dersteyiz ne olsun![]()
Hava soğutmalı motorum 2.ye su kaynattı ve adım "ÇAYDANLIK" a çıktı
dersteyiz ne olsun![]()
merhaba arkadaşlar haftasonu motorla takılan yokmu yol yapıcak olan?
dayanamıyorum panpiş :mrgreen: hafta içi full stres haftasonuda gezemeyince daha da stres oluyorumbir hafta sabret güzel bi yol yapalım senle... topitop :cherry:
dayanamıyorum panpiş :mrgreen: hafta içi full stres haftasonuda gezemeyince daha da stres oluyorum![]()
Hayirli ugurlu olsun Berkaycım Allah tamamına erdirsin inşallah Allah hararetsiz gunler nasip etsinBildiğiniz üzere bugün insanlık için küçük ÇAYDANLIK için büyük 1 adım oldu. Kazasız belasız görevimizi tamamlayıp sağ salim grenajı çizdirmeden eve girmiş bulunmaktayım:flower:
Adabımızla Tuzlu kahve beklerken ters köşe yiyerek tuzlu suyu gömdük mideye.....
Bu mutlu günümü sizinle paylaşmak istedim. garip 1 heyecan değişik 1 duygu Allah herkese en güzelini yaşatsın
hocam birkaç gündür yogun çalışıyoruz eve kacta geldiğim belli değilbu arada ismailide aradim ama ulasamadim.
Hayirli ugurlu olsun Berkaycım Allah tamamına erdirsin inşallah Allah hararetsiz gunler nasip etsino degilde ben eve bayıldım yaw nedir öyle arkadaki bayraklar renkler falan harikaymis valla
Eyvallah abi teşekkür ediyorum. Benim bacanağın oda başka arka planı bulamadık evin içinde.. Pardon Pardon senin için çektirdik abi :queen:
hayırlı uğurlu olsun, allah tamamına erdirsin![]()
Sağol kardeşim amin.Berkay tekrar hayırlı olsun,çok yakışmışsınız.
Allah daha güzel günleri görmeyi nasip etsin.
Artık düğüne sağlam bir konvoy yaparız![]()
Hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin. Valla beşiktaşlı olunca daha bi sempati duydum sana:mrgreen:
güzel kardeşim tebrik ederim. Bir ömür boyu mutlu huzurlu olun inşallah. huzur çok önemli.
Evlendikten sonra küçük küçük cezveler bekliyoruz artık-sesli güldüm-
Berkay hayırlı uğurlu olsun ilk adımın =)