Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Demek istediğim motor uzun yolda asgari ihtiyaçları karşılayabiliyor. Zevk verir mi dersen CBR250R ve ninjada uzun yolda sollamalarda veya düzlüklerde keyif makinası olmaktan uzak. Mesela çok hızlı olmayan ağır şaseli transalp 180 de tıkanıyor ama 100-160 arası çok istekli seri bir hızlanması var. Yüksek tork rampa falan dinlemiyor:) 0-100 5.5 sn ve 0-160 gayet iyi. CBR250 0-100 8.5 sn ve 130 km ile giderken sollamak istersen tıkanıyor..

ER-6 F veya N bu konuda oldukça iyi makinalar:cat: NC700X de iyi motor...

genel anlamda yadıkların doğru olmakla beraber. ninja 250 için eklemek istediğim şey cbr 250 130 km hızda tıkanırken ninja 250 150 km ye kadar duraksız hızlanabilmektedir. buda sollamalarda gayet yeterlidir.
bana göre cbr 250 250 cc ise ninja 400 cc dir.
daha önce kağıt üzerinde devir tork kıyaslamasında cbr 250 yi üstün görmüştün. ama malesef 60 km hızda 6 vites ninja hızlanıp 175 e kadar görürken cbr 250 60 dan sonra 6 vites hızlanmayı bırakın rodeo atına binmiş gibisine silkeliyor

pain jantlara baktın mı direkt ayrımı yapabilirsin.balatalar içinde sert kullanmazsak 20bin götürür diye düşünüyorum.yanlışımda olabilir ama motorum 5binde herhalde 1500 ünü uzun yolda yapmışımdır,şehir içinde de fazla trafiğe girmeden okul-ev arası gidiyorum.kısaca frenleri kullanmıyorum bile 50bin bile götürmesi lazım beni :D

Gözden çıkardın beni Lütfi :D Valla görünce fotoğrafı çok şaşırdım ya eve 5 dk bile dğl yani.Güzel yerdir manastır

Aynen bende çok beğendim,daha gelirim oraya,zaten oradaki bir çay bahçesi Anildurmaz ın akrabasıymış,kafa dinlemeye gidilebilecek bir yer.O gezi ayaküstü oldu,aniduramaz aradı müsaitsen takılalım dedi,yataktan kaltığım gibi gittim:D

Aynen bende çok beğendim,daha gelirim oraya,zaten oradaki bir çay bahçesi Anildurmaz ın akrabasıymış,kafa dinlemeye gidilebilecek bir yer.O gezi ayaküstü oldu,aniduramaz aradı müsaitsen takılalım dedi,yataktan kaltığım gibi gittim:D

Aaa o çay bahçesi candır ya.Haber salın banada mutlaka geldiğinizde

yarına istanbul üzeinden yasinle canakkaleye gidicez
köprü durumunda bir gelişme var mı ? trafik cok mu arkadaslar bilgisi olan

kopruyu geceli cok oldu motorlar icin bile trafik icinden cikilmaz bogazicini gecince
bu arada istanbulu tekirdaga baglayan yerde birinin motoru bozulmus yaninda duran turuncu gri motorlu arkadasta ixil marka egzos ve sakal turuncuya boyatilmisti
ixil guzel ses cikartiyor yuksek ses trafikte guzel duyulur ama motora yakistiramadim

@wolrath Olabilir abi,ben yarın gelebilirim muhtemelen ama söz veremem aancak yarın akşama doğru kesinleşir,kaç gün buradasın.

@Zippo's Caddenin girişinde karşılaştığım,bir merhaba bile demeyen sendin dimi:D

@wolrath Olabilir abi,ben yarın gelebilirim muhtemelen ama söz veremem aancak yarın akşama doğru kesinleşir,kaç gün buradasın.

@Zippo's Caddenin girişinde karşılaştığım,bir merhaba bile demeyen sendin dimi:D

Arkandan takip ediyodum seni isiklarda selam verdim ya iste :D

Beni geçtin sonra seni geçip sağa çektim,insan bir gelir tanışır dimi.Sanalsın olm sen:D Gezilere gelmez,selam vermez:D Bak yarın birşeyler olacak gibi,müsaitsen takip et.

Aynen beni geçtin ondan sonrasını göremedim ki zaten :) Arkama bakıyorum sağıma soluma bakıyorum yoksun.Trafikte vardı yok artık heralde uçmadı ya dedim içimden ama valla görmedim ki sağa çektiğini.Zaten sen olduğunu ışıklarda anladım :D Yarın için takipteyim bi şey çıkmaz inş

dün iki yaka arasında takıldığım için trip 117 km deydi bügün sıfırlayıp yola çıkarken total'e bi baktım. bütün rakamları aynı görünce cekmek adettendir dedim:p

Bu arada 8.000 i kimler devirdi aranızda? İlke var sanırım geçenlerden bildiğim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar