Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Oluurr alır gelirsin 43 plaka yaparız 5-6 sene binerim ben sonra benim diye satarız :queen:

Vallaha iki sefer taarruza geçtiler taa Antalyadan :sunny: birnciyi atlattım ikincisi ani oldu hazırlıksız yakalandım :pale: bir sabah erkenden adam ben geldim otogardayım deyince satmak zorunda kaldım 3.000 TL ye kışın ortasında :bounce: şimdi aynı durum cub için geçerli "satılık diğeell" demekten dilimde tüy bitti :santa: -adam napcan iki tane motoru diyo yafs- sanane fantazi yapıyorum belki :pl::p
değil mi abi belki grup takılmayı seviyorsun millete ne :queen: grup dediğim motosiklet grubu yanlış anlaşılma olmasın
bizde geçen yıl 3 araba aldıydık passat vardı uygun bşr golf düştü kaçırmayak dedik aldık bir tanede çok temiz megane 2 vardı onu aldık sonra golfü güzel bir karla sattık passatın yeni kasasını alacaktık ona destek oldu serbest ticaret işte ne güzel :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

sonunda yağ aldım castrol power 1 15 40 20 tl ye aldım :flower:

değil mi abi belki grup takılmayı seviyorsun millete ne :queen: grup dediğim motosiklet grubu yanlış anlaşılma olmasın
bizde geçen yıl 3 araba aldıydık passat vardı uygun bşr golf düştü kaçırmayak dedik aldık bir tanede çok temiz megane 2 vardı onu aldık sonra golfü güzel bir karla sattık passatın yeni kasasını alacaktık ona destek oldu serbest ticaret işte ne güzel :flower:

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:27 ----------

sonunda yağ aldım castrol power 1 15 40 20 tl ye aldım :flower:
Tabiki ya bi birine bincem bi birine :p ikisinede vercem kırbacı vercem kırbacı :pl: size ne :p yağ tercihin isabetli olmuş bu arada :cat:

ybr cilerde konuşcak bişey kalmamış. S.a, a.s :santa:
selam millet :)

olum sorun olmayınca ne konuşacaksın..ben 1 yıl boyunca burada taktıklarımı gösterdim ortalık şenlendii.. şimdi benimde motor doldu..
konu yok işte.. al gülüm ver gülüm oynuyoz.. olum bak git, titan topiğine.. :queen:
şark kurnazı fatih var işte, topitop durmuş var, salkano apaçi fat var, ben koray var :p ,dur la sanada bişey bulayım :pl:

F54

ybr cilerde konuşcak bişey kalmamış. S.a, a.s :santa:
selam millet :)
ii adem daha daha nasılsın:queen:
yumurta güzeli gece işlerin nasıl dı:cherry:

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:24 ----------

aynen öyle gidecez askere biraz geç kaldık ama:) motoru da 3e 5e bakmadan satarım zaten satacağımı bile bile lastik dahi aldım paraya da mala da acımam
kanka benim motorun üzerine 350 tl vereyim çantan da sana kalsın:)
para peşin kırmızı meşin :cat:

hadi bekliyom kanka. Bul bakam. Bizim topic ayda yılda bir şenleniyo. Bizde orda burda takılıyoz işte. Fatih sana bişe sorcam tabi ötekilerde cevap verebilir. Şimdi 150 cc ye çevirdikya motoru, bide elektıriğiyle oynadık süper bi tork, güç oluştu motorda. Ön dişli 15 idi orjinali, 16 yaptık. Arka 40 orjınal dişli hala üstünde. Tabi değişim vakti geldi. Motor 100 metrede 4 cü vitesi buluyor. Rampalarda mükemmel. Değiştirmişken arkaya 39 dişlimi atsam? En fazla 2-3 km farkedecek ama birazda benzine yansırmı? Mesela bi depoyla 10,15 km fazladan?

hadi bekliyom kanka. Bul bakam. Bizim topic ayda yılda bir şenleniyo. Bizde orda burda takılıyoz işte. Fatih sana bişe sorcam tabi ötekilerde cevap verebilir. Şimdi 150 cc ye çevirdikya motoru, bide elektıriğiyle oynadık süper bi tork, güç oluştu motorda. Ön dişli 15 idi orjinali, 16 yaptık. Arka 40 orjınal dişli hala üstünde. Tabi değişim vakti geldi. Motor 100 metrede 4 cü vitesi buluyor. Rampalarda mükemmel. Değiştirmişken arkaya 39 dişlimi atsam? En fazla 2-3 km farkedecek ama birazda benzine yansırmı? Mesela bi depoyla 10,15 km fazladan?

ya adem hasss.............. olum bak git :queen: ulem ne modifiyeymiş ... hondanın en sevdiğim saygı duyduğum japon harikası dediğim, hatta alıp evladiyelik kullanıp torunlarıma göstermeyi düşündüğüm motoru ne hale getirdin la... sana iyi dayandı bu motor .... topiğn apaçisi sen oldun kanka.. başı sen çekiyon,sonra sürüş stili ile dürüm çekiyo... bizde arkadan geliyoruz :queen:

ya adem hasss.............. olum bak git :queen: ulem ne modifiyeymiş ... hondanın en sevdiğim saygı duyduğum japon harikası dediğim, hatta alıp evladiyelik kullanıp torunlarıma göstermeyi düşündüğüm motoru ne hale getirdin la... sana iyi dayandı bu motor .... topiğn apaçisi sen oldun kanka.. başı sen çekiyon,sonra sürüş stili ile dürüm çekiyo... bizde arkadan geliyoruz :queen:
:queen: oğlum bak sen git. Bana akıl değil,fikir ver.::miiz1:: bak benim aynam var, evraklar tamam. Kask var, eksoz kapalı. Daha ne istiyon kanka :santa: ben bi motoruyla uğraşıyom. Ya ben onun canını çıkaracağım yada o benimkini.::144:: hacı huyum kurusun ben böyleyim :cat:

F54

aynen öyle gidecez askere biraz geç kaldık ama:) motoru da 3e 5e bakmadan satarım zaten satacağımı bile bile lastik dahi aldım paraya da mala da acımam
kanka benim motorun üzerine 350 tl vereyim çantan da sana kalsın:)
para peşin kırmızı meşin :cat:

---------- Post added at 00:27 ---------- Previous post was at 00:24 ----------

:queen: oğlum bak sen git. Bana akıl değil,fikir ver.::miiz1:: bak benim aynam var, evraklar tamam. Kask var, eksoz kapalı. Daha ne istiyon kanka :santa: ben bi motoruyla uğraşıyom. Ya ben onun canını çıkaracağım yada o benimkini.::144:: hacı huyum kurusun ben böyleyim :cat:
len adem bırak şu titan ın yakasını al kendine bi 250cc onunla gazla en son titan ın motoru kucaklıyacan demedi deme

İyi geceler millet,

bi sordum vardı da:mrgreen:

2008 ybr 125 sahibiyim arka frenım yanmıyor:jocolor:nedeni sizce ne olabilir?normal kontak açılınca yanıyor fakat frene basınca aynı şekılde yanıyo normalde frene basınca daha parlak yanması lazım değil mi??:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar