[Yalova - MT]

Serdar abi, bu akşam mevlüt abiyle kulaklarını çınlattık gözükmüyor hiç işleri yoğun diye konuşmuştuk. Gezi ne zaman bilmiyorum ama, benim motor tamirde hala. Parça bekliyorum. Eğer halledebilirsek eşlik ederim inşallah.

İşlerim çok yoğun Erdem,ortalama 18-20 saat çalışıyorum.
Gezi 1-2 hafta sonra olacak. İnşallah motorun en kısa zamanda hallolur.
Bende motorumu satılığa çıkardım,istediğim fiyata satabilirsem mt 03 almayı düşünüyorum.
Mevlüt ne yaptı motorunun satışını halletimi hiç sesi soluğu çıkmıyor çok geziyor galiba.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Dün çok keyifli bir Yalova gezim oldu..
Yalova Mt'den Mevlüt Abi,Erdem Abi ve Ercan Abi'ye misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.:rendeer:

Moderatör
Bende motorumu satılığa çıkardım,istediğim fiyata satabilirsem mt 03 almayı düşünüyorum.
Mevlüt ne yaptı motorunun satışını halletimi hiç sesi soluğu çıkmıyor çok geziyor galiba.

Halletmedi galiba daha abi. Biliyorum sizin sezon açıldı, Allah kolaylık versin ağabey.
Mt03 alma, alırken de bana haber verme aldırmam, engel olurum, yolunu keserim yollamam :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Yalova Mt'den Mevlüt Abi,Erdem Abi ve Ercan Abi'ye misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum.:rendeer:

Ben bişey yapmadım Uğur'um AK'ım, keşke vaktim olsaydı hatta motorum olsaydı da yapaydık birşeyler, her zaman bekleriz :)

az kaldı abi ömer beyin devir için gelmesini bekliyorum..bitirecez inşallah...:)

başımızla beraber bizde düşecez oralara az kaldı..
:)
Halletmedi galiba daha abi. Biliyorum sizin sezon açıldı, Allah kolaylık versin ağabey.
Mt03 alma, alırken de bana haber verme aldırmam, engel olurum, yolunu keserim yollamam :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:24 ----------

Ben bişey yapmadım Uğur'um AK'ım, keşke vaktim olsaydı hatta motorum olsaydı da yapaydık birşeyler, her zaman bekleriz :)
mt 3 misgibi motor nie taş oluyon..:mrgreen:

Hayrola mt 03 le ilgili bi bildiğinmi var:silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

az kaldı abi ömer beyin devir için gelmesini bekliyorum..bitirecez inşallah...:)

:

E hadi bakalım bitsinde rahatça gezilere çıkalım dimi ama:cat:

Serdar abi, bu akşam mevlüt abiyle kulaklarını çınlattık gözükmüyor hiç işleri yoğun diye konuşmuştuk. Gezi ne zaman bilmiyorum ama, benim motor tamirde hala. Parça bekliyorum. Eğer halledebilirsek eşlik ederim inşallah.

Sen naptın abi motoru bu arada hazır aklıma gelmişkene sorayım??

Moderatör
Serdar abi, MT03 sana gidecek bir motor değil. Nedenlerini yüzyüze konuşuruz.
Gaco parçalar Almanya'da remzi abi sağolsun pazartesi siparişi verdi perşembe teslim aldı. Hafta içi babası Türkiye'ye geliyor onunla yollayacak.
Mevlüt abi anahtarlarını motorun üstünde bırakma :p

Serdar abi, MT03 sana gidecek bir motor değil. Nedenlerini yüzyüze konuşuruz.
Gaco parçalar Almanya'da remzi abi sağolsun pazartesi siparişi verdi perşembe teslim aldı. Hafta içi babası Türkiye'ye geliyor onunla yollayacak.
Mevlüt abi anahtarlarını motorun üstünde bırakma :p

Tamam ayrıntıları görüşürüz.
Bu arada Remzi'ye selamımı iletirsen sevinirim.

bugünde telofonum çalındı bana numaralarınızı iletirseniz sevinirim...:pr:

satışı aldım sonunda serdar abi büyük dertten kurtuldum şükür...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gelicem tabi oaralarada. gelmezmiyim..hafta sonu yalova gezisine katılacakmsın...
Abi bilmiyorum işe yeni girdim,durumlar ne gösterecek..
Gerçi artık bu scooterla 25-30 Km'den sonra yoldan bıkıyorum ama bakalım hayırlısı..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar