi seçenek olabilir.....

Önümüzdeki hafta da Beypazarına gidelim diye konuşuldu bir ara ama oraya gittik farklı bir yer olsun diyen oldu, Ankarada gezilecek yer kalmadı diyen oldu :) aslında kamp muhabbeti de keyifli oluyor, bir gece kalmalı mı gitsek bir yere diye düşünüyorum ama her yere de kamp atılmaz malum, Fikirlere açığız...
Beypazarı - Kızılcahamam tarzı yerler uyar aslında. Kamp olayı olmayan :wiinkk:

Arkadaşlar uygunsa Karabük, Kastamonu, Bolu-Abant veya Ilgaz gibi ulaşımı kolay olan kampa uygun bir plan yapalım....
F

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

Videoları cep telefonundan çektiğim için böyle. Telefonum geniş olduğundan hem motor kullanıp hep telefonu yatay çevirmek sıkıntı olacaktı...
Elinize sağlık tekrardan :cat: Bi kamera muhabbeti geçince ben de merak edip sordum sadece :)

hafta sonu için yapılacak organizasyona varım...ama koray dediğin gibi lanet yerde seçenek de çok fazla değil...nallıhan da kuş cenneti var 160 km mesafede...kalmalı gidilecek ılgaz güzel bi seçenek olabilir.....
Hiç gitmedim ama değişik bir alternatif :cat:

Bu arada gezilerde ortalama hız nedir arkadaşlar? Çok hızlı gidilmiyor dii mi? Ona göre belki bir arkadaş daha katılabilir.

Bu hafta sonu Beypazarı - Kıbrısçık - Bolu - Ankara yaptık. Maksimum hızlanmamız otobanda 120 km/saat şeklinde olurken norma yollarda 80 km/saat şeklinde oldu.
Ara gazlamalar da yapılmadı değil tabii. 1000 rr olunca ekipte zapt etmek sıkıntı oluyor :))

Bu arada gezi için forumda açtığım başlığın linki

http://www.motosiklet.net/forum/etk...eypazari-kibriscik-bolu-ankara-turlamasi.html

Beypazarı - Kızılcahamam tarzı yerler uyar aslında. Kamp olayı olmayan :wiinkk:

Elinize sağlık tekrardan :cat: Bi kamera muhabbeti geçince ben de merak edip sordum sadece :)

Hiç gitmedim ama değişik bir alternatif :cat:

Bu arada gezilerde ortalama hız nedir arkadaşlar? Çok hızlı gidilmiyor dii mi? Ona göre belki bir arkadaş daha katılabilir.

Bencede bir parça daha çember genişletilebilir, aynı yere iki kez gitmektense bir parça daha uzak olan güzel bir yer tercih edilebilir, özellikle birimizin daha önce gidip memnun kaldığı-yolunu bildiğimiz referanslı bir yer olursa tadından yenmez :cat:

Bu hafta sonu Beypazarı - Kıbrısçık - Bolu - Ankara yaptık. Maksimum hızlanmamız otobanda 120 km/saat şeklinde olurken norma yollarda 80 km/saat şeklinde oldu.
Ara gazlamalar da yapılmadı değil tabii. 1000 rr olunca ekipte zapt etmek sıkıntı oluyor :))

Bu arada gezi için forumda açtığım başlığın linki

http://www.motosiklet.net/forum/etk...eypazari-kibriscik-bolu-ankara-turlamasi.html

Süper :) Olur canım o kadar da ;) Tekrar ellerinize sağlık.

Beyler madem farklı yerler görmek istiyorsunuz,
Daha farklı uzak yerlere gitmek istiyorsunuz,
Kamp yapmak istiyorsunuz?

Buyrun 07-07-2012 Tarihinden Abimin düğünü var 1 gece konaklamalı çıkın gelin,

Ankaraya 240km mesafede Cumartesi akşamı düğün,
Ve bilmeyenler için söylüyorum Konya-Pilavı olacak yeme içme akşam benden
Pazar günüde geri dönersiniz?
Şimdi bekliyorum bakalım,
Günübirlik 300km yaptım,
Günübirlik 500km yaptım diyen arkadaşlara selam ediyorum burdan.. :king:

Şimdi sınırsız pilav falan varsa değerlendirilebilir bence, sen bir koordinatlarını atsana şu düğün yerinin :)

la google bile bilinmeyen yol diyo...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

aslında güzel bi program...etli pilav da kaçmaz:)

la google bile bilinmeyen yol diyo...:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------

aslında güzel bi program...etli pilav da kaçmaz:)

Yunuss abin evliniyor mu sünnet mi oluyor olm ... bunlar etli pilav falan diyo:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

Yaw faceboook mudur nedir orada gezsi videolarını eklemeye çalışıyorum ama benim zeka ve hafıza limitlerini aşıyor bu iş...:pr::pr::pr:

Please wait while your video is uploading yazıyor amma velakin .......heralde bülent evlenip çoluk çoçuğa karışana kadar bekleyeceğiz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar